Carla Bruni: Κάνει διακοπές στην Ελλάδα

10:08 18/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η Carla Bruni αποτελεί ένα από τα πιο iconic και ακριβοπληρωμένα μοντέλα της δεκαετίας του ’90. Η μοναδική ομορφιά της την έκανε αδιαμφισβήτητα να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος. Έχει συνεργαστεί με πληθώρα οίκων μόδας, μερικοί εκ των οποίων είναι οι Versace, Chanel, Givenchy, John Galliano και Christian Dior.

Τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει στη μουσική καριέρα της, καθώς είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα τραγουδίστρια. Η 53χρονη καλλονή λοιπόν αποφάσισε να επιλέξει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Camille Rowe και Theo Niarchos απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabrunifan)

Πριν από λίγες μέρες, η Bruni, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Ξεκινώντας από μια no makeup selfie, διακρίνουμε την ηρεμία των διακοπών στο χαμόγελο και το βλέμμα της. Στη συνέχεια βλέπουμε μερικές εντυπωσιακές εικόνες τοπίων. Το γαλάζιο και το λευκό χρώμα κυριαρχούν στα στιγμιότυπα, αποτυπώνοντας την ουσία του ελληνικού καλοκαιριού. Στην περιγραφή της έγραψε, “Ευτυχία… GR”, το οποίο συνόδευσε με καλοκαιρινά emojis. Διάσημοι φίλοι της σχολίασαν κάτω από την ανάρτησή της, όπως η Naomi Campbell που πρόσθεσε μερικές μπλε καρδιές.

Η Dua Lipa πήγε διακοπές και έμεινε στο πιο περίεργο σπίτι που έχουμε δει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Οι ακόλουθοι και θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν επίσης με το ελληνικό τοπίο και της ευχήθηκαν να περάσει όμορφα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πάντως αν ταξίδεψε μόνη της ή αν βρίσκεται στην Ελλάδα με παρέα. Πιο συγκεκριμένα, δεν είναι γνωστό αν τη συνόδευσαν ο σύζυγός της Nicolas Sarkozy και τα παιδιά της. Όπως και να έχει όμως ελπίζουμε να απολαύσει τις διακοπές της.

Bella Hadid: Η υποστήριξη προς την Ελλάδα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabrunifan)

Keywords
Τυχαία Θέματα