Ο Μπέζος χώρισε ήσυχα και ωραία!

ΚΟΣΜΟΣΟ Μπέζος χώρισε ήσυχα και ωραία!Πέμπτη, Ιανουάριος 10, 2019 - 14:02

❱❱ Ανακοίνωσε τους τίτλους τέλους του γάμου του μέσα από το... twitter

Το πρώτο ηχηρό διαζύγιο του 2019 ανήκει στον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη Τζεφ Μπέζος και στη συγγραφέα -τέως, πλέον- σύζυγό του Μακένζι Μπέζος, ύστερα από 25 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω social media, χωρίς όμως να αναφέρει

κουβέντα για το πώς ακριβώς θα μοιραστεί η περιουσία του «Mr Amazon», που σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes» φτάνει τα 118,362 δισ. ευρώ και θα μπορούσε να καταστήσει το διαζύγιο ένα από τα ακριβότερα στον κόσμο.

«Οπως γνωρίζουν η οικογένεια και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι» αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους που ανάρτησαν στο twitter του 54χρονου ιδρυτή της Amazon. Η μόνη γενικόλογη αναφορά στα οικονομικά τους είναι όταν αναφέρουν ότι «ένα υπέροχο μέλλον» βρίσκεται μπροστά τους «ως γονείς, φίλοι, συνεταίροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματά» τους.

Ο Τζεφ και η Μακένζι Μπέζος γνωρίστηκαν το 1992 στη δουλειά, όταν εκείνος της πήρε συνέντευξη για να την προσλάβει. Μέσα σε τρεις μήνες αρραβωνιάστηκαν και το 1993 παντρεύτηκαν αποκτώντας τέσσερα παιδιά, τρεις βιολογικούς γιους και μία κόρη που υιοθέτησαν. Το 1994, ο Μπέζος ίδρυσε στο Σιάτλ την εταιρία Amazon, η οποία τον έκανε δισεκατομμυριούχο.

Keywords
Αναζητήσεις
μπεζος χωρισε
Τυχαία Θέματα