H Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε τη σκιά ματιών με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και πρέπει να την αντιγράψετε

Η Μαίρη Συνατσάκη ακολουθεί τις beauty τάσεις αλλά τις προσαρμόζει στο δικό της, ξεχωριστό look με έναν απίθανο τρόπο. Αγαπάει τις αλλαγές και τα έντονα χρώματα.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ της τολμά να απλώνει ζωηρές αποχρώσεις στα χείλη και τα μάτια τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με τον ωραιότερο τρόπο. Ακόμη κι όταν επιλέγει εκκεντρικά make up looks καταφέρνει να δείχνουν φυσικά, σαν

να έχουν δημιουργηθεί για εκείνη μόνο.

Επίσης είναι πολύ δραστήρια στα social media και κυρίως στο Instagram όπου φροντίζει να ενημερώνει τις θαυμάστριες/followers για κάθε νέο look και αλλαγή, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια. Είναι πηγή έμπνευσης άλλωστε.

Το τελευταίο της make up είναι βγαλμένο από τις πασαρέλες και κατάλληλο για την συγκεκριμένη περίοδο που όλες φοράμε μάσκες προστασίας. Η Μαίρη άπλωσε την αγαπημένη της ροζ σκιά με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και είμαστε σίγουρες πως θα τον λατρέψετε.

Η προσωπική της make up artist. Γωγώ Νικηφοράκη, η οποία φροντίζει για την εικόνα καθημερινά για τη εικόνα της Φαίης μας, άπλωσε τη σκιά στο κάτω βλέφαρο μόνο και όχι στο πάνω όπως συνηθίζεται. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις 18 Οκτ, 2020 στις 6:05 πμ PDT

Στο πάνω βλέφαρο χρησιμοποίησε απαλές αποχρώσεις του ροζ, του μοβ και του πορτοκαλί τα οποία έχει “σβήσει” με υπέροχο τρόπο έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα απαλό φινίρισμα.

Συνδύασε το eye make up look με μια επίσης ροζ απόχρωση στα ζυγωματικά και τα χείλη που έρχεται σε αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά της Μαίρης. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo_Nikiforaki (@gogo_nikiforaki) στις 19 Οκτ, 2020 στις 3:00 πμ PDT

Πρόκειται για ένα look που πρέπει να αντιγράψετε σήμερα κιόλας μιας και ταιριάζει τόσο στο πρωί στο γραφείο όσο και τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

“Emily in Paris”: Ο hairstylist και η make up artist της Lily Collins, μας αποκαλύπτουν όλα τα beauty προϊόντα που χρησιμοποίησαν!

Το νέο hair look της Kendall Jenner είναι εκείνο που ονειρεύεστε εδώ και καιρό!

Keywords
Τυχαία Θέματα