To make up look στο τελευταίο catwalk του Οίκου Versace είναι ότι πιο θηλυκό έχετε δει μέχρι τώρα

Ξέρω ότι σας προτείνω κατά καιρούς make up looks εντυπωσιακά, sexy και θηλυκά ώστε να εντυπωσιάσετε στην επόμενη έξοδο σας. Γιατί μεταξύ μας τώρα αυτό είναι το ζητούμενο. Τα περισσότερα προτείνουν ένταση στα μάτια ή τα χείλη. Κάποιες φορές και στα δύο σημεία του προσώπου μαζί.

Υπάρχουν όμως και φορές που πραγματικά μένουμε άφωνες αφού οι make up artists κάνουν θαύματα δημιουργώντας looks που είναι σαν να βγήκαν από ταινίες μεταμορφώνοντας τα μοντέλα σε star του παλιού καλού σινεμά.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο τελευταίο show του Οίκου Versace

όπου τα μάτια έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ τα χείλη ακολουθούν προκλητικά και υπέροχα.

Στα παρασκήνια βρέθηκε η “μάγισσα” Pat McGrath που δημιούργησε μερικά από τα ωραιότερα make up looks που έχουμε δει τις τελευταίες σεζόν. Όχι ότι δεν το περιμέναμε δηλαδή αφού θεωρείται και είναι μια από τις πιο ταλαντούχες στο είδος της και μάλιστα με δική της σειρά μακιγιάζ που πολύ θέλουμε κάποια στιγμή να την έχουμε και στην χώρα μας.

Στο συγκεκριμένο show μάλιστα έκανε την πρώτη της εμφάνιση και η νέα μάσκαρα της collection της, ένα προϊόν που οι fans περίμεναν με ανυπομονησία καιρό τώρα. Πρόκειται για την Fetish Eyes Mascara. Η ονομασία δεν είναι τυχαία βέβαια αφού για την McGrath ότι έχει να κάνει με το βλέμμα είναι φετίχ.

Στο show είδαμε την Kaia Gerber με σοφιστικέ neutral eye make up και βλεφαρίδες που πραγματικά ζηλέψαμε αλλά και την Emily Ratajkowski με ένα super δραματικό winged eyes look που δημιούργησε η celebrity make up artist χρησιμοποιώντας μαύρη μεταλλική και shimmer σκιά. Είναι απλά συγκλονιστικό και σίγουρα θα το δούμε παντού φέτος.

Παράλληλα επικράτησαν αποχρώσεις μπρονζέ αλλά και glittering ροζ δίνοντας μια ιδέα για το τι θα φορεθεί την επόμενη Άνοιξη.

Εμείς έχουμε να σας πούμε βέβαια ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε τόσο για να υιοθετήσετε το look που προτείνει η McGrath αφού είναι ότι ωραιότερο και για το χειμώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα hair color trends του 2019 έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στο Instagram και είναι υπέροχα

Τα nail trends της Άνοιξης που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα