Το πεντικιούρ σας και το Φθινόπωρο πρέπει να είναι άψογο με τα ωραιότερα χρώματα της σεζόν

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα θα τα φοράτε για αρκετό καιρό ακόμη. Αρκετές από εσάς μάλιστα και καθ’  όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Σας θαυμάζουμε να ξέρετε, είστε η ηρωίδες μας. Αυτό βέβαια σημαίνει πως το πεντικιούρ σας πρέπει να είναι άψογο. Το τέλειο πεντικιούρ είναι δείγμα κομψότητας λένε οι ειδικοί κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους.

Όσο αφορά το χρώμα βέβαια τα πράγματα αλλάζουν αφού η νέα σεζόν είναι εδώ και οι τάσεις ταυτόχρονα. Και γνωρίζουμε

πως τις ακολουθείτε πιστά. Ξεχνάτε τις καλοκαιρινές αποχρώσεις. Τις χαρήκατε άλλωστε και τις είδαμε στο Instagram. Στα μέσα του Σεπτεμβρίου θα χρησιμοποιήσετε μία από τις φθινοπωρινές που είναι εξίσου υπέροχες.

Αμέθυστος: Γοητευτικό, κλασικό και ρομαντικό χρώμα που θα χαρίσει στο πεντικιούρ μια φθινοπωρινή μεν αλλά όχι σκοτεινή πινελιά. Έχει ένα τόνο που θυμίζει κόσμημα και πρόκειται για τον ωραιότερο τόνο της σεζόν.

YSL La Laque Couture, Violet Baroque

Λαδί: Οι γήινες αποχρώσεις είναι και πάλι εδώ. Η απόχρωση της ελιάς μάλιστα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αφού το πράσινο φέτος το φθινόπωρο έχει την τιμητική του. Η celebrity nail artist, Betina Goldstein μάλιστα προτείνει το αγαπημένο της OPI Gel Color, Things I’ve Seen in Aber-Green.

Burgundy: Το απόλυτο, διαχρονικό και αγαπημένο κόκκινο της Βουργουνδίας. Πρόκειται για το πλέον κλασικό χρώμα που όλες λατρεύουμε και επιλέγουμε τα τελευταία, πολλά χρόνια. Το Nars Nail Polish, Chinatown, είναι ένα βερνίκι-θρύλος και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε και για το μανικιούρ σας.

Γκρι: Είναι γοητευτικό με μια αίσθηση μυστηρίου χωρίς να σκοτεινιάζει το πεντικιούρ. Θεωρείται ουδέτερο και αυτό σημαίνει πως ταιριάζει με όλα τα χρώματα αλλά και τα looks. Μπορείτε να το συνδυάσετε τόσο το πρωί όσο και το βράδυ ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σας.

Seventeen Supreme Nail Colour No 193

Μαύρο: Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Είναι πλέον κλασικό και μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα σας τα ρούχα. Και φυσικά θα απλώσετε το πλέον διάσημο. Την απόχρωση Licorice της Essie.

Διαβάστε ακόμη:

Λεπτές γραμμές και ρυτίδες από την έκθεση στον ήλιο: Εξαφανίστε τις ακολουθώντας τις συμβουλές της facialist Θεανώς Μπέλλα

Τα μυστικά της Kate Moss για έξτρα όγκο στα μαλλιά και λάμψη στην επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα