Emily Ratajkowski: Επέλεξε τις 3 top τάσεις της σεζόν σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της

Η Εmily Ratajkowski ακολουθεί τις τάσεις και πάντα τις προσαρμόζει πάνω της καθώς η ίδια προσπαθεί να ακολουθεί ένα πιο σέξι style. Σε πρόσφατη έξοδό της με τον σύντροφό της η Emily ντύθηκε περισσότερο από ότι συνήθως και επέλεξε να φορέσει λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι, snake print cow boots

και μια vinyl καμπαρτίνα.

Η Emily Ratajkowski βγήκε βραδινό ραντεβού με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard στη Νέα Υόρκη και συνδύασε 3 διαφορετικές τάσεις μεταξύ τους.

#1. Vinyl καμπαρτίνα
H vinyl καμπαρτίνα της Emily είναι η τελευταία τάση της μόδας και μας αρέσει πολύ ειδικά όταν συνδυάζεται με πιο casual ντύσιμο όπως είναι το τζιν παντελόνι και οι μπότες του πασίγνωστου μοντέλου. Το vinyl είναι ένα υλικό που αν το φορέσεις σωστά μπορεί να εκτοξεύσει το στιλ σου, μπορεί εύκολα όμως να δείξει κιτς αν δεν το συνδυάσεις με τα σωστά υλικά και ρούχα. Επέλεξέ το είτε σε μια καμπαρτίνα, είτε σε μίνι φούστα, είτε σε παντελόνι και προτίμησε να το συνδυάσεις με πιο «ήσυχα» κομμάτια όπως έκανε η Emily στη δική της εμφάνιση.

#2. Snake print
Η Emily συνδύασε το statement παλτό της με Yeezy μπότες σε snake print, ένα σχέδιο που επίσης είναι πολύ δημοφιλές φέτος. Αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019 θα δεις να κυριαρχούν όλα τα animal prints, αλλά αυτό που αγαπάνε περισσότερο οι σχεδιαστές και οι celebrities είναι το snake print αλλά και το λεοπάρ.

#3. Cow boots
Οι καουμπόικες μπότες είναι must και θα το έχεις προσέξει ήδη σε μια επίσκεψή σου στα μαγαζιά. Η Emily επιλέγει τις δικές της σε snake print ώστε να συνδυάσει δύο τάσεις σε ένα παπούτσι! Τόλμησε να κάνεις το ίδιο και απέκτησε τα πιο statement και δημοφιλή παπούτσια της σεζόν.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα λευκό πουκάμισο που «ηρεμεί» πάντα τα πιο δυνατά κομμάτια και δίνει class σε κάθε μας εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα: Η Meghan Markle κλέβει τις εντυπώσεις με 8 ακόμα εκπληκτικές δημόσιες εμφανίσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα