Το Yoga Skin είναι η νέα τρέλα στο Instagram που αξίζει να δείτε

Όλα τα trends, τα εναλλακτικά, τα λανσαρίσματα αλλά και τα νέα των celebrities τα μαθαίνουμε πλέον από το Instagram. Κάθε πρωτότυπη ή ιδιαίτερη μέθοδος περιποίησης, ξεχωριστό προϊόν αλλά και μακιγιάζ που δεν πρόκειται να κάνει ποτέ καμία μας θα τα δούμε σε posts μέσα στην ημέρα.

Επίσης αμέσως μόλις αλλάξει χρώμα ή μήκος στα μαλλιά της κάποια star με εκατομμύρια ακόλουθους θα φροντίσει να ενημερώσει ώστε

να σχολιάσουν κι αυτοί με τη σειρά τους. Και κάπως έτσι περνά ο καιρός.

Κάποιες φορές φυσικά θα πέσουμε πάνω σε κάτι ενδιαφέρον που θα μας κινήσει την περιέργεια και θα τρέξουμε να μάθουμε περισσότερα. Και δεν το λέω τυχαία. Αναφέρομαι στο yoga skin που τον τελευταίο καιρό έχει τρελάνει το Instagram. Το ανακάλυψε η make up artist Sara Hill η οποία εξηγεί μάλιστα με λεπτομέρειες τι ακριβώς είναι: Πρόκειται για τον τρόπο να δείχνει η επιδερμίδα λαμπερή, καθαρή, πλούσια ενυδατωμένη και κυρίως φυσική.

Όπως συμβαίνει δηλαδή με το σώμα μετά από ένα μάθημα yoga. Επειδή όμως είναι κάπως αόριστο και δεν ξέρουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο η Hill ανέβασε ένα video με τα 8 βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε αυτή την λάμψη που δείχνει να πηγάζει από μέσα μας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Hill Makeup (@sarahillmakeup) στις 11 Νοέ, 2018 στις 12:55 μμ PST

Παράλληλα μας ενημέρωσε και για την ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να ακολουθούμε. Ξεκινάμε με τα βασικά: Κρέμα ενυδάτωσης, τονωτική λοσιόν, ορό και τέλος primer. Αφού απορροφηθούν οι φόρμουλες αναμειγνύουμε μερικές σταγόνες φον ντε τεν με λάδι προσώπου και ρευστό highlighter και απλώνουμε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο.

Όχι όμως έτσι απλά. Σημασία έχει ο τρόπος εφαρμογής. Επιβάλλεται αρχικά να τρίψουμε το μείγμα στις παλάμες μας και αφού πάρουμε μια βαθιά ανάσα να το απλώσουμε με κυκλικές κινήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, όπως μας εξηγεί η make up artist, όχι μόνο δημιουργούμε μια τέλεια βάση αλλά ενισχύουμε την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνουμε τις τοξίνες και μειώνουμε τυχόν ερεθισμούς και πρηξίματα.

Μας ακούγεται ωραίο και λέμε να το εφαρμόσουμε σήμερα κιόλας.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τις αλλαγές στο hair look των celebrities και ακολουθείστε το παράδειγμα

Τρία βήματα και ένα λεπτό αρκούν για να καθαρίσετε τέλεια την επιδερμίδα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα