Ελεονώρα Μελέτη: Η σπάνια φωτογραφία με το νυφικό από τον γάμο της το 2017

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα πρόσωπα. Η παρουσιάστρια και ο θεατρικός παραγωγός επισημοποίησαν τη σχέση τους λίγους μήνες πριν υποδεχτούν στον κόσμο την κορούλα τους, την Αλεξάνδρα.

Σήμερα, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη

και ο Θοδωρής Μαροσούλης γιορτάζουν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικά σπάνια στιγμιότυπα από αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. Η παρουσιάστρια είχε επιλέξει ένα λιτό και chic νυφικό στο χρώμα της πούδρας ενώ στα μαλλιά της είχε βάλει ένα φτερό.

Όπως η ίδια εξομολογείται, μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια από τον γάμο της, όμως νιώθει ότι όλα έγιναν σαν χθες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

«28/12/17 Η προετοιμασία μου ως «νύφη! Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως «παντρεμένους» Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… Μισή δεκαετία. Κοιτώ τις φωτογραφίες κ είναι σαν χθες. Δεν θα άλλαζα τίποτα.

Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή. Η Αλεξάνδρα ένας από τους μάρτυρες, 5,5 μηνών έγκυος. Στη φωτογραφία με τον μπαμπά δεν με λες και κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα. Είναι από τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα αλλά γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Πέθανε η Εριέττα Λάτση

 Στέφανος Κωνσταντινίδης για Στέλιο Χανταμπάκη: «Στεναχωριέμαι που πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο»

 Ελένη Φουρέιρα: Σε ταινία του Daniel Craig στο Netflix!

Keywords
Τυχαία Θέματα