Τα 8 μυστικά των γυναικών που μεγαλώνουν όμορφα. Ένα είναι το πιο σημαντικό!

Ποια είναι τα μυστικά της επιδερμίδας, του σώματος, του μακιγιάζ αλλά και της αυξημένης αυτοπεποίθησης ανεξαρτήτως του τι αναγράφεται στην ταυτότητά τους; Τι κάνουν οι γυναίκες που μεγαλώνουν όμορφα;

1 Δεν ξοδεύουν πολλά στην περιποίηση της επιδερμίδας
Όλοι οι ειδικοί μας συμβουλεύουν ότι το μυστικό της αντιγήρανσης κρύβεται στην ενυδάτωση. Αν ενυδατώνουμε σωστά την επιδερμίδα μας από την ηλικία των 20, το δέρμα μας θα δείχνει πολύ νεότερο από μία γυναίκα που δεν το κάνει. Αν μάλιστα οι ενυδατικές κρέμες που χρησιμοποιείτε περιέχουν ρετινόλη ή ρετινοειδή, αυτά είναι πλούσια σε βιταμίνη Α

που ενεργοποιεί το κολλαγόνο, το οποίο προλαμβάνει την εμφάνιση των ρυτίδων εκφράσεων.

2 Γυμνάζονται
Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας που ασκούνται, έχουν την ίδια σωματική λειτουργία με νεότερους ανθρώπους.

3 Δεν βάζουν τόνους μακιγιάζ
Όταν έχετε ρυτίδες, σακούλες ή πανάδες, η πρώτη κίνηση είναι να τις καλύψετε με μπόλικο κονσίλερ. Αντί να βάλετε πολλή ποσότητα, εφαρμόστε κρεμώδες ρουζ για φυσική λάμψη, λίγη υγρή βάση και πούδρα στην περιοχή Τ.

4 Έχουν αυτοπεποίθηση
Πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που έχουν θετικά πιστεύω για τη γήρανση, ζούσαν 7,5 χρόνια περισσότερο από εκείνους που σκέφτονταν απαισιόδοξα.

5 Ανανεώνουν το στιλ τους
Έχουν προσωπική αίσθηση και δεν ακολουθούν συνέχεια τη μόδα, αλλά δεν μένουν και στάσιμες. Αλλάζουν τα μαλλιά ή την ντουλάπα τους όταν νιώθουν πως το χρειάζονται και αυτό τις κάνει να νιώθουν υπέροχα.

6 Δεν φοβούνται τις άσπρες τρίχες
Μία γυναίκα δείχνει υπέροχη και σοφιστικέ με ένα φυσικό λευκό καρέ.

7 Κοιμούνται αρκετά
Η κακή ποιότητα ύπνου αυξάνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης αλλά μας κάνει να νιώθουμε και λιγότερο γοητευτικές. Οι γυναίκες που κοιμούνται λιγότερο από 5 ώρες, επανέρχονται δυσκολότερα από την έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου.

8 Το πιο σημαντικό μυστικό της αντιγήρανσης: δεν ξεχνούν ποτέ το αντηλιακό τους!
Ο ήλιος είναι ο βασικότερος περιβαλλοντικός παράγοντας που συμβάλλει στην πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η μόνη λύση για να αντιμετωπίσετε τον ήλιο και να προστατέψετε την επιδερμίδα σας από την πρόωρη γήρανση είναι τα αντηλιακά. Είναι λάθος να βάζετε αντηλιακό μόνο όταν πηγαίνετε στην παραλία. Κάθε φορά που εκτίθεστε στον ήλιο πρέπει να φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, τόσο στο σώμα σας όσο και στο πρόσωπό σας.
Αν και τα αντηλιακά φίλτρα ευθύνονται με την σειρά τους για τη ρύπανση των θαλάσσιων υδάτων, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο, 14.000 τόνοι αντιηλιακής κρέμας να ρυπαίνουν τους κοραλλιογενείς υφάλους. Ωστόσο, η προστασία μας από την υπεριώδη ακτινοβολία παραμένει αναγκαία περισσότερο από ποτέ, καθώς οι ακτίνες UVA και UVB είναι υπεύθυνες για τη φωτογήρανση, τα ηλιακά εγκαύματα, ακόμα και τον καρκίνο του δέρματος. Μετά από πολυετή έρευνα, η Caudalie έχει αναπτύξει καινοτόμα φίλτρα υψηλής προστασίας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Το 2019 παρουσιάζει τη νέα σειρά 5 προϊόντων αντηλιακής προστασίας, ασφαλή για την επιδερμίδα και για τη φύση ενώ έχει αναπτύξει ένα νέο πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα, το οποίο συνδυάζει 3 ισχυρά δραστικά συστατικά:
πολυφαινόλες, εκχύλισμα ερυθρελάτης και βιταμίνη Ε
• Οι πολυφαινόλες από σπόρους σταφυλιών ενισχύουν το φυσικό αντιοξειδωτικό σύστημα του δέρματος διατηρώντας τα αποθέματα κολλαγόνου.
• Το εκχύλισμα ερυθρελάτης είναι πλούσιο σε ειδικές πολυφαινόλες (λιγνάνες). Αποτελεσματικό για την ενίσχυση του φυσικού αμυντικού συστήματος του δέρματος, έχει επίσης μια συνεργιστική αντιοξειδωτική δράση με τις πολυφαινόλες από σπόρους σταφυλιού.
• Η βιταμίνη Ε προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες και το σμήγμα από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών, ενώ συμπληρώνει τη δράση των πολυφαινολών.
Σε συνδυασμό με τα 4 φίλτρα που επέλεξε η Caudalie, αυτό το νέο πατενταρισμένο σύμπλοκο, προσφέρει διπλή προστασία κατά της φωτογήρανσης.
Ενισχύει τη δράση των αντηλιακών φίλτρων ενάντια στη φθορά του DNA μας (προστατεύοντας έτσι μέχρι και κατά 99%), ενώ προστατεύει την επιδερμίδα από
το οξειδωτικό στρες, την κύρια αιτία της φωτογήρανσης (μπλοκάροντας το ήμισυ των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία).

The post Τα 8 μυστικά των γυναικών που μεγαλώνουν όμορφα. Ένα είναι το πιο σημαντικό! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα