Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 16 ως 22/8/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, δεν χάνεις την αισιοδοξία σου και αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις με εξαιρετικό τρόπο ζητήματα που αφορούν τις φιλικές και προσωπικές σου σχέσεις. Νέες γνωριμίες θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά

από ποτέ σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η αισιοδοξία γέννα μοναδικές στιγμές δράσης και πρωτοβουλιών μέσα στην εβδομάδα καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν σε σταματά για να περάσεις μοναδικά και να διασκεδάσεις. Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στην Παρθένο στις 19.08 σε βοηθά να εκφράσεις με γενναιοδωρία τα συναισθήματά σου και να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς κερδίζοντας τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η διάθεση να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή μικροεντάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν αυτή την εβδομάδα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στην Παρθένο στις 19.08 αυξάνει την ανάγκη να εκφράσεις με ορμή την κυκλοθυμία και την οργή που κρύβεις μέσα σου. Αυτό όμως θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει καυγάδες που καλό είναι να αποφύγεις γιατί η επιθετικότητα δεν θα σε βοηθήσει να βρεις το δίκιο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η επιθυμία να πάρεις πρωτοβουλίες για συνεργασίες με βάση το εμπόριο και την επικοινωνία είναι έντονη μέσα στην εβδομάδα καθώς η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στην Παρθένο στις 19.08 σε βοηθούν να είσαι ταχύτατος και ετοιμόλογος σε κάθε πρόταση. Στις 20.08 το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο εξάπτει την φαντασία και δημιουργεί μοναδικές ιδέες που είναι άκρως πρωτοποριακές και θα εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, πρωταγωνιστείς και αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο στις 22.08 στρέφει τα βλέμματα πάνω σου και στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Εξαιρετικές εξελίξεις θα υπάρχουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς υπάρχει καλή διάθεση και αυξημένη αισιοδοξία. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η ορμή που σε διακρίνει γίνεται άμεσα αντιληπτή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιό σου στις 19.08 σου δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσεις συμφωνίες και επαγγελματικές επιλογές με αποφασιστικό τρόπο. Στις 28 το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο προσφέρει μοναδικές ιδέες που θα δώσουν ώθηση σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα με πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η θετική διάθεση και ο δυναμισμός σου αναδεικνύονται μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 σε βοηθά να προχωρήσεις σε προσωπικά ζητήματα αλλά και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Αν ξεφύγεις από υπερβολές και αλαζονεία τα αποτελέσματα θα είναι μοναδικά και θα εκτοξεύσουν στα ύψη στην αισθηματική ζωή και τις επαγγελματικές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, με την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 έχεις την ευκαιρία να κλείσεις άκρως επιτυχημένα οικογενειακά ζητήματα που έχεις αναλάβει. Η στήριξη της οικογένειάς σου είναι ξεκάθαρη και αυτό σε βοηθά να τακτοποιήσεις υποθέσεις που μπορεί να σε φορτίζουν συναισθηματικά. Ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία είναι πιθανόν να προκύψουν και να δώσουν αισιόδοξα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, μοναδικές στιγμές με πρόσωπα του κοντινού και ευρύτερου περιβάλλοντός μπορείς να περάσεις μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 σε βοηθά να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες ή υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Εξαιρετικές εξελίξεις είναι πιθανόν να υπάρξουν και σε ότι αφορά ζητήματα εμπορίου και επικοινωνίας που θα σε βοηθήσουν καταλυτικά στην επαγγελματική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση δεν κρύβονται και αυτή την εβδομάδα καθώς η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στην Παρθένο στις 19.08 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε θέματα εκπαίδευσης και γνώσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Παράλληλα θα διασκεδάσεις και θα επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά και σε βοηθούν να εξελιχθείς σε νέους πνευματικούς δρόμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 22.08 σηματοδοτεί ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Γεγονός είναι ότι νιώθεις την ανάγκη να εξελιχθείς και να διευρυνθείς σε όλα τα επίπεδα και σε αυτό θα σε βοηθήσουν νέα πρόσωπα που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 σε φορτίζει συναισθηματικά και δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν. Η πίστη και η αισιοδοξία που κρύβεις μέσα σου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και να σταθείς στα πόδια σου με αποφασιστικότητα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην υπερβάλλεις σε ότι αφορά τις ευαισθησίες σου γιατί είναι εύκολο να υπάρξουν ξεσπάσματα.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 16 ως 22/8/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα