Aυτά είναι τα 3 must-haves για αψεγάδιαστο μακιγιάζ!

Primer, concealer και foundation: είναι τα 3 must-haves για αψεγάδιαστο μακιγιάζ. Δείτε τί κάνουν και ποιο από αυτά πάει πρώτο!

1 Primer

Tι είναι το primer; Οι μακιγιέρ ορκίζονται στο όνομά του. Έχει συνήθως υγρή μορφή, τζελ ή κρεμώδη, και χρησιμοποιείται μετά την ενυδατική κρέμα και πριν από το μέικ απ. Αποστολή του; Να λειάνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, να «γεμίσει» τις ρυτίδες και να απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα, ώστε το μέικ απ να παραμείνει αναλλοίωτο και η όψη μας αψεγάδιαστη καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Να ποιο primer ξεχωρίζουμε για το αποτέλεσμά του: PRIMER PLUS+

PORE & WRINKLE MINIMIZER της GOSH COPENHAGEN. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, αποτελεί το μυστικό για ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ, που μένει αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κάνει λιγότερο ορατές τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου ενώ παράλληλα λειτουργεί ως «ελαχιστοποιητής» πόρων.

2 Concealer

Tι είναι το concealer; Φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια, δίνοντας λάμψη στο βλέμμα και καλύπτοντας τους μαύρους κύκλους όταν το πρόβλημα δεν είναι έντονο. Η αλήθεια είναι πως το concealer κάνει θαύματα και δύσκολα το αποχωρίζεστε τις μέρες που είστε κουρασμένη και οι μαύροι κύκλοι σας έχουν φτάσει μέχρι το πάτωμα! Επιπλέον, είναι το μαγικό προϊόν που καλύπτει σπυράκια, κοκκινίλες και ατέλειες. Δοκιμάστε το CONCEALER HIGH COVERAGE της GOSH COPENHAGEN. Ένα προϊόν πολλαπλής εφαρμογής εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τα σημάδια της ακμής, τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια αλλά και ως προϊόν λάμψης/highlighting.

3 Foundation

Τι είναι το foundation; Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το λέμε απλώς «make up». To foundation είναι ίσως το πιο βασικό βήμα για ένα άψογο μακιγιάζ. Είναι η βάση για όλα τα υπόλοιπα καλλυντικά και για να αποφύγετε υπερβολές και ελλείψεις καλό είναι να δώσετε λίγη παραπάνω προσοχή στην επιλογή αλλά και την εφαρμογή του. Καλύπτει μικροατέλειες, αλλάζει τον τόνο της επιδερμίδας και δημιουργεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το X-CEPTIONAL WEAR FOUNDATION της GOSH COPENHAGEN: Ένα foundation με μοναδικά ελαφριά και βελούδινη υφή. Προσφέρει ενυδάτωση και παράλληλα μέτρια και φυσική κάλυψη χαρίζοντας ένα όμορφο ματ φινίρισμα.

Τα προϊόντα GOSH στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beautycom καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://beautycom.gr.

Τι πάει πρώτο;

Ξεκινήστε από το primer, στη συνέχεια εφαρμόστε το foundation και μετά με το concealer. Ολοκληρώστε με bronzer, ρουζ και, αν θέλετε, με highlighter για λάμψη (μπορείτε να το χρησιμοποιήσεις ψηλά στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια και πολύ διακριτικά στο κόκαλο της μύτης και στο πηγούνι). Φυσικά, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε όλα τα παραπάνω προϊόντα – ένα πρόσωπο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχει ανάγκη αρκετά από αυτά. Διαλέξτε μόνο όσα χρειάζεται η δική σας επιδερμίδα και χρησιμοποιήστε πάντα μικρή ποσότητα.

The post Aυτά είναι τα 3 must-haves για αψεγάδιαστο μακιγιάζ! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα