Τί προβλέπουν τα άστρα από 22-19.10.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Έντονη προβλέπεται να είναι αυτή η εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου να πρωταγωνιστεί και να σε καλεί να βρεις τη χρυσή τομή με αποφασιστικότητα σε ζητήματα οικονομικά αλλά και στην ερωτική σου ζωή Διαφορετικά, οι συγκρούσεις προβλέπονται έντονες. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε συζητήσεις για οικονομικά

θέματα και μπορείς να δεις ξεκάθαρα λύσεις που θα δώσουν μια καλύτερη πορεία, αφού η διαίσθηση και η διεισδυτικότητά σου είναι καθοριστικές στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 και είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφεια και μοναχικότητας, με ανασφάλειες και απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου να έρχονται στο φως και να καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις κατάματα. Σε διακατέχει μία νευρικότητα, κάτι που είναι έντονα εμφανές στην προσωπική σου ζωή και καλό είναι να περιορίσεις την καχυποψία γιατί μπορεί να παίζει περίεργα παιχνίδια στο μυαλό σου. Είναι εξαιρετική στιγμή για βήματα σε σχέση με οικονομικές συμφωνίες ή οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που εκκρεμούν, καθώς μπορείς με μοναδικό τρόπο να επιλέξεις την θετική πορεία των πραγμάτων.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 24.10 σε καλεί να βρεις λύσεις και να κλείσεις ζητήματα σε ότι αφορά οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν αλλά και ζητήματα συναισθηματικής φύσεως που μπορεί να σου προκαλούν ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο Σκορπιό μαρτυρούν ότι μπορεί να υπάρξει μετωπική σύγκρουση για συναισθηματικές και οικονομικές ανάγκες και είναι γεγονός ότι πιθανά να αντιδράσεις σπασμωδικά, έχοντας επαναστατική προσέγγιση σε ότι και όποιον θεωρείς ότι θα προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει ή να καταπιέσει αυτά που σε ενδιαφέρουν. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε όψη διευκολυμένης αντίθεσης με τα Φώτα, σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις βούληση και αποφασιστικότητα, ώστε να περιοριστούν οι εκρηκτικές καταστάσεις, βρίσκοντας τη χρυσή τομή σε ότι σε απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Εντάσεις και επαναστατικές αντιδράσεις μπορεί να υπάρξουν την εβδομάδα αυτή, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Σκορπιό σε οδηγεί στο να κλείσεις ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές του σχέσεις, όμως αυτό δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση και καλό είναι πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις συζητήσεις για συνεργασίες που, θα αποτελέσουν σημείο καμπής στην πορεία της επαγγελματικής σου ζωής και θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά σε αυτήν. Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι βαθύτατη και ειλικρινής και δεν αποκλείεται να εξομολογηθεί είτε ο ένας τον άλλον συναισθήματα που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ άλλοτε.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 και γίνεται εντονότερη η ανάγκη σου για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα, καθώς βαθιά μέσα σου επιθυμείς να γίνεις αποδεκτός από το περιβάλλον σου, αλλά και νέους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σου. Η διάθεσή σου α κρατήσεις ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου είναι χαρακτηριστική, καθώς ενδόμυχα υπάρχει ο φόβος της μοναξιάς και αυτός καθορίζει τις κινήσεις σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι όμως είναι ότι ανεχόμενος καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και να καταπιέζοντας τις πραγματικές επιθυμίες και ανάγκες, αργά ή γρήγορα θα αντιδράσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 24.10 μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος μιας περιόδου ή σημαντικών σχέσεων στη ζωή σου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό προμηνύει συγκρουσιακές αντιδράσεις και καταστάσεις σε ότι αφορά το ταίρι και τους συνεργάτες σου, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις τη νευρικότητα και την επαναστατική διάθεση που πιθανά να εκδηλώσεις και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις που θα φέρουν την ισορροπία. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να βρίσκεται σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σου δίνεται η ευκαιρία οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι καθοριστικές για την πορεία της ζωής σου και να δώσουν νέες βάσεις. Δείξε αποφασιστικότητα και ωριμότητα, διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα είναι εκρηκτικές και θα πυροδοτήσουν εξελίξεις που θα αλλάξουν τον ρου της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού να δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα και να βγάζει στο φως απωθημένα και τραύματα του παρελθόντος που κρύβεις καλά μέσα σου. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω Σου δίνει τη δυνατότητα να κάνει ειλικρινείς συζητήσεις στον εργασιακό χώρο και να προωθήσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, έχοντας σαν όπλα την έντονη διαίσθηση σου και την διεισδυτικότητα, που χρειάζονται για να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 και στρέφεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα και τις εργασιακές υποχρεώσεις. Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και ο ελεύθερος χρόνος λίγος, λόγω καθημερινών και εργασιακών υποχρεώσεων που αναλαμβάνεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το άγχος και η διάθεση τελειομανίας που σε χαρακτηρίζει σε ότι και αναλάβεις μπορεί να φέρει γκρίνια και επικριτικότητα, που θα προκαλέσουν συγκρούσεις με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Βάλε άσκηση στη ζωή σου για να εκτονώσεις έτσι το στρες και να μην προκαλούνται ζητήματα με τους γύρω σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 24.10 σε καλεί να ολοκληρώσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν ή θέματα που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα, καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε οτιδήποτε θεωρείς ότι δεν σε εκπροσωπεί ή είναι κόντρα στις συναισθηματικές του ανάγκες. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να βρίσκεται σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα έχεις τη δυνατότητα να δείξεις ωριμότητα, δυναμισμό και αποφασιστικότητα και να προχωρήσεις στο κλείσιμο ζητημάτων, βρίσκοντας τη χρυσή τομή και αποφεύγοντας τις συγκρουσιακές καταστάσεις που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Πρόσεχε γιατί τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να έχεις θα κοστίσουν σημαντικά σε σχέσεις που είναι καθοριστικές στη δουλειά ή στην καθημερινότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στόχοι, φιλοδοξίες και ερωτικές σχέσεις θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου έρχεται να ολοκληρώσει κύκλους ζητημάτων ή σχέσεων με άκρως συγκρουσιακό τρόπο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στις αντιδράσεις σου. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις βαθέων συζητήσεις με το ταίρι σου και να βγάλεις από μέσα σου συναισθήματα που δεν έχεις εκφράσει μέχρι στιγμής, δίνοντας στη σχέση σου μία άλλη διάσταση. Οι συζητήσεις αυτές είναι ουσιαστικές και μπορεί να είναι καθοριστικές για εσένα και το σύντροφό σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 ανεβάζοντας το κέφι σου κατακόρυφα, κάνοντας εντονότερη από ποτέ την διάθεση για έρωτα ,παιχνίδι, διασκέδαση, δημιουργία. Είναι γεγονός ότι δεν μπορεί να συγκεντρωθείς εύκολα στη ρουτίνα, καθώς προτιμάς να απολαύσεις την κάθε στιγμή της ζωής σου με το ταίρι σου ή με νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, μιας και πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς και κατακτάς τους πάντες γύρω σου με την έντονη προσωπικότητά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να προωθήσεις καλλιτεχνικές δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Πρόσεχε μόνο την έντονη τάση για αυτοπροβολή και τον εγωισμό που θα φέρουν δυσαρέσκεια.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 24.10 φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, σε φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, σε ότι αφορά τις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις και καλείσαι να κλείσεις ζητήματα ή κύκλου σχέσεων κάτω από συνθήκες σφοδρών συγκρούσεων και εκρηκτικών συμπεριφορών. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργούν έντονη νευρικότητα στην ατμόσφαιρα και καλά θα κάνεις να προσέξεις πώς θα διαχειριστείς την κάθε κατάσταση που θα προκύψει γιατί οι πιθανότητες να αντιδράσεις σπασμωδικά και να αντιπαρατεθείς έντονα είναι μεγάλες. Με τον Κρόνο να βρίσκεται σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα έχεις τη δυνατότητα να ασκήσεις ισχυρή βούληση και ωριμότητα, ώστε τα ζητήματα αυτά που εκκρεμούν να λήξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χωρίς να έχεις συναισθηματικές και ψυχικές απώλειες ή να απομακρυνθούν πρόσωπα σημαντικά από τη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η προσοχή σου στρέφεται σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα την εβδομάδα αυτή, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε οδηγεί στο να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν στην καριέρα σου και στην οικογένεια. Η διάθεση είναι συγκρουσιακή και οι εντάσεις μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ειλικρινείς και ξεκάθαρες συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου, δίνοντας ουσία στις σχέσεις και στην εξέλιξη των οποίων ζητημάτων που αφορούν.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 και σε βάζει σε μία εσωτερική διαδικασία επιλέγεις τη μοναχικότητα και την εσωστρέφεια και επιθυμείς να πραγματοποιήσεις έναν απολογισμό των πεπραγμένων σου τον τελευταίο καιρό. Η ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια σε οδηγεί στο να βρίσκεσαι περισσότερο με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος και να είσαι σε συνεχή επαφή με τις ρίζες σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, γιατί η κυκλοθυμία και η έντονα μεταβαλλόμενη διάθεσή σου, λόγω συναισθηματικότητα, μπορούν να προκαλέσουν προστριβές.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 24.10 φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που εκκρεμούν και πρέπει να κλείσουν. Οι συνθήκες όμως είναι έντονα συγκρουσιακές και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις και να χαθεί ο έλεγχος. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί επαναστατικές διαθέσεις και είναι τώρα η καλύτερη στιγμή να λύσεις θέματα, έχοντας όμως υπόψη σου ότι οδηγώντας τις καταστάσεις στα άκρα οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες για σένα. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα σου δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσεις πρακτικά, ώριμα και αποφασιστικά και να οδηγήσεις τα πράγματα σε ισορροπία, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Μην αφεθείς στις αντιδραστικές διαθέσεις που μπορεί να έχεις, γιατί οι εξελίξεις δεν θα είναι οι επιδιωκόμενες και μπορεί να απομακρυνθείς από πρόσωπα του επαγγελματικού ή του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Σημαντικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου να τονίζει τα θέματα επικοινωνίας και τις σχέσεις σου με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Η έντονα επαναστατική διάθεση σου μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο νου σου, για να δρομολογήσεις με θετικό πρόσημο τις όποιες εξελίξεις. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, που θα τις χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και η ουσία των πραγμάτων κάτι, που θα αποβεί ευεργετικό για την πορεία της επικοινωνίας και την εξέλιξή τους. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις και για εμπορικά ζητήματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν, καθώς η διαίσθησή σου λειτουργεί καθοριστικά στο να πάρεις θετικές για εσένα αποφάσεις.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 βγάζοντάς σε από μία περίοδο εσωστρέφειας και ωθώντας σε στο να γίνεις περισσότερο κοινωνικός, με έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Η επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον είναι καθοριστική και δεν χάνεις ευκαιρία να συναναστραφείς και να συζητήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν είτε εσένα, είτε τους άλλους. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κοντινές αποδράσεις που θα βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη στείρα καθημερινότητα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 24.10 βγάζει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν στο ευρύτερο συγγενικό ή φιλικό σου περιβάλλον αλλά και κοντινά σου πρόσωπα. Είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι στο κατά πόσο καλύπτονται οι ανάγκες σου από το πρόσωπα αυτά και μπορεί να γίνεις άκρως εριστικός και αντιδραστικός στη συμπεριφορά σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργούν κλίμα έντονης νευρικότητας και εκρήξεων, που δεν θα βοηθήσουν να βρεθεί η χρυσή τομή σε ζητήματα που σε απασχολούν. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να βρίσκεται σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα έχεις τη δυνατότητα να δείξεις ωριμότητα, δυναμισμό και να δράσεις αποφασιστικά, έτσι ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες και να μην κλείσουν κύκλοι σχέσεων που είναι σημαντικές για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Οικονομικά ζητήματα αλλά και θέματα που απασχολούν την ερωτική σου ζωή έρχονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου να εκτοξεύει τη νευρικότητα και την επαναστατική διάθεση από πλευράς σου, δίνοντας το «σύνθημα» για συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχό σου. Γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις ωριμότητα. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για συζητήσεις που έχουν σχέση με οικονομικά θέματα και λογαριασμούς που εκκρεμούν, αφού σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και εντείνει τη διαίσθησή σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ειλικρινείς και ξεκάθαρες συνεννοήσεις που θα αποβούν προς όφελός σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί έρχονται στο προσκήνιο ,όπως και σχέδια για νέους πόρους που θα ήθελες να βρεις, ώστε να αυξήσεις τον προϋπολογισμό σου και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Ζητήματα κτητικότητας και απολυτότητας πιθανά να απασχολήσουν τη σχέση σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός και διαλλακτικός στις απόψεις σου για να μην δυναμιτίσεις στο κλίμα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 24.10 σου ζητά να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, αυτό όμως γίνεται κάτω από έντονες και δύσκολες συνθήκες, καθώς δείχνεις να αντιδράς και να επαναστάτης σε ότι θεωρείς ότι δεν σε εκπροσωπεί και δεν σε ωφελεί δημιουργώντας έτσι εκρηκτικές καταστάσεις και εμποδίζοντας στο να υπάρξει ισορροπία ώστε να βρεθούν λύσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό καθιστά τις ανάγκες σου πρωτεύουσες, η αντιδραστική σου όμως στάση μπορεί να βάλει δυναμίτη στις όποιες εξελίξεις και να χαθεί το μέτρο. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα μπορείς να βρεις ισορροπία μέσα σου, να δείξεις αποφασιστικότητα, ώριμη σκέψη και δυναμισμό και να μην αφήσεις τη νευρικότητα να σε κυριεύσει και να κατευθύνει τις όποιες λύσεις μπορούν να υπάρξουν σε λάθος δρόμο. Προσοχή επίσης στις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, γιατί πιθανά να είναι καθοριστικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Τα βλέμματα όλα στρέφονται πάνω σου, καθώς με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου και την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον άξονα σου με τον Ταύρο τα κυρίαρχα ζητήματα είναι οι ψυχικές ανάγκες και πώς μπορείς να τις καλύψεις. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να κάνεις επί της ουσίας συζητήσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σου εκδηλώνοντας συναισθήματα και επιθυμίες που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών, αφού νέα σχέδια μπορεί να προκύψουν με τη διαίσθησή σου να παίζει καθοριστικό ρόλο στην όποια επιλογή θα κάνεις.

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 23.10 και πρωταγωνιστείς, καθώς βγαίνεις από το παρασκήνιο και μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο θέλοντας να προβάλεις την προσωπικότητα και την αποφασιστικότητα που διαθέτεις. Σημαντικό είναι για σένα να καλύψεις τις ψυχικές σου ανάγκες ότι σε ικανοποιεί επί της ουσίας, κάτι που θα επιδιώξεις αφού δεν θα χάσει την ευκαιρία να το εκδηλώσεις είτε στο ταίρι είτε στους συνεργάτες σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις όμως σε εγωισμό, παρορμητισμό και απότομη διάθεση, γιατί αυτά είναι αρκετά για να προκληθούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 24.10 επικεντρώνει την προσοχή σου στο ζήτημα του «εγώ και οι άλλοι» και σε καλεί να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες και σε αυτά που οι άλλοι επιζητούν από σένα είτε είναι σύντροφος, είτε είναι συνεργάτες. Η σύνοδος της Σελήνης και του Ουρανού στον Ταύρο και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργούν έντονο κλίμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις αλλά και απομάκρυνση σημαντικών προσώπων για σένα, αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπίες και αφήσεις το εκρηκτικό κλίμα να κατακλύσει τις σχέσεις σου. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις βούληση, ωριμότητα και αποφασιστικότητα, ώστε να καταφέρεις να βρεις τη μέση λύση που θα ικανοποιεί και εσένα και τους γύρω σου, διαφορετικά οι εξελίξεις μπορεί να είναι δυσάρεστες και να υπάρξουν πρόσωπα που θα αποστασιοποιηθούν από τη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ζητήματα του παρελθόντος που είναι ακόμα ανοιχτά και θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα και την εργασία έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και τραβούν όλο σου το ενδιαφέρον. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου δίνει το σύνθημα για να οριστικοποιηθούν ζητήματα που εκκρεμούν, αυτό όμως δεν γίνεται κάτω από τις ευκολότερες συνθήκες. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει καταστάσεις του παρελθόντος στο προσκήνιο που πρέπει να συζητηθούν και έχεις την διάθεση για εκ βαθέων εξομολογήσεις αυτών που νιώθεις αλλά κρυφών σκέψεων και γεγονότων που μπορεί να υπάρχουν. Αυτό θα σου δώσει αυτοπεποίθηση, αφού νιώθεις πια ότι μπορείς να απαλλαγείς από ότι σε βαραίνει και σε πληγώνει.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 και μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας και μοναχικότητας, καθώς ζητήματα που αφορούν το παρελθόν και τραύματα από αυτό έρχονται στο μυαλό σου και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν δείχνεις διάθεση να ασχοληθείς με τα τετριμμένα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που να σε εκθέσουν, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Είναι εξαιρετική περίοδος για να ασχοληθείς με την ψυχή σου, στρεφόμενος μέσα σου και ερχόμενος αντιμέτωπος με ότι είναι αυτό που λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και στην πορεία της ζωής σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 24.10 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας αλλά και παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα εκκρεμούν και θα πρέπει να κλείσουν. Οι συνθήκες δείχνουν να είναι άκρως συγκρουσιακές, καθώς δεν θα διστάσεις να επαναστατήσει σε ότι θεωρείς ότι σε καταπιέζει ή σε στενοχωρεί. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προκαλεί έντονη νευρικότητα αλλά και συγκρουσιακή διάθεση σε ότι αφορά τις ανάγκες σου, συναισθηματικές και ψυχικές, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία για να μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα έχεις την ευκαιρία να δράσεις αποφασιστικά, σταθερά και μεθοδικά και να κλείνεις κύκλους θεμάτων με τον πλέον ευνοϊκό τρόπο για σένα, αποφεύγοντας στείρες αντιπαραθέσεις που δεν έχω να σου προσφέρουν τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή αλλά και σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορείς να έχεις, με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου να σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν, κάτω όμως από συγκρουσιακές και εκρηκτικές συνθήκες. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σού δίνει τη δυνατότητα να κάνεις εκ βαθέων συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα, οι οποίες θα δώσουν ουσία στην πορεία των σχέσεών σας, εκφράζοντας ειλικρινή και ξεκάθαρα συναισθήματα. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά σχέδια, στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και την πορεία τους.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 κάνοντας εντονότερη από ποτέ τη διάθεσή σου να βρίσκεσαι με φιλικά πρόσωπα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα και αντιλήψεις και να περνάς χρόνο συζητώντας για σχέδια και στόχους που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό για σένα να λειτουργείς ομαδικά, γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να ενταχθείς σε ομάδες και συλλόγους με έντονη κοινωνική δράση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι γίνεσαι εριστικός, απότομος και απαξιωτικός με όσους δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου, προκαλώντας εντάσεις και δυσαρέσκεια στο περιβάλλον σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 24.10 σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της ερωτικής σου ζωής, φιλικών σχέσεων, σχεδίων που έχεις θέσει, κοινών δράσεων στις οποίες συμμετέχεις και να κλείσεις ότι εκκρεμεί και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις. Η νευρικότητα και η αντιδραστικότητα που σε διέπει μπορεί να είναι λόγοι για να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα και δεν θα διστάσεις να επαναστατήσει σε ότι θεωρείς ότι λειτουργεί καταπιεστικά σε εσένα η δεν πρεσβεύει τα ιδεώδη σου, μένοντας παγιωμένο σε στείρες κοινωνικές αντιλήψεις. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα μπορείς να λειτουργήσεις ώριμα, αποφασιστικά, ψύχραιμα και μεθοδικά και να οδηγήσεις τόσο την προσωπική σου ζωή όσο και τους στόχους σου με θετική διάθεση, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι μπορεί να υπάρξουν απομακρύνσεις προσώπων που είναι σημαντικά για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν και εκκρεμούν αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις κύκλους ζητημάτων που σε βαραίνουν. Αυτό δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση, καθώς η ένταση και νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσουν και να δυναμιτίσουν το κλίμα. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξουν ειλικρινείς και ξεκάθαρες κουβέντες σε επαγγελματικό επίπεδο και έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικά σχέδια που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου αναγνώριση. Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά και οι επιλογές που κάνεις θα αποβούν άκρως θετικές για την εξέλιξη των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καριέρα και την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Αυτό που σε απασχολεί κυρίως είναι η προσωπική σου εξέλιξη και αναγνώριση στο επαγγελματικό πεδίο, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να σε αγχώσουν, αλλά θα σου δώσουν την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να αναδειχθείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να γίνει απότομος και απόλυτος και αυτό να σου κοστίσει, προκαλώντας δυσαρέσκεια σε ανώτερους ή σε πρόσωπα εξουσίας στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 24.10 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και στην επαγγελματική σου ζωή και σε καλεί να κλείσεις κύκλους που είναι σημαντικοί για σένα και εκκρεμούν. Αυτό θα γίνει κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού μπορείς να γίνεις άκρως αντιδραστικός και επαναστατικός και να προκαλέσεις συγκρούσεις που δεν θα σε ωφελήσουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσουν ακραίες συνθήκες πόλωσης που θα σε επηρεάσουν οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, οδηγώντας τα πράγματα σε δυσάρεστες για σένα εξελίξεις. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα μπορείς να δείξεις ωριμότητα, συναίσθημα και αποφασιστικότητα και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει πρόσωπα σημαντικά για σένα σε απομάκρυνση.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Θέματα σε σχέση με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου να σε ωθεί να κλείσεις υποθέσεις και καταστάσεις που εκκρεμούσαν και πιθανά σε βάραιναν. Η ένταση, η νευρικότητα καραδοκούν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε γεμίζει με διαίσθηση και μπορείς να πραγματοποιήσεις ειλικρινείς και ξεκάθαρες συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, νιώθοντας πια πιο κοντά τους από ποτέ. Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά στο να επιλέξεις και να σχεδιάζεις θέματα σπουδών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 ανεβάζοντας την αισιοδοξία σου κατακόρυφα. Η θετικότητα ,η χαρά, η διάθεση για παιχνίδι που έχεις είναι εμφανής και αυτό διαχέεται και στο περιβάλλον σου, δημιουργώντας μοναδικό κλίμα ευθυμίας και ευεξίας. Θέματα σπουδών και επιμόρφωσης, νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν μπορούν τώρα να δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την πλευρά σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η διάθεση μόνο να διασκεδάσεις και να περνάς όμορφα, αδιαφορώντας για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη ή παραλείψεις που θα σε εκθέσουν.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 24.10 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που εκκρεμούν σε σχέση με το κοντινό ή ευρύτερο περιβάλλον σου και σε κάνει να κλείσεις ότι λειτουργεί επιβαρυντικά για σένα, όμως οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, καθώς μπορεί να γίνεις άκρως επαναστατικός και αντιδραστικός και να χάσεις το μετρό. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό ανεβάζει την ένταση, τον εκνευρισμό και την διάθεση να αντιπαρατεθείς, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο στις σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και να υπάρξουν απομακρύνσεις που θα σου στοιχίσουν. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα σου δίνεται η ευκαιρία να λειτουργήσεις ώριμα, αποφασιστικά και δυναμικά και να μην αφήσεις τη νευρικότητα να σε κατακλύσει, θέτοντας σε κίνδυνο σπουδαίες σχέσεις για εσένα.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 22-19.10.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, φως, εκκρεμότητες, βασεις, ειλικρίνεια, τραπεζες, νέα, λύση, δραση, μετρο, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, επιθυμιες, αφροδιτη, δουλεια, εργασια, καριερα, κοντρα, ομορφα μυστικα, οψη, παιχνιδια, περιοδος, περιεργα, προγραμμα, φως, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, απωθημενα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, ειλικρίνεια, ειλικρινης, υπαρχει, ειπωθει, εκκρεμότητες, εκρηκτικο, εκφρασεις, εβδομαδα, ενδιαφεροντα, εξελιξη, εξωστρεφεια, επικοινωνια, εριστικος, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ηλιος, υποθεση, θετικο, θυμασαι, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, κλιμα, κρονος, λαθη, λαθος, λύση, μπορεις, μυαλο, μυστικα, οικογενεια, ωριμοτητα, ουσια, οφελος, ωφελει, πεδιο, περιβαλλον, πιθανοτητες, προβληματα, ψυχη, ρολο, σκεψεις, στα ακρα, σχεδια, ταση, τομη, φοβος, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χρονος, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, ειλικρινεις, για σενα, νιωθεις, ομαδες, παιχνιδι, θεματα
Τυχαία Θέματα