H Olivia Palermo μας δείχνει τα 5 trends που θα υιοθετήσουμε όταν επιστρέψουμε από τις διακοπές!

Η Οlivia Palermo είναι μια γυναίκα που πάντα μας εμπνέει με τις στιλιστικές της προτάσεις. Η ίδια είναι μια έμπνευση για κάθε fashionista και κοιτώντας τις κομψές εμφανίσεις της μπορείς να δεις υπέροχα looks και ιδέες styling που θα σε εμπνεύσουν πολύ. Ας δούμε μερικά outfits για εσένα που επέστρεψες στην πόλη και θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου εδώ και τώρα.

#1. Ναι! Τα αγαπάμε τα σετ και τα ταγιέρ και τα συνολάκια και θέλουμε οπωσδήποτε να ενισχύσουμε την ντουλάπα μας

με μερικά κομμάτια που θα ανανεώσουν την εικόνα μας και θα κάνουν την επιστροφή μας στην πόλη πιο όμορφη!

#2. Τώρα που επέστρεψες στην πόλη μπορείς να επαναφέρεις τα δερμάτινα ρούχα σου στην καθημερινότητά σου. Εντάξει στις διακοπές δεν συνηθίζουμε να φοράμε δερμάτινες φούστες, αλλά στην πόλη αυτό το look επιβάλλεται, ειδικά αν το συνδυάσεις με ένα πλεκτό τοπ και statement mules όπως κάνει η Olivia.

#3. H Οlivia Palermo μας δίνει μια ιδέα για το πώς θα έπρεπε να φοριέται ένα ασπρόμαυρο outfit. Η γνωστή fashion editor συνδυάζει τη φούστα της με λευκό πουκάμισο με πούπουλα και statement γυαλιά ηλίου.

#4. Οι balloon φούστες επιστρέφουν και μάλιστα στις πιο έντονες και δυναμικές αποχρώσεις. Η Olivia συνδυάζει τη δική της με λευκό πουκάμισο και φλατ mules και δείχνει υπέροχη.

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo)

#5. Tα printed φορέματα γίνονται αγαπημένα κομμάτια της φθινοπωρινής μας γκαρνταρόμπας. Η Olivia φοράει το δικό της με φανταστικά ψηλοτάκουνα πέδιλα με λεπτομέρειες από πέρλες και κερδίζει όλα τα βλέμματα πάνω της με το υπέροχο στιλ της.

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Διαβάστε ακόμα: Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τα μαγιό που προτιμούν αυτό το Καλοκαίρι

Η βερμούδα που θα θέλεις να έχεις οπωσδήποτε στη βαλίτσα των διακοπών

Danielle Bernstein: Η influencer με τους 2.5 εκατομμύρια followers μας δίνει τα στιλιστικά ‘DO’ των διακοπών

Keywords
Τυχαία Θέματα