5+1 βερνίκια που θα φέρουν την Άνοιξη στα νύχια σας

Η άνοιξη ήρθε και πρέπει να το γιορτάσετε με κάθε τρόπο. Και εννοούμε ότι αφήνετε στην άκρη τα σκούρα χρώματα σε μακιγιάζ και νύχια και ανανεώνετε επιτέλους το νεσεσέρ σας που ήταν σκοτεινό και λιγάκι καταθλιπτικό η αλήθεια είναι. Δεν χωρούν πουθενά πλέον το μαύρο, το μοβ και το μπορντό.

Τώρα είναι η σειρά των παστέλ, των φλούο και των έντονων χρωμάτων. Να αποκτήσει επιτέλους μια χαρούμενη πινελιά το μανικιούρ σας και παράλληλα ένα trend, cool look. Οι celebrity nail artists έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες να χρησιμοποιούν τις νέες αποχρώσεις στις διάσημες πελάτισσες

και φίλες τους. Και μάλιστα δεν κρατούν τίποτα κρυφό. Αντίθετα φροντίζουν να μας ενημερώνουν με κάθε λεπτομέρεια τόσο για τα αγαπημένα τους χρώματα όσο και για τα nail arts και τον τρόπο εφαρμογής. Όλα αυτά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς πάντα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε το nail look της αγαπημένης σας star. Αρκεί να επιλέξετε το βερνίκι νυχιών που σας αρέσει και να το κάνετε μόνες στο σπίτι ή με τη βοήθεια της αγαπημένης σας μανικιουρίστ.

Οι ειδικοί σας έχουν εξηγήσει ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας καθώς και το σχήμα νυχιών που είναι κατάλληλο για τα δικά σας χέρια. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία εμείς είμαστε εδώ για να σας τη λύσουμε.

Στο συγκεκριμένο όμως post θα σας προτείνουμε τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών ώστε το τριήμερο που έρχεται να έχετε στα νύχια σας το πιο όμορφο trend της σεζόν.

Ας τα δούμε:

Chanel Le Vernis Neon Nail Colour, Scenario: Το κλασικό κόκκινο χρώμα αλλάζει μορφή. Γίνεται, neon, φανταχτερό και τέλειο με πορτοκαλί υποτόνους για σοφιστικέ look.

Nails INC, Kiss My Peach: Η απόχρωση της χρονιάς είναι ροδακινί, δροσερή και γλυκιά μαζί.

Nars Nail Polish, Blow Up: Ζωντανό πορτοκαλί που θα σας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες.

OPI Nail Lacquer, Alpine Snow: Λευκό και οπάκ που ταιριάζει απόλυτα στις πρώτες μέρες της άνοιξης.

YSL La Laque Couture, Violine Surrealiste: Είναι sexy και κλασικό. Αν και δεν πρόκειται για ζωηρή απόχρωση ταιριάζει απόλυτα στις πρώτες ανοιξιάτικες βραδινές εξόδους.

Korres Gel Effect Nail Colour, Mint Green: Το χρώμα της μέντας είναι γλυκό, ρομαντικό και απαλό σαν ανοιξιάτικο αεράκι.

Διαβάστε ακόμη:

H Jada Pinkett Smith με το νέο της κούρεμα γύρισε στα 23 της και πάλι

Ο make up artist της Jennifer Lopez αποκαλύπτει το μυστικό της λάμψης της που είναι πραγματική έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα