Σοκάρει η αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού: «Στα 24 μου έπαθα εγκεφαλικό»

Η πασίγνωστη ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ που γνωρίσαμε μέσα από το Game of Thrones μίλησε για μια τραυματική περιπέτεια υγείας που έζησε πριν λίγα χρόνια, όταν ήταν 24 ετών.

Η ίδια σοκάρει με τις αποκαλύψεις της και περιγράφει όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα πρώτα χρόνια της σειράς λόγω του προβλήματος υγείας που είχε, που την έκανε να νιώθει πως μπορεί να πεθάνει ανά πάσα στιγμή.

Η ιδια

περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τι της συνέβη και μας αφήνει έκπληκτους με την απίστευτη περιπέτεια που έζησε:

«Τη στιγμή που όλα μου τα παιδικά όνειρα φαίνονταν πως έχουν εκπληρωθεί, έχασα σχεδόν το μυαλό μου και τη ζωή μου. Η διάγνωση ήταν ταχεία και δυσοίωνη: μηνιγγική αιμορραγία, ένας θανατηφόρος τύπος αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου (…) Ήμουν 24 ετών. Δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει αυτό. Το όνομά μου είναι Εμίλια Ίζαμπελ Γιουφίμια Ρόουζ Κλαρκ. Όμως, δεν μπορούσα να το θυμηθώ. Αντ’ αυτού ακατάληπτες φράσεις έβγαιναν από το στόμα μου. Ήθελα να διακόψω την υποστήριξη. Ζήτησα από τους γιατρούς να με αφήσουν να πεθάνω. H δουλειά μου, τα όνειρά μου για το πώς θα ήταν η ζωή μου περιστρεφόταν γύρω από τη γλώσσα, την επικοινωνία. Χωρίς αυτό, ήμουν χαμένη».

«Η δεύτερη σεζόν ήταν η χειρότερη για εμένα (…). Για να είμαι πολύ ειλικρινής, σκεφτόμουν κάθε λεπτό ότι θα πεθάνω. Αισθάνομαι ατελείωτη ευγνωμοσύνη – στη μητέρα μου, στον αδερφό μου, στους γιατρούς μου, στις νοσοκόμες και στους φίλους μου. Κάθε μέρα μού λείπει ο μπαμπάς μου, που πέθανε από καρκίνο το 2016, και τον ευχαριστώ που κρατούσε το χέρι μου μέχρι το τέλος. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ για να δω το τέλος της ιστορίας και την αρχή από οτιδήποτε ακολουθεί».

Διαβάστε ακόμα: Μεσημεριάτικα: Πότε κάνει πρεμιέρα η Έλενα Τσαβαλιά στο OPEN

Αποχώρησε η Άλκηστις Αλεξάκη από το MasterChef!

Δείτε το δώρο που έφεραν από τη Ρώμη οι παίκτες του MasterChef στον Ζαχίρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα