Το oversized παλτό που έχει γίνει viral αυτή τη σεζόν θα ταιριάξει τέλεια με όλα σου τα ρούχα (VIDEO)

Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις φέτος ένα παλτό, τότε αυτό που προτείνουν οι πιο γνωστοί οίκοι μόδας και οι πιο δημοφιλείς influencers είναι ένα oversized μάλλινο παλτό με puffy sleeves. H γνωστή fashionista Amy Rebecca Owen μας δείχνει όλους τους συνδυασμούς που κάνει και γίνεται viral.

#1. Ένα mom jeans, μια μονόχρωμη μπλούζα και ένα ζευγάρι naked heels είναι όλα όσα θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις ένα απλό, καθημερινό look. Πρόσθεσε

το παλτό σου από πάνω και αμέσως το look μεταμορφώνεται.

#2. Προτιμάς ένα πιο αθλητικό outfit; Συνδύασε ένα κολάν με ασορτί μπουστάκι, καλτσάκια και sneakers και ρίξε στους ώμους σου το oversized παλτό σου!

#3. Μπορείς επίσης να επιλέξεις μια oversized φόρμα με ασορτί top και να φτιάξεις ένα loose outfit που θα σε βολέψει πολύ όλες εκείνες τις μέρες που θέλεις να νιώθεις άνετη και στιλάτη.

#4. Ένα στενό μίντι φόρεμα που φτάνει μέχρι το ύψος του παλτό σου είναι ιδανικό για everyday looks. Ολοκλήρωσε το look με sneakers ή mules ανάλογα με την περίσταση.

Δες στο παρακάτω βίντεο όλα τα looks της Amy Rebecca Owen με το συγκεκριμένο oversized καφέ παλτό και επίλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου προσωπικό στιλ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@topshop coat roulette.. Comment below which looks you would choose

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Rebecca Owen (@ames.ro) στις 13 Οκτ, 2020 στις 11:35 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: 3 διαφορετικοί τρόποι για να συνδυάσεις το…βαρετό πουλοβεράκι σου! (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δίνει 4 ιδέες για τα χειμερινά μας πανωφόρια- Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

5 νέοι τρόποι για να φορέσεις το κοστούμι σου μέσα στον Οκτώβριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα