Κοινωνία Ώρα Mega: Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη παρουσίασαν την τελευταία εκπομπή της σεζόν την Παρασκευή 8/7 και αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές του «Κοινωνία Ώρα Mega» το καλοκαίρι. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης, έφτασε η στιγμή για τους δύο παρουσιαστές να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, ώστε να επιστρέψουν δριμύτεροι τον Σεπτέμβριο.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά της εκπομπής και τους ανθρώπους που είναι

στο κοντρόλ και δουλεύουν όλη την ημέρα και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εμείς θα σας αποχαιρετήσουμε για φέτος και από αύριο θα κάνουμε λίγες διακοπές. Προβλέπεται 22 Αυγούστου να ξεκινήσουμε ξανά, η ενημέρωση στο Mega δεν σταματάει. Ευχαριστούμε πολύ που μαζί περάσαμε μαζί αυτόν τον δύσκολο χειμώνα», ήταν τα λόγια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου.

Από την πλευρά της, η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Ευχαριστούμε πολύ και τη σκηνοθέτιδα κι όλα τα παιδιά που βοήθησαν, τους μοντέρ μας. Να πω και εγώ καλό καλοκαίρι, ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος και σας ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα είμαστε μαζί με τον Ιορδάνη και του χρόνου, ευχαριστούμε και τη διοίκηση του σταθμού που μας υποστηρίζει».

Διαβάστε ακόμα:

 Άγριες Μέλισσες: Το μήνυμα των σεναριογράφων για το φινάλε της σειράς -«Δε θα πούμε “αντίο”, θα πούμε “εις το επανιδείν”»

 Μαντώ Γαστεράτου: Φωτογραφίζεται με μαγιό στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

 Αυλαία για τις Άγριες Μέλισσες: Το καθηλωτικό φινάλε της σειράς του Ant1

Keywords
Τυχαία Θέματα