Τί προβλέπουν τα ζώδια από 17-24.12.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που σε εφοδιάζει με μοναδικό ψυχικό δυναμικό και με διάθεση για έντονο πάθος σε ότι αφορά το ταίρι σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν ευκαιρίες από καταστάσεις του παρελθόντος που μπορείς να τις εκμεταλλευτείς και να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για την επαγγελματική σου πορεία και τη δημόσια εικόνα σου.

Στις 21.12

το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τον ρομαντισμό, το πάθος, την τρυφερότητα και την ανάγκη να συγχωνευτείς με το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές ερωτικές βραδιές που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σου. Ιδιαίτερη προσοχή ο αδέσμευτος του ζωδίου, καθώς πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να είναι… πολύ καλές για να είναι αληθινές.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη σε ωθεί στο να διασκεδάσεις με την ψυχή σου, να βρεθείς με παρέες που σας ενώνουν κοινά φιλοσοφικά ενδιαφέροντα και να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ. Προσοχή στο φανατισμός και την αμετροέπεια στον λόγο, γιατί υπάρχει η τάση να δώσεις υποσχέσεις κυρίως στην προσωπική σου ζωή στις οποίες δεν θα είναι εύκολα να ανταποκριθείς.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σηματοδοτεί το οριστικό κλείσιμο οικογενειακών και επαγγελματικών υποθέσεων, κυρίως για τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του ζωδίου. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τον χειρισμό των συγκεκριμένων υποθέσεων, καθώς η ένταση είναι δεδομένη και μέσα σε τέτοιες συνθήκες θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή για να μην αντιπαρατεθείς με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Με το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.12 σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες, να δράσεις καταλυτικά προς τα όνειρά σου και αυτό θα λειτουργήσει αναγεννησιακά σε ότι αφορά την πορεία και τη φιλοσοφία της ζωής σου. Οι φίλοι και οι ομάδες θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα είναι αρωγοί στην όποια σου προσπάθεια.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου που ο ρομαντισμός, το πάθος και η τρυφερότητα θα σας κατακλείσει. Προσοχή θα πρέπει να δείξει ο αδέσμευτος γιατί πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να σε ενθουσιάσουν όμως να μη δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις και αργότερα να πληγωθείς.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς για οικονομικά ζητήματα και να δρομολογήσεις συζητήσεις και συμφωνίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα για τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η ευχάριστη και καλοπροαίρετη διάθεση σου θα λειτουργήσουν ως μαγνήτης για τους γύρω και η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει μοναδικά.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, θέματα επικοινωνίας, συμφωνιών και εμπορικών διαδικασιών που πιθανά σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψύχραιμη και λογική σου στάση και να μην επιτρέψεις να υπάρξει ένταση που θα οδηγήσει σε οριστικοποίηση κύκλων μέσω συγκρούσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Με το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.12 είναι γεγονός ότι δραστηριοποιείσαι έντονα σε ότι αφορά την καριέρα σου και τη δημόσια εικόνα σου και έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις όποιους στόχους και αν βάλεις, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς μπορεί να φέρει νέες προσοδοφόρες συμφωνίες για σένα.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό σε ότι αφορά καθημερινότητα και την εργασία καθώς μπορείς να αφήσεις κατά μέρος τη ρουτίνα και να επιλέξεις να ασχοληθείς με ότι σου δημιουργεί ευχάριστη διάθεση και κεντρίζει τη φαντασία σου.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα για συζητήσεις σημαντικές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο πλαίσιο των συνεργασιών είναι σημαντικό, καθώς κατορθώνεις να φτιάξεις ιδανικό κλίμα, να δείξεις ευχάριστη διάθεση και κατανόηση και αυτό θα σε οδηγήσει σε σημαντικές συμφωνίες για νέα ξεκινήματα που θα αποδειχθούν καθοριστικά για την πορεία σου. Στην προσωπική σου ζωή έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα με τον σύντροφό σου και να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ αφήνοντας πίσω σας προβλήματα και δυσκολίες.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σηματοδοτεί το κλείσιμο κύκλων σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο χειρισμού τους, καθώς η ένταση θα είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται. Θυμήσου ότι για να είσαι κερδισμένος θα πρέπει να βρεις τη μέση λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Με το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις αρχές τις εβδομάδας έχεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά ταξίδια που σε ενδιαφέρουν, νομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή ακόμα θέματα σπουδών και σεμιναρίων που θεωρείς ότι είναι άκρως ενδιαφέροντα για σένα. Η διάθεσή σου να κατευθυνθείς σε μία διαφορετική πορεία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την τρυφερότητα, το ρομαντισμό, την ανάγκη για να ζήσεις παραμυθένιες στιγμές με τον σύντροφό σου και έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το ανάλογο κλίμα, ώστε να ζήσετε οι δυο σας μοναδικές στιγμές πάθους και έντασης απογειώνοντας τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση νέων γνωριμιών, καθώς έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και να μην έχεις ξεκάθαρη άποψη.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα στη δουλειά που σε ταλαιπωρούν, να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με συναδέλφους αλλάζοντας το κλίμα που μπορεί να υπάρχει, να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις και υπερβολές που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο καιρό.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο τις συναισθηματικές σου ανάγκες σε σχέση με την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και είναι γεγονός ιδιαίτερα για εσένα για τον γεννημένο των πρώτων ημερών ότι έρχεσαι σε ένα κομβικό σημείο στη ζωή σου που παίρνεις αποφάσεις για σημαντικά πρόσωπα μέχρι τώρα για σένα. Για να διατηρήσεις τις οποίες ισορροπίες απέφυγε τις συγκρούσεις και προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή των πραγμάτων.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Με το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχεις τη δυνατότητα να δράσεις καταλυτικά σε ότι αφορά επιχειρηματικά σχέδια που μπορεί να έχεις, οικονομικές συζητήσεις και επενδύσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Άδραξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται και να είσαι βέβαιος ότι θα οδηγήσουν σε μεταμορφωτικές αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την ανάγκη για ασφάλεια, ρομαντισμό, τρυφερότητα, κάτι που θα βγει έντονα στη σχέση σου και μπορείς να επιδιώξεις άκρως ονειρεμένες στιγμές και εσένα και το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σας. Νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα πρέπει να μην ενθουσιάζουν αρχικά, καθώς η έντονη τάση για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές, άφησε το χρόνο να περάσει.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις υπέροχα, να διασκεδάσεις, να γελάσεις, να βγάλεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου, καθώς η αισιοδοξία και η χαρά που νιώθεις είναι εμφανής και δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα που να πτοεί στη διάθεσή σου. Αυτό εκδηλώνεται και στην παρέα σου, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να είσαι πρωταγωνιστής και να μαγνητίζεις τα πλήθη.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος αλλά και θέματα καθημερινότητας και εργασίες που μπορεί να σε απασχολούν και πιθανά καλείσαι να κλείσεις εκκρεμότητες ή ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Η νευρικότητα θα υπάρχει, όμως καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να βρεις την κατάλληλη ισορροπία ώστε να είσαι κερδισμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.12 σου δίνει το έναυσμα για να δραστηριοποιηθείς ιδιαίτερα σε συνεργασίες πού που σε εμπνέουν και μπορεί να εξελιχθούν άκρως δημιουργικές για σένα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και στο προσωπικό πεδίο, αφού έχεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις το πάθος και την έλξη που νιώθεις το ταίρι σου ανανεώνοντας τη σχέση σου.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες διασκέδασης ή ακόμα και ευκαιριών για κοντινά ταξίδια με το σύντροφο που θα λειτουργήσουν κάτω από το πρίσμα μιας παραμυθένιας ατμόσφαιρας, καθώς ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η ανάγκη για επικοινωνία είναι καθοριστικές.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη ευνοεί ιδιαίτερα τις συζητήσεις στην οικογένεια, καθώς έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και να δρομολογήσεις ζητήματα που πιθανά να απασχολούν τα οικεία σου πρόσωπα και εσένα ζητήματα και πιθανά σε άλλη περίπτωση να δημιουργούσαν εντάσεις και συγκρούσεις. Σημαντικές μπορεί να είναι και οι συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες, φιλικές και ερωτικές σχέσεις, δημιουργικές δράσεις και ομαδικές προσπάθειες και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και να οριστικοποιήσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να σου κοστίσουν σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Με το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.12 σου δίνεται η δυνατότητα να δρομολογήσεις με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε καθημερινό επίπεδο ή στη δουλειά βοηθώντας να οριστικοποιήσεις και να κλείσεις θέματα με επιτυχία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο, γι’ αυτό καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί έντονα ερωτικό, ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για εσένα και το σύντροφό σου και είναι ιδανική η συνθήκη για ένα δείπνο υπό το φως των κεριών που θα σας φέρει πιο κοντά και θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση σας.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη μπορεί να λειτουργήσει τα μέγιστα σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο., καθώς έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις συνεργασίες στα συγκεκριμένα ζητήματα που θα είναι άκρως θετικές για εσένα. Η παρέα με τα κοντινά σου πρόσωπα θα είναι πολύ ευχάριστη και θα σου δώσει ανάσες για τις υποχρεώσεις που θα πρέπει να ανταποκριθείς.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του ζωδίου και τονίζει ζητήματα επαγγελματικά και οικογενειακά που θα πρέπει να κλείσουν, θέματα που μπορεί να σε απασχολούν και είναι πιθανό να πρέπει να δώσεις οριστικές λύσεις, μόνο που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς η ένταση καραδοκεί και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντεγκλήσεις και προστριβές με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Μόνο αν βρεις τη μέση λύση θα καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Με το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.12 έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικά σχέδια που αφορούν σε δημιουργικές δραστηριότητες, καθώς τώρα έχεις τη διαίσθηση αλλά και το δυναμισμό να τα προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Ο ερωτισμός και το πάθος κατακλύζει τη σχέση σου και μπορεί να λειτουργήσει με τα μορφωτικά στην επικοινωνία και στον τρόπο που εκφράζεσαι.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνουν τη φαντασία, την τρυφερότητα, το ρομαντισμό και δίνει μία παραμυθένια διάσταση στη σχέση σου που μπορεί να λειτουργήσει άκρως θετικά, καθώς αφήνεις πίσω σου παρεξηγήσεις και διαφορές. Προσοχή ο αδέσμευτος σε νέες γνωριμίες, καθώς η ανάγκη για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα πληγώσουν.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά σχέδια οικονομικής φύσεως ή να κάνεις άκρως επιτυχημένες συζητήσεις και συναντήσεις που θα έχουν στόχο τη βελτίωση του εισοδήματός σου. Άκρως εκφραστικός μπορεί να είσαι και με το σύντροφό σου, αρκεί να μην υπερβάλεις και υποσχεθείς πράγματα στα οποία δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα που αφορούν στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αλλά και τις κοντινές σημαντικές σου σχέσεις και μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Θέματα επιμόρφωση και σεμινάρια επίσης έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες και συγκρούσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να βρεις τη χρυσή τομή στα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις αρχές της εβδομάδας σου δίνει ψυχικό σθένος και δυναμισμό για να αντιμετωπίσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν και να πάρεις αποφάσεις που πιθανά να είναι καταλυτικές για την πορεία της ζωής σου αλλά και την πορεία των σχέσεων με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Το πάθος και η έντονη επιθυμία μαγνητίζουν τη σχέση.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε ωθεί στο να στραφείς το ταίρι σου και να επιλέξεις στιγμές για δύο μοναδικής τρυφερότητας και ρομαντισμού ή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που να δημιουργούν ένα ιδανικό κλίμα για εσένα, καλά θα κάνεις όμως να είσαι προσεκτικός και να σκεφτείς πολύ καλά τους λόγους που αναγκάστηκες να απομακρυνθείς.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στο ζώδιό σου σού δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικές συνεργασίες και συμφωνίες σε σχέση με το επαγγελματικό τομέα που μπορούν να αποδώσουν πολλά. Το κέφι και η ευχάριστη παρέα σου σε καθιστούν πρωταγωνιστή της συνθήκης αυτής, πρόσεξε όμως στην ερωτική σου ζωή γιατί μπορεί να δώσεις υποσχέσεις στο σύντροφο ή σε μία γνωριμία που δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς και θα εκτεθείς.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου εγείρει ζητήματα οικονομικών συναλλαγών με τρίτους (τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς) ή ακόμα οικονομικές συμφωνίες μέσω επιχειρηματικών προσπαθειών και είναι καλή περίοδος για να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Καλό είναι να θυμάσαι ότι κρατώντας ισορροπίες θα μπορέσεις να βγεις κερδισμένος, διαφορετικά οι συγκρούσεις μπορεί να σου κοστίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα Στο ζώδιό στις αρχές της εβδομάδας σου δίνει τον δυναμισμό, το ψυχικό σθένος και την ενεργητικότητα που χρειάζεσαι να κυνηγήσεις τους στόχους σου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες η πορεία των οποίων θα οδηγηθεί στην προσωπική σου μεταμόρφωση. Δράση, επιθυμία και πάθος είναι τα συστατικά που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως θετικά για τη σχέση σου.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικό κλίμα για κοινές προσπάθειες με τον σύντροφό σου που σας ενδιαφέρουν αλλά και ρομαντικές αποδράσεις που θα είναι ευεργετικές για την προσωπική σου ζωή και την πορεία της. Οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον για τον αδέσμευτο είναι πιθανές, καλό είναι όμως να κρατάς μικρό καλάθι και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος και να τα αφήσεις πίσω σου, καθώς έχεις ιδιαίτερα καλή διάθεση και είσαι απαλλαγμένος από φόβους και απωθημένα που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα. Πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται πιθανά και πάλι στο προσκήνιο και είναι ευκαιρία να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Καρκίνο σε καλεί να φέρεις σε ισορροπία ψυχικές και συναισθηματικές επιθυμίες, καθώς το αντίκτυπο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή θα είναι έντονο, αν δεν καταφέρεις να βρεις τη μέση οδό. Επηρεάζει ιδιαίτερα τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του ζωδίου και θα πρέπει να θυμάσαι ότι μόνο με χαμηλούς τόνους και διάθεση κατανόησης δεν θα συγκρουστείς με σημαντικά για εσένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.12 σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργούσαν μέχρι τώρα επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να περάσεις μοναδικά με τον σύντροφό σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να υπάρχουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει ο αδέσμευτος και τη νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντος που μπορεί να μην δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις και να υπάρξει απογοήτευση.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα με τις φιλικές παρέες και να δρομολογήσεις σημαντικά στόχους και φιλοδοξίες που θα αποβούν άκρως θετικές για εσένα. Προσοχή μόνο σε ότι αφορά υποσχέσεις που δεν μπορεί να δώσεις αλλά δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου αναδεικνύει ζητήματα καθημερινότητας εργασίας αλλά και του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν και ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία και λογική σου σκέψη μπορεί να προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις που θα χαλάσουν το κλίμα.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Το εξάγωνο του Άρη Στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.12 σου δίνει έντονο δυναμισμό, ψυχικό σθένος και ενεργητικότητα για να κυνηγήσεις ζητήματα που αφορούν την προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή και που η επίτευξή τους θα λειτουργήσει καταλυτικά σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Το πάθος και η έντονη επιθυμία που νιώθεις γίνεται εμφανής άμεσα το σύντροφό σου.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εντείνει τον συναισθηματισμό, τη φαντασία, το ρομαντισμό, την τρυφερότητα και είναι πιθανό να περάσεις μοναδικά ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές με το σύντροφό σου που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξει ο αδέσμευτος γιατί πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να μην είναι τόσο ιδανικές όσο φαίνονται.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη σε κινητοποιεί σε επαγγελματικό επίπεδο και έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις άκρως ευχάριστο κλίμα σε συζητήσεις που αφορούν σχέδια για την καριέρα σου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να επιτύχεις ό τι στόχους έχεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον γιορτάζοντας πιθανές επιτυχίες σου.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα της ερωτικής ζωής, των φιλικών σχέσεων, των δημιουργικών δράσεων, στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχεις αλλά και ομαδικών προσπαθειών πιθανά συμμετέχεις. Είναι σημαντικό να κρατηθεί η ισορροπία και να βρεθεί η χρυσή τομή, διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις που θα φέρουν αποστάσεις με σημαντικά για σένα πρόσωπα της ζωής σου.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 17-24.12.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, το φως, αμετροέπεια, νέα, λύση, εκκρεμότητες, φως, επηρεάζει, τραπεζες, δραση, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, επιθυμιες, δουλεια, εργασια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, περιοδος, πλαισιο, σθενος, φως, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, αμετροέπεια, απωθημενα, βραδυ, γεγονος, γινεται, γνωριμια, δυνατοτητα, δημοσιο, δειτε, δωσει, δυναμικο, ευχαριστο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, ελξη, εβδομαδα, ενδιαφεροντα, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, επιτυχια, επιθυμια, ερχονται, ερχεσαι, εναυσμα, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηλιος, ηρθε η στιγμη, θυμασαι, θυμησου, εικονα, ισορροπια, κλιμα, λαθη, λύση, λογο, μικρο, μπορεις, μυστικα, ο ηλιος, οικογενεια, παιδι, παθος, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, πρισμα, ψυχη, ρομαντισμος, ρολο, σεμιναρια, συγκεκριμενα, σχεδια, ταξιδια, ταση, τομη, το φως, φαντασια, φαινονται, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χαρα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, φιλοι, για σενα, ιδανικο, ιδιαιτερα, νιωθεις, ομαδες, τοξοτη, θεματα, θετικα, υπεροχο
Τυχαία Θέματα