Το μυστικό για να αναζωογονήσετε πνεύμα και σώμα άμεσα!

Οι μυρωδιές επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία σας. Μία ωραία μυρωδιά είναι ικανή να φτιάξει άμεσα τη διάθεσή σας και να αναζωογονήσει το πνεύμα αλλά και το σώμα σας! Αυτό είναι το μυστικό!

Γιατί η όσφρηση επηρεάζει την ψυχική διάθεση;
Η όσφρηση λειτουργεί με ένα μηχανισμό βάσει του οποίου κάθε μυρωδιά στέλνει ένα μήνυμα στον εγκέφαλο και επηρεάζει πολύ γρήγορα το νευρικό σύστημα. Έτσι αυτό αντιδρά σχεδόν αυτόματα σε μυρωδιές

και σας προκαλεί τα αντίστοιχα συναισθήματα.

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα κι ένα γρήγορο ντους με το αγαπημένο σας αφρόλουτρο έχει τη δύναμη να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα στη στιγμή. Σκεφτείτε το αποτέλεσμα που θα έχει μία πιο προσεγμένη προσπάθεια από μέρους σας κι όχι μόνο μέσα στο μπάνιο.

Πώς να χαλαρώσετε

1 Χαμηλώστε τα φώτα. Ο χαμηλός φωτισμός βοηθάει πολύ στο να πέσουν οι εντάσεις.

2 Αναπνεύστε! Αν και μερικές ανάσες μπορεί να είναι βαθύτερες ή/και ταχύτερες από άλλες, όταν είστε χαλαροί αισθάνεστε τον εναλλασσόμενο ρυθμό της εισπνοής και της εκπνοής σαν ένα νανούρισμα. Λείο, απαλό και χωρίς διακοπή. Η συνειδητή χαλάρωση σε αυτή την κυματοειδή μορφή αναπνοής, βαθαίνει την αίσθηση της ειρήνης και της ευκολίας.

3 Ένα diffuser στο δωμάτιο του σπιτιού που περνάτε αρκετή ώρα θα βοηθήσει στο να έχετε μία πιο ευχάριστη και καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο.

Ένα ρόφημα με βότανα σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας βιβλίο αποτελεί έναν τρόπο για να ηρεμήσετε μετά από μία δύσκολη μέρα.

4 Η μουσική είναι απαραίτητη. Θα βρείτε σίγουρα chilling playlists που θα ολοκληρώσουν τη διαδικασία χαλάρωσης..

5 Κάντε ένα απολαυστικό αφρόλουτρο. Το ζεστό νερό σε συνδυασμό με μία χαλαρωτική μυρωδιά είναι ευεργετικό για τον οργανισμό σας. Αναζητήστε τον άργιλο: ένα απολύτως φυσικό συστατικό, εκτός από τη φροντίδα και τη λάμψη που αποδεδειγμένα προσφέρει στο σώμα σας, προσφέρει φροντίδα και χαλάρωση στο πνεύμα σας.Η νέα σειρά αφρόλουτρων Palmolive Clay, με βάση τον άργιλο θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και εξισορρόπησης πνεύματος και σώματος!
Ο άργιλος είναι ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη φροντίδα του δέρματος. Τα μέταλλα που περιέχει θρέφουν, καθαρίζουν, απολεπίζουν και αναζωογονούν το δέρμα, φτάνοντας σε βάθος στους πόρους του κι βοηθώντας να απορροφηθούν τα εκχυλίσματα ελαίων. Ο άργιλος βελτιώνει την κυκλοφορία και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και υγιές.
Ο συνδυασμός των φυσικών μετάλλων του αργίλου με εκχυλίσματα φυτών και ελαίων, προσφέρεται με δύο παραλλαγές στη νέα σειρά προϊόντων της Palmolive: “Purifying” και “Pampering”, με εκχυλίσματα aloe vera και ελαίου τριαντάφυλλου, τα οποία προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Επιλέξτε:

Palmolive Purifying Clay: άργιλος και εκχύλισμα aloe vera, για βαθύ καθαρισμό και ελαφριά απολέπιση που χαρίζει απαλό δέρμα.

Palmolive Pampering Clay: άργιλος και εκχύλισμα ελαίου τριαντάφυλλου, που καθαρίζει και ενυδατώνει φυσικά το δέρμα.

Και τα δύο έχουν το απόλυτο άρωμα που θα αναζωογονήσει πνεύμα και σώμα και θα ενεργοποιήσει όλες σας τις αισθήσεις!

The post Το μυστικό για να αναζωογονήσετε πνεύμα και σώμα άμεσα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα