Ο οίκος Louis Vuitton συνεργάζεται με γνωστό καλλιτέχνη και δημιουργεί τα πιο ωραία σχέδια

Μια νέα υπέροχη συνεργασία ξεκίνησε ο οίκος Louis Vuitton με τον γνωστό καλλιτέχνη και σχεδιαστή Alex Israel. Συγκεκριμένα μαζί δημιούργησαν μια κολεξιόν που αποτελείται από 8 κομμάτια με υπέροχα υφάσματα και σχέδια που εντυπωσιάζουν.

Η κολεξιόν περιλαμβάνει μαντήλια και φουλάρια, κουβερτούλες, σάλια και όλα έχουν την υπογραφή του γνωστού καλλιτέχνη.

Αυτό σημαίνει

πως θα τα βρεις σε πολύ έντονες αποχρώσεις και με δυναμικά prints που ξεχωρίζουν και θα αναβαθμίσουν την καλοκαιρινή σου εμφάνιση.

Η Karlie Kloss είναι το μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια και είναι υπέροχη. Δες παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη αυτή συνεργασία.

Αυτή η συνεργασία δεν ήταν η πρώτη ανάμεσα στον οίκο μόδας και τον καλλιτέχνη. Είχαν συνεργαστεί ξανά πριν λίγο καιρό όταν ο Alex είχε κληθεί να σχεδιάσει τη συσκευασία του νέου αρώματος του οίκου.

Διαβάστε ακόμα: Η Chiara Ferragni φοράει 2 από τα πιο hot μαγιό του Ιουλίου!- Δες τα μαγιό που επίλεξε και κέρδισε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Τι φόρεσαν οι σύζυγοι των Υπουργών στην ορκομωσία της νέας κυβέρνησης;- Ποιες από αυτές μας εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές;

Dolce & Gabbana: Το φαντασμαγορικό show με τα αρχαιοελληνικά φορέματα που μας εντυπωσίασε!- Τα πιο ωραία looks στο Haute Couture show

Keywords
Τυχαία Θέματα