Τα πρώτα του Χριστούγεννα: έξυπνα δώρα για νεογέννητα!

Είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα; Φέτος τις γιορτές χαρίστε έξυπνα δώρα στα νεογέννητα που ξεχωρίζουν σαν φωτεινές ηλιαχτίδες!

Στο καινοτόμο e-shop από το www.mysunshine.gr θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή από πιστοποιημένα, πρωτοποριακά, βραβευμένα και δημοφιλή προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας για μαμάδες, βρέφη και παιδιά, τα οποία έχουν αγαπηθεί από οικογένειες σε όλον τον κόσμο. Ξεχωρίσαμε τα πιο αγαπημένα!

1 Πλεκτή κουδουνίστρα από 100% οργανικό βαμβάκι Peppa

Το κεφαλάκι της περιέχει μαλλί προβάτου ώστε να απορροφά

και να συγκρατεί τις οικείες μυρωδιές των αγαπημένων προσώπων του μωρού, αλλά και του περιβάλλοντος που μεγαλώνει. Έτσι, γίνεται γρήγορα απολύτως απαραίτητη και αγαπημένη!

2 Μουσικό carousel που θα ταξιδέψει το μωρό σε μαγικά όνειρα!

Τραβήξτε το φεγγαράκι και θα ακούσετε ένα όμορφο νανούρισμα ενώ η Σόφι και οι φίλοι της θα χορεύουν γύρω από το πολύχρωμο σχέδιο. Δένει εύκολα στο κρεβάτι, στο κάθισμα αυτοκινήτου, στο καρότσι, κλπ και έτσι μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας ή μπορείτε να το διακοσμήσετε στο κομοδίνο του. Δεν χρειάζονται μπαταρίες. Το νανούρισμα διαρκεί 90 δευτερόλεπτα.

3 Κρατήστε τις στιγμές ορόσημα του μωρού

Όλοι καθημερινά βγάζουμε άπειρες φωτογραφίες στα παιδιά μας! Για κάθε στιγμιότυπο παίρνουμε 3-4 και παραπάνω λήψεις. Οι κάρτες Milestone, έχουν έρθει για να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε ολοζώντανες στη μνήμη μας, κάποιες μοναδικές στιγμές, όπως: Πως ήταν τα μαλάκια του μωρού μας όταν έκλεινε τη μία εβδομάδα; Τι φορούσε τη μέρα που χαμογέλασε για πρώτη φορά; Πως ήταν την πρώτη φορά που περπάτησε; Με 30 φωτοκάρτες πάνω στις οποίες βάζετε με τον γραφικό σας χαρακτήρα την ημερομηνία που συνέβη αυτό το μοναδικό γεγονός, κρατάτε ζωντανά στη μνήμη σας, 30 σημαντικές στιγμές και φτιάχνετε στο τέλος του χρόνου στο μωρό σας, το πιο υπέροχο άλμπουμ.

4 Η τέλεια σύντροφος για τον ύπνο!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των γονιών ενός μωρού είναι ο ύπνος, όλων. Η Ollie η Κουκουβάγια είναι σχεδιασμένη για να βοηθήσει εσάς και το μωρό σας να έχετε έναν καλό βραδινό ύπνο. Αναπαράγει 4 χαλαρωτικούς ήχους (χτύπους καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικό λευκό θόρυβο, νανούρισμα του Brahms) και με μια απαλό, ζεστό φωτισμό δημιουργεί ένα αξιολάτρευτο ήρεμο περιβάλλον που θα βοηθήσει το μωρό να κοιμηθεί. Με τον αισθητήρα κλάματος που διαθέτει αναγνωρίζει το κλάμα του μωρού, ενοργοποιείται αυτόματα και ξαναρχίζει τη μελωδία χωρίς δική σας ενέργεια.

5 Σόφι, το αγαπημένο παιχνίδι των μωρών!

Περισσότερα από 50.000.000 μωρά και γονείς έχουν αγαπήσει τη Σόφι σε όλο τον κόσμο. Από την γέννησή της ακόμη το 1961 η μεγαλύτερη διαφήμιση ήταν ο λόγος της μίας μαμάς προς την άλλη, για το αγαπημένο παιχνίδι του μωρού! Γιατί η Σόφι είναι ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ του μωρού και διεγείρει ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ του, από λίγων μηνών ακόμη!

The post Τα πρώτα του Χριστούγεννα: έξυπνα δώρα για νεογέννητα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα