Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/-22/3

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 18/3

Όσο ο καιρός ανοίγει και η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο αναζητάμε ελαφριά και αέρινα υφάσματα που να μας δροσίζουν και να μην μας κάνουν να ζεσταινόμαστε. Η ιδανική λύση για αυτό

το διάστημα είναι χωρίς καμία αμφιβολία οι παντελόνες. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και πραγματικά να συνδυαστούν με όλα τα ρούχα μας. Αν δεν έχετε ακόμα κάποια στην γκαρνταρόμπα σας, ήρθε η ώρα να την αποκτήσετε. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μαύρο body με όλη την πλάτη ανοιχτή, με ιδιαίτερο κόψιμο στο λαιμό, κοντομάνικο και μια ψηλόμεση λευκή πλισέ παντελόνα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με δυο χρυσές αλυσίδες στο λαιμό, μια μαύρη ελαστική ζώνη με διαδοχικές αγκράφες και χρυσές λεπτομέρειες, επίσης από τη BSB και ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα δερμάτινα πέδιλα, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το Shadow Eyez, No 12 Golden Bronze της Milani, το μολύβι που χρησιμοποιήθηκε ως σκιά σε όλο το μάτι και από πάνω για λάμψη τη σκιά Diamond Dust Loose Eyeshadow Number, 16626 Spectrum της LA SpLAsh, το ρουζ Telling Glow της MAC και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture, No 36 της YSL. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τρίτη 19/3

Τα scarf prints, η μεγάλη τάση που είδαμε για πρώτη φορά στα catwalks των περασμένων Εβδομάδων Μόδας για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του ’18-’19, εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν και αυτή τη σεζόν. Χωρίς καμία αμφιβολία πρόκειται για την πιο ιδιαίτερη κατηγορία στα print trends και στην πραγματικότητα μοιάζει σαν να φοράτε ένα πολύ όμορφο, πολύχρωμο μαντήλι -αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια στο στυλ όλων των γυναικών. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion, μίνι, σεμιζιέ μέχρι τη μέση και κατόπιν με μεγάλες πιέτες, με τρουακάρ μανίκια, σε scarf print. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια άσπρη ζώνη με τετράγωνη αγκράφα από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες στο χρώμα του πούρου, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Diamond Dust Loose Eyeshadow Number, 16626 Spectrum της LA SpLAsh, το ρουζ Mai Tai της Ofra, τις γυαλάδες με το Seventeen Bronze Powder No 2 και στα χείλη το κραγιόν Pure Zen της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Αν θέλετε να το αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ. Σήμερα στολίστηκαν με hair clips με γεωμετρικά σχέδια δεξιά και αριστερά, που αποτελούν το απόλυτο trend από τη συλλογή των Sisterhoodk.

Τετάρτη 20/3

Το total black outfit είναι χωρίς καμία αμφιβολία κλασικό και συνυφασμένο με τη φινέτσα. Αποτελεί πάντα μια σούπερ εύκολη λύση για όλες εκείνες τις φορές που δεν ξέρετε τι να φορέσετε, αλλά καθόλου μα καθόλου αδιάφορη. Γιατί πολύ απλά εξασφαλίζει κομψότητα και δημιουργεί έναν αέρα μυστηρίου σε κάθε σας εμφάνιση, καθημερινή, ή επίσημη. Αυτό δηλαδή που όλες σας θέλετε! Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Access Fashion που αποτελείται από ένα μαύρο αέρινο body, off shoulder, με αποσπώμενα μανίκια και μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα με φαρδιά ζώνη με διακοσμητική μεταλλική αγκράφα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα δερμάτινα σκουλαρίκια, Art Wear Dimitriadis και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα ψηλοτάκουνα πέδιλα με δέσιμο με κορδόνια στον αστράγαλο, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Studio Effects της Ardell, τη σκιά και τις γυαλάδες με το FACESTUDIO Chrome Extreme της Maybelline, το ρουζ Telling Glow της MACκαι στα χείλη το κραγιόν Super Stay Matte Ink της Maybelline. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε ένα ατημέλητο ψηλό pony tail με όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Πέμπτη 21/3

Το total denim look, ή αλλιώς double denim δεν είναι ένα καινούριο trend. Σίγουρα το έχετε ξαναδεί και σίγουρα οι περισσότερες από εσάς το έχετε δοκιμάσει. Αυτό θα κάνετε και αυτή τη σεζόν αφού είναι πολύ hot και ήδη το έχουμε δει σε πολλές stree style εμφανίσεις. Παίξτε με παντελόνια, φούστες, πουκάμισα και μπουφάν και δημιουργήστε μοναδικά σύνολα με προσωπικότητα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα total denim σύνολο από την καινούργια συλλογή της εταιρείας Zini σε μπλε σκούρο που αποτελείται από ένα πουκάμισο σε χαλαρή γραμμή με λαιμόκοψη με μεταλλικές λεπτομέρειες και κουμπιά και και μια λοξή ασύμμετρη φούστα, με βολάν στο τελείωμα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ασημένιους κρίκους Leio Ross και ψηλοτάκουνα δερμάτινα πέδιλα σε φλούο πράσινο – που αποτελούν επίσης κορυφαία τάση της σεζόν- από την Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Colour Impact, 02 Street Taupe Variation της Kiko Cosmetics, τις γυαλάδες με το Love You So Mochi της Nyx και το ρουζ Infaillible Blush Paint σε μορφή στικ της L΄Οreal. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε ένα ατημέλητο χαμηλό updo, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Παρασκευή 22/3

Το λευκό φόρεμα ανήκει χωρίς καμία αμφιβολία στην λίστα με τα basics ρούχα της γκαρνταρόμπας σου. Είναι το αντίστοιχο του LBD -little black dress ή αλλιώς μικρό μαύρο φόρεμα- και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες πραγματικά τις περιστάσεις. Αν δεν το έχεις αποκτήσει ακόμα, ήρθε η ώρα να το κάνεις, αφού ο καιρός ανοίγει και είναι σούπερ ιδανικό για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, λευκόμ δαντελένιο, midi, μακρυμάνικο, με V ντεκολτέ και κουμπάκια στο μπροστινό μέρος και ασορτί ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι βεραμάν σκουλαρίκια vintage αισθητικής, Art Wear Dimitriadis και ψηλοτάκουνα snake print πέδιλα, Maria Kotsona Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, το ρουζ Peaches της MAC και στα χείλη το κραγιόν Pure Zen επίσης της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε δυο dutch braids δεξιά και αριστερά που καταλήγουν σε μια πλεξίδα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς. Για να το πετύχετε θα πρέπει τα μαλλιά σας να μην είναι φρεσκολουσμένα και να χρησιμοποιήσετε ένα dry σαμπουάν.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, καιρος, λύση, ΑΝΤ1, εταιρεία, bsb, milan, shadow, golden, dust, mac, rouge, ysl, print, στυλ, fashion, zen, super, hair, black, access, art, studio, chrome, extreme, ink, double, style, πουκάμισα, μπλε, impact, love, midi, vintage, snake, shoes, peaches, dutch, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, τελος του κοσμου, ξανα, μπουφαν, βημα, γοβες, καθημερινη, ρουχα, υφασματα, ωρα, bsb, chrome, mac, shoes, ysl, zen, απλα, ασορτι, βλεφαριδες, βραδυ, γωγω, δερματινα, διαστημα, δειτε, εβδομαδα, εταιρεία, ζωνη, ισια μαλλια, κοψιμο, λαμψη, λευκη, λευκα, λεπτομερειες, λύση, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, ματι, μινι, μπλε, μικρο, μορφη, μπορειτε, ξερετε, παντα, πεδιλα, πεμπτη, υπογραφη, πρωταγωνιστες, πρωι, σεζον, σιγουρα, συγκεκριμενα, σκουλαρικια, στυλ, στυλιστα, σουπερ, σχεδια, ταση, τριτη, φθινοπωρο, φορα, χειλη, χρωμα, ψηλοτακουνα, ωρες, access, ανηκει, art, super, black, double, δημητρης, dust, dutch, extreme, εμφανισεις, love, fashion, golden, hair, style, ιδανικο, ιδιαιτερο, impact, ink, λευκο, midi, milan, μοιαζει, ογκο, peaches, πουκάμισα, print, rouge, studio, shadow, snake, θερμοκρασια, vintage, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα