H εσάνς το Φθινοπώρου έχει την αίσθηση του τριαντάφυλλου και χωράει ακόμη και στο βραδινό σας clutch

Λίγο πριν έρθει το φθινόπωρο πρέπει να επιλέξετε την εσάνς που θα σας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες. Θα πρέπει να είναι ζεστό, λουλουδένιο και αισθησιακό. Και φυσικά εμείς το βρήκαμε για εσάς. Πρόκειται για το νέο Idole της Lancome. Μια εσάς κλεισμένη στο λεπτότερο μπουκάλι στον κόσμο μέχρι σήμερα αφού έχει πάχος μόλις 15 χιλιοστά. Κρατιέται πανεύκολα στο χέρι σας.

Μια αύρα που περιμένει να την αγγίξετε. Το χέρι παίρνει αμέσως τη θέση του γύρω από το μπουκάλι, σαν να του ήταν ανέκαθεν οικείο. Εμπνευσμένο από το άγγιγμα ενός

αντικειμένου που δεν φεύγει ποτέ από το χέρι μας. Ένα μπουκάλι τόσο ελαφρύ, που παραπέμπει σε εικονική πραγματικότητα. Οι γυάλινες επιφάνειες είναι τόσο λεπτές, που το άρωμα μοιάζει σαν να αιωρείται μέσα στην παλάμη σας. Ένα συναισθηματικό άγγιγμα. Μια μαγική αίσθηση. Πρωτόγνωρη. Περισσότερο όμως από ένα επίτευγμα, το μπουκάλι του Idôle είναι ένα σύμβολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial) στις 2 Σεπ, 2019 στις 11:00 πμ PDT

Έχοντας ως αφετηρία μια «καθαρή» αρωματική συμφωνία που θα ξεφεύγει από κάθε τι παραδοσιακό, η Lancôme θέλησε να επαναπροσδιορίσει μια νότα που ήταν ανέκαθεν πολύ αγαπημένη της, από τότε που την επέλεξε ως το πρώτο σύμβολο της μάρκας: Το  τριαντάφυλλο.

Για να δημιουργήσει μια νότα που να ταιριάζει με το λουλούδι, δροσερή, τρυφερή, απαλή αλλά και αισθησιακή, τέσσερις εξαιρετικές ιδιότητες, η Lancôme συνδύασε δύο αιθέρια έλαια, ένα absolute και ένα ροδόνερο προκειμένου να σχηματίσει την καρδιά της σύνθεσης. Ελαφρώς ενισχυμένο με ένα ίχνος γιασεμιού, αυτό το καλειδοσκόπιο τριαντάφυλλων ακτινοβολεί ένα λαμπερό, λουλουδάτο φως. Στο φόντο, ένα ίχνος πατσουλί και ένας συνδυασμός λευκών μόσχων συνθέτουν μια λευκή βάση chypre που ολοκληρώνει την κομψότητα του Idôle.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial) στις 1 Σεπ, 2019 στις 8:00 πμ PDT

Είτε ανήκετε στη γενιά της τεχνολογίας είτε στην κατηγορία των παραδοσιακών γυναικών το τριαντάφυλλο είναι εκείνο που θα σας ενώσει καθώς η συγκεκριμένη εσάνς είναι αφιερωμένη σε κάθε γυναίκα που κρύβει ή μαρτυρά τη ρομαντική πλευρά της.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε μερικές σταγόνες στο δέρμα σας.

Διαβάστε ακόμη:

Τα eye makeup looks στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης είναι ότι πιο ζωηρό έχετε δει τελευταία

Καφέ μάσκαρα: Το Φθινόπωρο θα αφήσετε για χάρη της τη μαύρη στην άκρη

Keywords
Τυχαία Θέματα