Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τη μοναδική beauty συνήθεια που δεν θα κόψει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν

Την Jennifer Aniston γνωρίζετε πόσο πολύ την αγαπάμε. Κατά κάποιο τρόπο ταυτιζόμαστε μαζί της και θέλουμε να πιστεύουμε πως κάποτε θα είναι πάλι ζευγάρι με το Brad. Άσχετο μεν αλλά καημός είναι αυτός. Όσο αφορά το beauty look της, τι να πει κανείς. Υπάρχει κούρεμα “Rachel” και αυτό τα λέει όλα.

Στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά και πλήγωσε τους κομμωτές αυτού του κόσμου

αφού για αρκετά χρόνια οι πελάτισσες τους πήγαιναν στα ραντεβού με μια φωτογραφία της Aniston στην τσάντα. Αυτό είχε να συμβεί από την εποχή της Farah Fawsett.

Η Jennifer παραμένει γοητευτική και πανέμορφη στα 50 της και συνεχίζει να έχει εμμονή με τα μαλλιά της. Όπως και όλες εμείς άλλωστε που όσο κι αν προσπαθούμε να αποκτήσουμε τα τέλεια highlights δεν τα καταφέρνουμε. Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξη της δήλωσε πως υπάρχει ένα πράγμα που αφορά τα μαλλιά της και δεν θα σταματήσει ποτέ να κάνει. Μέχρι τα βαθιά της γεράματα όπως τόνισε.

Και φυσικά είναι η ρίζα. Ω, ναι. Η ρίζα των μαλλιών που είναι αμείλικτη. Εμφανίζεται κάθε μήνα, σταθερά υπενθυμίζοντας πως τα 20 χρόνια είναι πολύ μακριά πλέον. Και πρέπει να την εξαφανίσουμε. Μόνες ή με τη βοήθεια του κομμωτή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) στις 3 Σεπ, 2019 στις 6:20 πμ PDT

Και δεν φαντάζεστε πόσο πολύ καλά καταλαβαίνουμε τι ακριβώς εννοεί η Jennifer. Μίλησε στην καρδιά μας με αυτή τη φράση. Μεγάλη υπόθεση η ρίζα. Και ειδικά η λευκή.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αποδέχεται ή δεν αποδεχόμαστε την ηλικία μας. Κάθε άλλο. Απλά είναι θέμα αισθητικής για κάποιες από εμάς. Και μέσα σ’ όλα δεν έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στο λευκό χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) στις 9 Αύγ, 2019 στις 7:06 πμ PDT

Η Aniston εκτός από τη ρίζα αναφέρθηκε και στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αποκαλύπτοντας πως φορά ενυδατική κρέμα από τα 15 της χρόνια και μετά από παρότρυνση της μητέρας της. Και μάλιστα χρησιμοποιεί μέχρι και σήμερα ακόμη προϊόν του ίδιου brand το οποίο δεν μάθαμε.

Jennifer είμαστε μαζί σου.

Διαβάστε ακόμη:

Τα μυστικά της Kate Moss για έξτρα όγκο στα μαλλιά και λάμψη στην επιδερμίδα

Λεπτές γραμμές και ρυτίδες από την έκθεση στον ήλιο: Εξαφανίστε τις ακολουθώντας τις συμβουλές της facialist Θεανώς Μπέλλα

Keywords
Τυχαία Θέματα