Τί είναι η Κβαντική Θεραπεία;

Μετά την έκδοση του βιβλίου μου “Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες” από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, πολλοί με ρωτούν τι είναι η Κβαντική Θεραπεία. Σας έχω εδώ συνοψίσει τη φιλοσοφία της Κβαντικής Θεραπείας η οποία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα υγιές, δυνατό σώμα και μια όμορφη, νεανική εμφάνιση.

Τί είναι η κβαντική θεραπεία;

Το

ανθρώπινο σώμα ελέγχεται από ένα δίκτυο διάνοιας ριζωμένο σε μια κβαντική πραγματικότητα. Αυτή η διάνοια είναι που καθορίζει κατά πόσο είμαστε άρρωστοι ή υγιείς σε συμφωνία με τη φύση ή εκτός επαφής με αυτήν. Επειδή δεν είναι μια επιφανειακή ψυχολογική κατάσταση αυτή η διάνοια βρίσκεται αρκετά βαθιά, ώστε να αλλάξει τα βασικά πρότυπα που συγκροτούν την ψυχολογία με την ικανότητα να νικήσουν τον καρκίνο, τις παθήσεις της καρδιάς ακόμα και το γήρασμά της. Η διείσδυση σ’ αυτή τη δύναμη δημιουργεί την Κβαντική θεραπεία, ένα άλμα στο επίπεδο της γνώσης, όπου νους και σώμα είναι ένα. Τελικά η Κβαντική Θεραπεία συνδέει το ατομικό κύτταρο με τις δυνάμεις του κόσμου, την ατομική σκέψη με τις βασικές μονάδες της ύλης και της ενέργειας.

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει η κβαντική θεραπεία και το βιβλίο “Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες”;

Το πρόγραμμα αλλαγής που σας προτείνω σε συνεργασία με το Slimmer –και το οποίο θα ήθελα να επαναλάβω, επειδή το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό, πως διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιγηραντικές ιδιότητες– είναι να σας βοηθήσει με αποτελεσματικό τρόπο να επιτελέσετε το ονομαζόμενο «κβαντικό άλμα υγείας».

Δηλαδή από την παρούσα κατάσταση που επικρατεί στη ζωή σας, και όπου μπορεί να υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί στην υγεία σας (π.χ. δυσκινησία λόγω φλεγμονών ή και αυξημένου σωματικού βάρους, συμπτώματα πρόωρης γήρανσης και αδυναμίας με χαμηλή ενεργητικότητα, σωματική και ψυχική κόπωση και έλλειψη διάθεσης για δημιουργία)… να μεταβείτε εύκολα αλλά και με απολύτως αναζωογονητικό τρόπο σε μια κατάσταση που θα έχετε απαλλαγεί από αυτούς τους περιορισμούς, επιτρέποντάς σας να αρχίσετε να απολαμβάνετε μια εξαιρετικά αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, με το βέλτιστο επίπεδο υγείας (σωματική ευρωστία, ευκινησία, απώλεια περιττού λίπους, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, νεανική εμφάνιση, διαύγεια, διάθεση για ζωή και δημιουργία).
Αυτό επιτυγχάνεται επειδή, ακολουθώντας αυτό το ολιστικό πρόγραμμα αλλαγής (δηλαδή διατροφής και ψυχολογίας, συνδυαστικά με ένα απλό καθημερινό πρόγραμμα κίνησης), βελτιώνετε άμεσα και αποφασιστικά όλους τους δείκτες της υγείας σας, προσφέροντας προοδευτικά στον εαυτό σας σωματική υγεία και ψυχική ευεξία.
Επιπροσθέτως όμως, μέσω των κειμένων ψυχολογίας που θα βρείτε, θα έχετε ανακαλύψει και θα έχετε ενισχύσει τη δική σας εσωτερική δύναμη, που μαζί με τις νέες σας διατροφικές συνήθειες και την καθημερινή σας κίνηση-άσκηση θα αποτελούν για πάντα τον πιο σταθερό σύμμαχό σας για μια διαρκή παράταση της νιότης στη ζωή σας, απομα- κρύνοντάς σας από όλα εκείνα τα φθοροποιά χαρακτηριστικά της αδυναμίας, της επιβράδυνσης των οργανικών και πνευματικών λειτουργιών, της έλλειψης κινητικότητας και εντέλει της αδράνειας.

Και όταν αναφέρω «απλό καθημερινό πρόγραμμα κίνησης», εννοώ την ένταξη της κίνησης καθημερινά στη ζωή σας: είτε αυτή επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός ατομικού προγράμματος ασκήσεων, που θα καταρτίσει για σας κάποιος γυμναστής και θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες, είτε ακόμη και αν ακολουθήσετε κάποιες πιο ήπιες αλλά τα- κτικές επιλογές καθημερινής κίνησης, όπως να περπατάτε περισσότερο, να αποφεύγετε τη χρήση του ασανσέρ, επιλέγοντας να ανεβαίνετε από τις σκάλες κ.ά.

Ανεξάρτητα πάντως από τη μορφή της άσκησης που θα επιλέξετε, το σημαντικό είναι να κινείστε όσο περισσότερο μπορείτε κατά τη διάρκεια της μέρας, καθώς η άσκηση έχει πολλαπλά οφέλη όχι μόνο για το σώμα μας αλλά και για την ψυχική μας ηρεμία και ευφορία, καθώς και για την πνευματική μας εγρήγορση.
Συνοψίζοντας λοιπόν, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως ακολουθώντας αυτό το συνδυαστικό πρόγραμμα αλλαγής (με επωφελείς για τον οργανισμό μας διατροφικές συνήθειες, απλή καθημερινή άσκηση και ψυ- χολογική ενδυνάμωση, μέσω των κειμένων ψυχολογίας που ακολουθούν) είναι σίγουρο ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτό το κβαντικό άλμα υγείας αναβαθμίζοντας με απόλυτους όρους τη ζωή σας.

The post Τί είναι η Κβαντική Θεραπεία; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα