Μεγάλη ένταση στο Nomads! Όλοι εναντίον της Τόνιας – Δεν άντεξε και δάκρυσε on κάμερα «Ντρέπομαι γιατί…»

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη, αποχώρησε η Τραϊάνα Ανανία από την ομάδα των Κροκόδειλων, έτσι στο παιχνίδι παρέμεινε η Τόνια Σολανάκη από την ομάδα των Λεμούριων.

Ωστόσο, πολλοί παίκτες από την ομάδα της εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους, με την παραμονή της στο παιχνίδι, κάτι που έκανε το κλίμα να μυρίζει μπαρούτι.

«Δυστυχώς σήμερα έσκασε κάτι που κουκουλώναμε όλοι μαζί αυτές τις μέρες και γι’ αυτό φάνηκε και τόσο άσχημο. Προφανώς εγώ ζούσα σε κάποιο δικό μου συννεφάκι γιατί θεωρούσα ότι πέραν της Μαριάννας, ήταν όλα καλά με τα άλλα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η

Τόνια μετά το περιστατικό.

Μάλιστα, παίκτρια στο σημερινό επεισόδιο δεν άντεξε και δάκρυσε μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό λέγοντας:

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι από την ώρα που σκέφτομαι είναι τρεις άνθρωπο. Η μαμά μου, ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου. Είναι οι μόνοι άνθρωποι που θέλω να τους κάνω περήφανους. Το μόνο που θέλω να ξέρουν είναι ότι το παιδί τους ποτέ δεν κατηγόρησε κανέναν πίσω από την πλάτη του, δεν τραμπούκισε κανέναν και το παιδί τους δεν έχει αλλάξει ούτε ένα δευτερόλεπτο από όλα αυτά που του έχουν δώσει και που του έχουν να πει να είναι. Δεν μπορώ να αισθάνομαι καλά με όλο αυτό που έχει συμβεί. Το αντίθετο μάλλον, αλλά κυρίως ντρέπομαι γιατί είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και δεν καταφέραμε μέσα σε δύο εβδομάδες να συζητήσουμε και να πούμε τι πρόβλημα έχει ο ένας με τον άλλο. Αισθάνομαι άσχημα και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω».

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Τόνιας είναι απέναντί της, η αντίπαλη ομάδα την λυπήθηκε για τον τρόπο που την αντιμετοπίζουν οι Λεμούριοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Άλεξ Καββαδία, ο οποίος είπε ότι ήθελε να πάει να την αγκαλιάσει και να της πει: «Εγώ είμαι εδώ». Με αφορμή το εν λόγω περιστατικό ο μουσικός αποκάλυψε το bullying που βίωσε στο σχολείο.

«Την νιώθω και δεν θέλω κανένας να περνάει bullying. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να σηκωθώ και να πάω να την αγκαλιάσω. Να ξέρει ότι είμαι εκεί για εκείνη. Ήθελα να πάω να της πω “Αμά δεν σε θέλουν οι 9, εγώ είμαι εδώ”. Στην Αυστραλία είχα περάσει και εγώ bullying στο σχολείο. Θυμάμαι που κρυβόμουν μέσα στη βιβλιοθήκη και περίμενα να χτυπήσει το κουδούνι για να επιστρέψω πίσω στην τάξη. Δεν λέω ότι κάνουν bullying, αλλά είναι ένα είδος bullying που έκαναν σήμερα. Δεν είναι ότι την κοροιδεύανε ή κάτι αλλά και αυτό που ήταν 9 άτομα εναντίον της είναι κάπως σαν bullying», είπε χαρακτηριστικά ο Άλεξ Καββαδία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Παρουσιάστρια του Alpha είναι έγκυος-Το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα