5 γιορτινά & casual looks για εσένα που δεν θέλεις να είσαι υπερπαραγωγή μέσα στις γιορτές

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά συνηθίζουμε να ντυνόμαστε μέσα στα στρας και τη λάμψη χωρίς κανέναν περιορισμό και μινιμαλισμό στην εμφάνισή μας. Αν φέτος θέλεις να συνθέσεις ένα γιορτινό look που να είναι ταυτόχρονα casual σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με 5 outfits από την αγαπημένη μας Mikutas που ξέρει πώς να συνδυάζει αυτά τα δύο στιλ.

#1. Ένα μαύρο mom jeans

θα ταιριάξει τέλεια με το sequin μπλουζάκι σου. Δώσε ακόμα πιο casual vibes στο look με ένα ζευγάρι sneakers.

#2. To μαύρο oversized πουλόβερ σου μπορεί άνετα να συνδυαστεί με μια στενή μίνι sequin φούστα ή πάνω από ένα sequin φόρεμα.

#3. Οι αστραφτερές καμπάνες είναι ιδιαίτερα δημοφιλής φέτος στις γιορτές. Μπορείς να τις συνδυάσεις με ασορτί σακάκια για πιο grande εμφανίσεις ή με t-shirts και πουλοβεράκια για πιο casual looks.

#4. Επένδυσε σε ένα casual πουλόβερ ή φούτερ με κάποια πιο glitter λεπτομέρεια που θα το μετατρέψει σε ένα πιο γιορτινό κομμάτι που θα ευχαριστηθείς να φοράς αυτές τις μέρες.

#5. Ένα ασημί ή γκρι φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με ένα δερμάτινο jacket και μερικά ασημένια κοσμήματα. Ακολούθησε κατά γράμμα το outfit της Mikutas και δημιούργησε ένα casual/γιορτινό look που δε θα περάσει απαρατήρητο.

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor προτείνει: Οι μπότες που πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου αυτές τις γιορτές

Christmas is coming! και ΑΥΤΑ είναι τα πιο hot παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις

Τα 3 trends στα πανωφόρια που πρέπει οπωδήποτε να μάθεις πριν τελειώσει η χρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα