Το σύστημα περιποίησης για πανάδες και κηλίδες που τις εξαφανίζει!

Πανάδες και κηλίδες. Και οι δύο είναι δυσχρωμίες που οφείλονται κυρίως στην έκθεση στον ήλιο. Ωστόσο, η διαφορά τους έγκειται στο πότε δημιουργήθηκαν. Οι πανάδες μπορεί να εμφανιστούν άμεσα, ενώ οι κηλίδες χρειάζονται περισσότερα χρόνια έκθεσης στον ήλιο για να εμφανιστούν.

Το σύστημα περιποίησης
Οι εξελιγμένες φόρμουλες με οξέα φρούτων, πεπτίδια, βιταμίνη C, νιασιναμίδη, αλλά και πρωτοποριακά σύμπλοκα με λευκαντικούς και ρυθμιστικούς παράγοντες συμβάλλουν στην απόκτηση ενός λαμπερού και όμορφου δέρματος.

Το πρωί

Καθαρίστε το πρόσωπο και το λαιμό επειδή ο καθαρισμός βοηθά τις εξειδικευμένες
συνθέσεις να διεισδύσουν στην επιδερμίδα και αυξάνει τη δράση τους. Παράλληλα, απομακρύνει την περίσσεια σμήγματος και των νεκρών κυττάρων που δίνουν θαμπή όψη στην επιδερμίδα.Εφαρμόστε τον ορό, που έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των δυσχρωμιών.Ενισχύστε τη δράση του με μια κρέμα ημέρας, αντίστοιχης λειτουργίας, με υψηλή αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος.Το μυστικό: Αν η κρέμα σας δεν περιέχει SPF, τότε χρησιμοποιήστε απαραιτήτως αντηλιακό υψηλής προστασίας.Για το μακιγιάζ επιλέξτε αντηλιακές συνθέσεις ή αντηλιακές πούδρες με χρώμα.Επίσης, τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια φοράτε ένα καπέλο.

Το βράδυ

Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία του καθαρισμού και εφαρμόζετε τον εξειδικευμένο ορό.Απλώνετε σε πρόσωπο και λαιμό μια κρέμα νύχτας με γλυκολικό οξύ και ένζυμα, τα οποία θα ενισχύσουν τους μηχανισμούς ανανέωσης και λάμψης της επιδερμίδας. Το επόμενο πρωί η όψη σας θα είναι φρέσκια, απαλή και λαμπερή.

Προσοχή: Αποφύγετε τον συνδυασμό των ΑΗΑ με τη βιταμίνη C και τη ρετινόλη, γιατί δεν είναι συμβατά μεταξύ τους και ενδέχεται να προκαλέσουν ερεθισμούς.

The post Το σύστημα περιποίησης για πανάδες και κηλίδες που τις εξαφανίζει! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα