5 αθλητικές τάσεις που φοριούνται πολύ φέτος τον Χειμώνα!

Το αθλητικό ντύσιμο έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και πολλές γυναίκες φοράνε πλέον αθλητικά ρούχα τόσο για τις ώρες που ασκούνται αλλά και για άλλες ώρες της ημέρας.

Ποιες είναι οι top τάσεις της σεζόν;

#1. Λεοπάρ
Το λεοπάρ print αλλά και όλα τα animal prints έχουν γίνει τάση φέτος τον χειμώνα και φοριούνται πιο πολύ από ποτέ. Επίλεξε ένα κολάν ή ένα biker shorts σε animal print μοτίβο και κλέψε τις

εντυπώσεις ακόμα και στο γυμναστήριο.

#2. Biker shorts
Είναι η μεγαλύτερα αθλητική τάση του 2019 και αναμένεται να γίνει ακόμα πιο δημοφιλής τους επόμενους μήνες.

#3. Ολόσωμα bodysuits
Tο συγκεκριμένο outfit μπορεί να είναι αρκετά τολμηρό αλλά το έχουν ήδη αγαπήσει πολλές fashionistas. Δοκίμασέ το και νιώσε σέξι ακόμα και με το αθλητικό σου ντύσιμο.

#4. Γήινες αποχρώσεις
Οι γήινες αποχρώσεις είναι τάση σε όλα τα ρούχα της σεζόν. Στα αθλητικά μας ρούχα κυριαρχεί το μπεζ, το καφέ αλλά και το χακί.

#5. Παστέλ χρώματα
Τα κολάν έχουν γίνει τα αγαπημένα μας παντελόνια της σεζόν όταν θέλουμε να υιοθετήσουμε αθλητικό ή casual ντύσιμο. Τα παστέλ χρώματα στα κολάν φαίνεται να είναι τα πιο δημοφιλή. Συνδύασέ τα με μονόχρωμα φουτεράκια στο γυμναστήριο ή με πουλοβεράκια στη βόλτα.

Διαβάστε ακόμα: H Meghan Markle έκανε νέα εμφάνιση και μας εντυπωσίασε με τον ανατρεπτικό χρωματικό συνδυασμό που επέλεξε

Keywords
Τυχαία Θέματα