Στέφανος Κωνσταντινίδης για Στέλιο Χανταμπάκη: «Στεναχωριέμαι που πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποτελεί έναν από τους παίκτες που θα βρεθούν ξανά στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor All Star. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Μπαρτζώκας τον συνάντησαν έξω από τα γραφεία της Acyn Media, όπου βρέθηκε για να υπογράψει τα απαραίτητα συμβόλαια και να κάνει τη φωτογράφιση.

«Νιώθω περίεργα και δύσκολα που αφήνω πίσω την οικογένειά

μου αλλά πρέπει να παίρνεις τις αποφάσεις και να κάνεις τις επιλογές σου για την οικογένεια σου. Δεν έχω σκοπό να παλέψω να φτιάξω την εικόνα μου. Σκοπός μου είναι να πάω και να προσφέρω στην οικογένειά μου καλύτερα πράγματα», ήταν τα λόγια του Στέλιου Χανταμπάκη.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Στέφανος Κωνσταντινίδης, σχολίασε για τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Στεναχωριέμαι πολύ που πρέπει να πουλήσεις καμιά φορά την ψυχή σου στο διάβολο για να μπορέσεις να ζήσεις την οικογένειά σου. Το να είσαι υποχρεωμένος να είσαι στα μάτια του αδηφάγου κοινού κι εσύ να περνάς κακουχίες, να πεινάς… για να μπορέσεις να ζήσεις την οικογένειά σου, μπράβο του».

Τότε, οι τόνοι ανέβηκαν στο πλατό της «Super Κατερίνα», με τον Γιάννη Πουλόπουλο να ξεσπά για όσα άκουγε: «Μόνο εγώ γνωρίζω τι έχει περάσει αυτός ο άνθρωπος, πραγματικά με στενοχωρεί πάρα πολύ να ακούω αυτά τα πράγματα ενώ εμείς καθόμαστε στις ωραίες μας καρεκλίτσες και κάνουμε τους πανελίστες. Ο Στέλιος από αυτό το παιχνίδι του έκλεισαν πόρτες και όχι λόγω άσχημης συμπεριφοράς…».

Διαβάστε ακόμα:

 Ζωή Κρονάκη: «Έπιασε από τον γιακά τον σκηνοθέτη και άρχισε να βρίζει και να φωνάζει σε όλους μας»

 Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδραση της παρουσιάστριας με τον σεισμό στον αέρα της εκπομπής της

 Πόπη Τσαπανίδου: Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση από το Open

Keywords
Τυχαία Θέματα