10 τρόποι να φορέσεις τον σκούφο σου σαν celebrity

Η Κaia Gerber έχει ένα υπέροχο στιλάκι και κάθε της εμφάνιση είναι πάντα πολύ προσεγμένη, αν και η αλήθεια είναι πως φαίνεται πως η ίδια έχει στιλ χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα. Η ίδια αγαπάει ιδιαίτερα τους σκούφους και τους επιλέγει συχνά για τις καθημερινές εμφανίσεις της. Θες να αντιγράψεις το στιλ της; Δες 10 ιδέες για να το πετύχεις!

#Το πανέμορφο μοντέλο λατρεύει τους σκούφους με logos και τους συνδυάζει με ψηλόμεσα τζιν

και statement jackets.

#Οι ριγέ σκούφοι δίνουν εύκολα στιλ στις εμφανίσεις σου και η Kaia συνδυάζει τον δικό της με μακρύ δερμάτινη καμπαρντίνα.

#Ένας μαύρος σκούφος μπορεί να σου χρειαστεί στις πιο επίσημες εμφανίσεις, σε βραδινά looks ή όταν θέλεις κάτι πιο στιλάτο για τις μέρες που έχει πολύ κρύο.

#Καλό είναι να χωρίσεις τους σκούφους σου σε 2 κατηγορίες, αυτούς που μπορείς να φοράς με τα αθλητικά και πολύ casual look σου και αυτούς που ταιριάζουν ακόμα και με πιο επίσημα και σοβαρά looks.

#Oι σκούφοι που έχουν μεγαλύτερο ύψος είναι τέλειοι για τις athleisure εμφανίσεις σου.

#Συνδύασε τον μαύρο σκούφο σου με ένα ωραίο ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου και δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για τέλειο styling.

#To πιο απλό styling κάποιες φορές είναι και το πιο ωραίο! Συνδύασε έναν σκούφο με φούτερ, δερμάτινο παντελόνι και biker boots και είσαι έτοιμη!

#Χειμωνιάτικα looks χωρίς λευκά σκουφάκια δεν γίνεται!

#Άλλο ένα πετυχημένο styling από την κόρη της Cindy Crawford.

Διαβάστε ακόμα: Η Jennifer Lopez φωτογραφίζεται για το Harper’s Bazaar και «ρίχνει» το ίντερνετ

Keywords
Τυχαία Θέματα