Nomads Μαδαγασκάρη: Αυτοί προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν κινητό – Η ανακοίνωση του Πούμπουρα που άφησε άφωνους τους διαγωνιζόμενους

Σε «πολεμικό» φαίνεται πως εξελίσσεται το κλίμα στο Nomads Μαδαγασκάρη, αφού τα συνθήκες διαβίωσης θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο. Αιτία για το γεγονός ήταν η προσπάθεια της Τόνιας Σολανάκη από τους Λεμούριου και του Μάριου Ακριβόπουλου από τους Κροκόδειλους, να παραβούν τους κανόνες του παιχνιδιού και να χρησιμοποιήσουν κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο, η κίνηση τους αυτή, έγινε αντιληπτή από την παραγωγή και τώρα ήρθαν αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις.

Το γεγονός γνωστοποίησε στο επεισόδιο της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου, ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους δύο παίκτες

ότι θα είναι αυτομάτως μονομάχοι, ενώ η πράξη τους θα έχει αντίκτυπο και στους συμπαίκτες τους. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα υπάρξει διπλή αποχώρηση, ενώ οι προμήθεις στο Νησί και τη Σαβάνα θα μειωθούν στο μισό.

«Η ποινή είναι ότι για αυτή τη βδομάδα είστε και οι δύο αυτομάτως μονομάχοι. Υπάρχει όμως και μία ποινή για τις ομάδες σας. Η προμήθεια του φαγητού θα μειωθεί στο μισό και για τις δύο περιοχές. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι αποτέλεσμα της πράξης σας. Επειδή λειτουργείται ομαδικά και η ομάδα είναι ένας ιερός δεσμός τους επηρεάζει όλους. Επίσης, υπάρχει και κάτι τελευταίο. Την Κυριακή στην live αρένα θα έχουμε διπλή αποχώρηση», είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν δίστασαν να δείξουν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός, ενώ υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να τιμωρηθούν μόνο οι παραβάτες.

Δείτε το απόσπασμα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή που άφησε άφωνους τους διαγωνιζόμενους:

Δείτε ακόμη: Μεγάλη ένταση στο Nomads! Όλοι εναντίον της Τόνιας – Δεν άντεξε και δάκρυσε on κάμερα «Ντρέπομαι γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα