3 tricks για να καταλάβεις πότε ένας Δίδυμος σε φλερτάρει και ενδιαφέρεται για σένα!

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που πολύ δύσκολα μπορείς να ψυχολογήσεις. Ωστόσο όταν φλερτάρει είναι συνήθως ειλικρινής και δεν ψάχνει για εφήμερες σχέσεις. Παρακάτω θα δεις τα tricks που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πότε θέλει να περάσει απλά το χρόνο του και πότε ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα.

#1. Θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός μαζί σου
Όταν φλερτάρει ένας Δίδυμος δεν τον ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσει ατάκες που έχουν χιλιοειπωθεί! Θα βάλει τα δυνατά του να σε γοητεύσει με τον λόγο του και όλα αυτά που θα σου πει.

Δεν πρόκειται να πει αερολογίες

όταν ενδιαφέρεται για μια κοπέλα αλλά θα είναι ειλικρινής, κάνοντας δηλώσεις εντυπωσιασμού που δεν είναι όμως ψεύτικες.

#2. Θα νιώσεις ότι βρήκες έναν άνθρωπο που σε καταλαβαίνει απόλυτα
Οι Δίδυμοι είναι τόσο κοινωνικοί και πανέξυπνοι που δεν θα προσπαθήσουν μόνο να σε γοητεύσουν αλλά θα μπουν στο μυαλό σου και θα προσπαθήσουν σε καταλάβουν.

Έτσι θα νιώσεις αμέσως σαν να βρήκες το άλλο σου μισό και έναν άνθρωπο που μπορεί να επικοινωνήσεις μαζί του απόλυτα. Τους αρέσει να γίνονται αποδεκτοί από άτομα που τους ενδιαφέρουν και γι’ αυτό βάζουν τα δυνατά τους να τους εντυπωσιάσουν από την πρώτη στιγμή.

#3. Δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα και σε ακούνε πραγματικά
Ένας Δίδυμος είναι πάντα καλός ακροατής και θα σε ακούσει ό,τι και αν του πεις. Αν τον ενδιαφέρεις πραγματικά θα κάνει ερωτήσεις, και θα θελήσει να μάθει τα πάντα για εσένα αποκαλύπτοντάς σου όλες τις πτυχές του εαυτού του.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα ανοιχτό βιβλίο αλλά μόνο στους ανθρώπους που σημαίνουν κάτι για αυτούς.

#4. Θέλουν να περνάνε χρόνο μαζί σου
Τα πράγματα με τους Διδύμους είναι απλά! Αν τους ενδιαφέρεις θα προσπαθήσουν να βρίσκονται μαζί σου συχνά και στο τέλος θα θέλουν να περνάτε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Μια ματιά ακόμα: Να για ποιους λόγους οι Ζυγοί καταλήγουν πολλές φορές μόνοι τους…

Ζώδια: Πώς παίρνουν αποφάσεις στα δύσκολα;

Ζώδια: Πως διαχειρίζεται το κάθε ένα την οικονομική κρίση

Keywords
Τυχαία Θέματα