4 ευκολοφόρετα outfits που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ

Ψάχνεις να βρεις φρέσκιες ιδέες για να ανανεώσεις το στιλ σου και αυτή τη σεζόν; Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δεις μερικά υπέροχα outfits που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την εικόνα σου και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

#1. Τα διαφανή πουκάμισα είναι μεγάλη τάση αυτής της σεζόν. Φόρεσέ τα με δερμάτινα παντελόνια και naked sandals για υπέροχο look όλες τις ώρες της ημέρας.

#2. Τα biker shorts είναι επίσης πολύ δημοφιλή και θα σου προτείναμε να τα συνδυάσεις με crop φουτεράκια για αξεπέραστο

στιλ. Ολοκλήρωσε το στιλ σου με τα αγαπημένα σου λευκά sneakers.

#3. To λευκό σου σορτς θα δημιουργήσει απίστευη αντίθεση με ένα κόκκινο milkmaid top. Πρόσθεσε στο outfit ένα ζευγάρι clear heels και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη.

#4. Κάνε mix & match συνδυασμούς φορώντας μια λευκή φόρμα με slippers και ένα oversized καρό blazer.

Δες όλα τα παραπάνω outfits στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So sorry I didn’t see you there, I was too busy checking myself out hehe I just wanted to say thanks for all the love on all my Haul Week videos over the last week, I luv ya! Swipe across and let me know your fave outfit or item I picked up (everything is tagged, just tap the images)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Rebecca Owen (@ames.ro) στις 13 Αύγ, 2019 στις 11:35 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Φθινοπωρινό office look: 4 τέλεια outfits για το γραφείο! (VIDEO)- Δες εδώ μοναδικές ιδέες και εμπνεύσου για το πιο ωραίοα φθινοπωρινό στιλ!

NYFW: O Marc Jacobs μας ξετρέλανε με τα ρούχα που παρουσίασε και η αλήθεια είναι…πως τα θέλουμε όλα!- Δες τα σχέδια που ξεχωρίσαμε 

Η πασίγνωστη fashion blogger Aimee Song ακολουθεί μια τάση από τα παλιά…που επανέρχεται!- Ποια είναι αυτή η τάση και πόσο δημοφιλής είναι αυτή τη στιγμή;

Keywords
Τυχαία Θέματα