Η πριγκίπισσα Ευγενία αντιγράφει το look της Kate Middleton και μάλιστα επιτυχημένα

Η βασιλική οικογένεια έχει ξεκινήσει να ασχολείται σοβαρά τα τελευταία χρόνια με τα fashion και beauty trends. Αυτό είχε να συμβεί από τα χρόνια της πριγκίπισσας Diana και η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει λιγάκι. Την αρχή έκανε η Kate Middleton με αποτέλεσμα ο Βρετανικός Τύπος να παθαίνει παράκρουση σε κάθε της δημόσια

εμφάνιση. Ποιo είναι το μυστικό των λαμπερών μαλλιών της, το αγαπημένο της φον ντε τεν, το βερνίκι νυχιών που χρησιμοποιεί και η κρέμα ημέρα που φορά ήταν μόνο μερικά από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκαν οι Βρετανοί κι εμείς μαζί.

Στη συνέχεια ήρθε η Meghan Markle να μας ξετρελάνει αφού ήταν πιο απελευθερωμένη και cool. Έβαψε τα νύχια της μαύρα, έκανε hugh trend τα messy bun, άπλωσε σπρέι με shimmer στο ντεκολτέ και εν ολίγοις έσπασε τους περισσότερους beauty κανόνες του παλατιού.

Παρ’ όλα αυτά τον χειμώνα που πέρασε αν και η Markle έμεινε έγκυος, γεγονός που απασχόλησε πολύ τα social, η Middleton δημιούργησε ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν. Πρόκειται για τα headbands που φόρεσε και μας γύρισε πίσω στα 90’s. Δεν περιμέναμε ότι θα τα ξαναδούμε ή θα τα ξαναφορέσουμε αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Εδώ επέστρεψαν δυναμικά τα scrunchies δεν θα επέστρεφαν οι λεγόμενες στέκες, που στο κάτω κάτω κάποιες από αυτές είναι και chic;

H Kate τις φόρεσε σε πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις συνδυάζοντας το αξεσουάρ τέλεια τόσο με το τζιν της όσο και με τις επώνυμες δημιουργίες.

Και αφού έγινε ένας μικρός πανικός με αυτό, φαίνεται πως μεταξύ εκείνων που θέλησαν να την αντιγράψουν ήταν και η πριγκίπισσα Ευγενία, ξαδέρφη του πρίγκιπα William. Στην τελευταία της εμφάνιση λοιπόν φόρεσε ένα ωραιότατο δερμάτινο headband στολίζοντας το καστανό της bob.

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ θύμιζε πολύ το βελούδινο που φόρεσε η Middleton τον περασμένο Νοέμβριο και έριξε στην κυριολεξία το Instagram.

Όπως καταλαβαίνετε τόσο οι πριγκίπισσες όσο και οι Δούκισες ακολουθούν πιστά τις τάσεις και μάλιστα αντιγράφει η μία την άλλη. Γιατί τελικά όπως και να’ χει παραμένουν κατά βάθος κλασικές, απλές γυναίκες όπως όλες μας.

Διαβάστε ακόμη:

H Rosie Huntington Whiteley σας δείχνει πως θα αποκτήσετε το τέλειο make up look της

H Jada Pinkett Smith με το νέο της κούρεμα γύρισε στα 23 της και πάλι

Keywords
Τυχαία Θέματα