H Kris Jenner δημιουργεί το μακιγιάζ της Kylie και το video είναι στ’ αλήθεια απίθανο!

Η οικογένεια Kardashian-Jenner είναι ίσως η διασημότερη, τα τελευταία χρόνια, στον πλανήτη. Έχουν απασχολήσει με τους γάμους, τους χωρισμούς, τα σκάνδαλα, τα διαζύγια αλλά και τον απίστευτο πλούτο.

Αν και έχουν ήδη ανακοινώσει τη λήξη του reality show που τις έκανε, παγκοσμίως γνωστές, συνεχίζουν κανονικά τη δράση τους μέσα από τα social media.

Παράλληλα φωτογραφίζονται για τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών στις ΗΠΑ

και όχι μόνο, όπως για παράδειγμα η τελευταία που πραγματοποίησε η Kim με τον σύζυγό της Kanye West για το Another Magazine.

Και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας όμως φροντίζουν να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητα αλλά και τις συνεργασίες ή τις νέες συλλογές που ετοιμάζουν μέσα από το You Tube. Στην τελευταία μάλιστα μπήκε στο παιχνίδι και η μαμά -mamager, Kris Jenner η οποία δημιουργεί το μακιγιάζ της κόρης της, Kylie.

Στο video, η Kylie κάθεται σε μια καρέκλα και η Kris ετοιμάζεται να της χαρίσει ένα glamorous daytime make up look. H Kylie εξηγεί Lστους followers κάθε κίνηση της μητέρας αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και η… make up artist λέει πως “θα επαναφέρει τα 80’s”.

Όπως είναι φυσικό, η Kris χρησιμοποιεί προϊόντα από τη σειρά της Kylie Cosmetics μιας και αυτός είναι ο λόγος.

Το video είναι στ’ αλήθεια απίθανο και θα το απολαύσετε:

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Hailey Bieber εμφανίστηκε στο Saturday Night Live με το ωραιότερο beauty look ever!

H Rihanna μοιράζετε μαζί σας το μυστικό της για πλούσια χείλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα