Η αποκλειστική δήλωση του Κώστα Σπυρόπουλου στο Πρω1νό και η απάντησή του στον Ευθύμη Ζησάκη!

Μετά τα ερωτήματα που προκλήθηκαν για τη συμμετοχή του Ευθύμη Ζησάκη στο “Toc Toc” έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός στην πρεμιέρα της ταινίας, “Περιμένοντας τη νονά”, και την απάντηση που έδωσε ο ίδιος στην κάμερα του Πρω1νού ότι προετοιμαζόταν και έκανε μόνος του πρόβες θεωρώντας ότι θα συμμετέχει κανονικά στην παράσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν λέμε κάτι, μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος. Υπήρξε ένας λόγος, ότι από 7 Γενάρη, επειδή Ευθύμη δεν μπορείς να

έρθεις στη Θεσσαλονίκη λόγω κάποιων υποχρεώσεων, και του Your Face, και και και, κάποιοι προσωπικοί λόγοι, 7 Γενάρη, συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε, να κάνουμε πρόβα δηλαδή και να ενσωματωθείς στο Toc Toc στο Ψυρρή στο θέατρο Ήβη.»

Η απάντηση του Κώστα Σπυρόπουλου ήρθε μέσα από το Πρω1νό:

«Ο λόγος του καθενός είναι το παρελθόν του και οι διαδρομές του! Είμαι στο θέατρο από 10 χρονών παιδί! Πολλά χρόνια! Δεν ασχολούμαστε με αυτούς που φεύγουν, αλλά με αυτούς που μένουν! Με αυτούς που ήρθαν για να μείνουν και αυτοί που ήρθαν για να μείνουν είναι οι ηθοποιοί που δεν στήνουν τους συναδέλφους τους στην πρόβα, είναι αυτοί που δεν τους παίρνει ο ύπνος στην πρόβα από χθεσινές ή προχθεσινές κραιπάλες, είναι αυτοί που δεν στέλνουν συνέχεια μηνύματα ότι θα αργήσουν γιατί έχουν γύρισμα, ενώ δεν έχουν, είναι αυτοί που ασχολούνται με το ρόλο τους και όχι με το πώς θα κάνουν ντόρο χωρίς λόγο. Τι λόγο να δώσεις σε κάποιον που δεν έχει λόγο; Υπάρχει λόγος; Η παράσταση αυτή προχώρησε και θα προχωρήσει κρατώντας αυτούς που αξίζουν την αφοσίωσή της! Ένας ολόκληρος θίασος ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο …μόνο και μόνο επειδή έδειξε ανοχή και κατανόηση σε αλλεπάλληλες μετάνοιες και βαριές συγγνώμες από “τζάμπα μάγκες”.»

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ευθύμης Ζησάκης για τη συμμετοχή του στο “Toc Toc”: “Μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος”

Keywords
Τυχαία Θέματα