Προβλέψεις Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Όλα τα σημάδια δείχνουν μια φανταστική νέα αρχή για εσάς. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτοιμα να προχωρήσουν σήμερα, αλλά θα ξεκινήσουν σύντομα και θα σας συναρπάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνήθως είστε αρκετά αποφασιστικοί, αλλά σήμερα δεν μπορείτε να αποφασίσετε με τίποτα για διάφορα θέματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε μια και παντού βλέπετε ότι υπάρχουν εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σκέψη για τις ίδιες ανησυχίες ξανά και ξανά δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Προσπαθήστε να τις

αφήσετε στην άκρη και να προχωρήσετε μπροστά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να αφιερώσετε χρόνο για να εκπληρώσετε τα δικά σας συμφέροντα. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από όλες τις εξωτερικές πιέσεις σήμερα.

ΛΕΩΝ

Να είστε γενναιόδωροι με το χρόνο σας με τους φίλους σας σήμερα.Έχετε χαθεί λίγο τελευταία λόγω του ότι κλειστήκατε στον εαυτό σας κάτι σπάνιο για εσάς αλλά κάποιες φορές σαν ήταν αναγκαίο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην κάνετε κανένα λάθος – είστε ανεξάρτητοι και κανείς δεν σας ελέγχει. Αλλά υπάρχουν ισχυρές πιέσεις από το περιβάλλον σας και πρόσωπα που σας επηρεάζουν και σας οδηγούν στις πιο θετικές κατευθύνσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να χρησιμοποιείτε περισσότερα από όσα χρειάζεστε ή να πάρετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να χειριστείτε. Προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ένα μεγάλο έργο, θα παρατηρήσετε ένα μεγάλο πρόβλημα στις αρχές της ημέρας … τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για να το αντιμετωπίσετε πριν να είναι πολύ αργά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν αισθανθήκατε πρόσφατα φορτισμένοι- είτε από ένα συναίσθημα είτε από μια ευθύνη – σήμερα θα αισθανθείτε μια πραγματική αίσθηση ελευθερίας από αυτά τα βάρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ικανότητά σας να είστε αντικειμενικός είναι κάτι που οι άνθρωποι στη ζωή σας αξίζουν – συχνά, βασίζονται σε σας για να ενεργείτε ως φωνή σαφήνειας σε συγκεχυμένες ή ασταθείς καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει κανένας να σας πείσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε να κάνετε – και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε, ειδικά σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν θα έχετε καθόλου όρεξη ούτε για να πάτε στη δουλειά σας μιας και σας έχει κουράσει η καθημερινή ρουτίνα.Υπομονή, τα καλύτερα έρχονται!

Καλημέρα Και Καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα