Masterchef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο παίκτης που κέρδισε ασυλία!

Η ομαδική διαδικασία στο ξενοδοχείο Hilton είχε ανατρεπτικά αποτελέσματα για τις δύο ομάδες του Masterchef! Αν και ο Μανώλης Σαρρής είχε εκφράσει ανοιχτά την ανησυχία του για το πιάτο του γλυκού, αφού κάποιες παρασκευές δεν βγήκαν έτσι όπως είχαν υπολογίσει, παρόλα αυτά η μπλε ομάδας της οποίας ήταν αρχηγός νίκησε με 22-9 την κόκκινη αρχηγός της οποίας ήταν ο Σταμάτης Κωβαίος.

«Μετά από μία νίκη τα αδικήματα παραγράφονται οφείλω

να ομολογήσω. Δεν θα γίνω κωλοτούμπας, δεν πήγαν όλα τέλεια. Από ότι φάνηκε μπορούσαμε να διακρίνουμε τα λάθη μας και αυτό μας βγήκε σε καλό», σχολίασε ο Μανώλης. «Δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια, μπορεί να ήταν το μενού τους πιο σωστά δομημένο από το δικό μας και για αυτό κέρδισαν», σχολίασε ο Σταμάτης Κωβαίος.

Στη συνέχεια της διαδικασίας των αποτελεσμάτων, ο Σταμάτης Κωβαίος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το αποτέλεσμα και οι κριτές εξήγησαν τι είχε πάει λάθος μαγειρικά στα πιάτα τους, αλλά και πως και σε ότι αφορά την ψηφοφορία φροντίζουν να εξηγούν με λεπτομέρεια τη διαδικασία.

Ο πρώτος υποψήφιος και ο παίκτης που κέρδισε ασυλία

Ως «πλεονέκτημα» ο αρχηγός δηλαδή ο Σταμάτης μπορούσε να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και αυτός δεν ήταν άλλος από τον εαυτό του. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη εξέφρασε την αντίρρηση της ως προς αυτό επισημαίνοντας πως ο Σταμάτης παίρνει όλη την ευθύνη ως αρχηγός αλλά άτομα όπως η Εύα που δεν είχε πιάτο θα έπρεπε να έχουν επίσης ευθύνη.

Στη διαδικασία ασυλίας που ακολούθησε για την κόκκινη ομάδα ο Παντελής Βούρος ήταν ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία κάνοντας το καλύτερο ραβιολόνε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Παντελής έκανε το καλύτερο ραβιόλι και θα έχει ασυλία στην αυριανή ψηφοφορία. ⠀ #MasterChefGR @starchannetv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 11 Απρ, 2019 στις 12:58 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Σίλας Σεραφείμ: Το μήνυμα του ηθοποιού μετά τη χειρουργική επέμβαση

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Δείτε το δωμάτιο που ετοίμασαν στο γιο τους! Τι αποκάλυψαν για το όνομα του;

Keywords
Τυχαία Θέματα