Πώς θα περάσει πιο εύκολα η γρίπη και το κρυολόγημα; Το μυστικό έρχεται από την Κρήτη!

Το Κρητικό Ίαμα μειώνει στο μισό τον χρόνο ανάρρωσης από τη γρίπη. Συγκεκριμένα, με την έγκαιρη 7ημερη χορήγηση του κρητικού ιάματος, μέσα σε 2, 86 ημέρες παρουσιάζεται ύφεση των συμπτωμάτων κατά 50% σε σύγκριση με τη διάρκεια των 4, 20 ημερών χωρίς το σκεύασμα!

Το Κρητικό Ίαμα με το θεραπευτικό εκχύλισμα των τριών θαυματουργών βοτάνων της Κρήτης, δίκταμο, φασκόμηλο και Θυμάρι, βοηθά στην αναστολή της μόλυνσης με τον ίο της γρίπης και τους ρινοιούς του κοινού κρυολογήματος και στην ταχύτερη ανάρρωση από τις ιογενείς εποχικές αύρες

λοιμώξεις. Καθώς συμβάλλει στη δραματική μείωση του ιικου φορτίου.

Με “πάτερα” του Cretan Iama, τον καθηγητή Ιατρικής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Χρήστο Λιόνη, που πρώτος συσχέτισε την τακτική κατανάλωση αφεψημάτων βοτάνων με τη μακροζωία των Κρητών, οι οποίοι έφταναν τα βαθιά γεράματα χωρίς να καταβάλλονται από αναπνευστικές λοιμώξεις, το συμπλήρωμα διατροφής γεννήθηκε από την ελληνική κρητική γη και αναπτύχθηκε με ελληνική μελέτη, με την υποστήριξη ερευνάς και από τη Σουηδία, αντιμετωπίστηκε εξαρχής σαν φάρμακο. Σήμερα μετά από εκτενές εργαστηριακό πρόγραμμα αποδεικνύεται πως η φαρμακευτική δράση του CretanΊαμα σε χορήγηση 7 ήμερων από την πολύ πρώιμη έναρξη των συμπτωμάτων.

Μια παρατήρηση που ξεκίνησε από τα βραστάρια, μέσα από έρευνες έφτασε στη δημιουργία ενός ιδιοσκευάσματος για την ταχύτερη ανάρρωση και την πρόληψη μόλυνσης από ιούς της γρίπης και ρινοϊούς (του κλασικού κρυολογήματος), η οποία οδήγησε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων να ενδιαφερθεί γι’ αυτό.

Όπως εξηγεί ο καθηγητής Κλινικής Ιολογίας Γιώργος Σουρβίνος, οι δραστικές του ουσίες προέρχονται από το εκχύλισμα τριών βοτάνων, του δίκταμου, του φασκόμηλου και του θυμαριού, και νέα έρευνα απέδειξε ότι η έγκαιρη λήψη του με τα πρώιμα συμπτώματα της ίωσης και για επτά ημέρες μειώνει τον χρόνο για την ύφεση των συμπτωμάτων της γρίπης από 4,19 ημέρες στις 2,86 ημέρες. Ανάλογη δράση έχει το Cretan Iama και ενάντια στον ρινοϊό, ενώ μελετάται και η προληπτική χορήγησή του πριν από την επαφή με τον ιογενή παράγοντα, όπου προστατεύει από τη μετάδοση της λοίμωξης.

Ο καθηγητής Εργαστηριακής Ενδοκρινολογίας Ηλίας Καστανάς επισημαίνει πως το κρητικό ίαμα είναι πολύ χρήσιμο όταν έχουμε γύρω μας άρρωστους ανθρώπους και όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε το αεροπλάνο, καθώς μειώνει τον κίνδυνο να κολλήσουμε γρίπη ή κρυολόγημα. Εκτός από αντιιική προστασία, τονώνει τη σεξουαλική διάθεση, ενώ πέρα από την αντιοξειδωτική του δράση παρουσιάζει και ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθώς βοηθά να μηδενιστεί ο δείκτης φλεγμονής στον οργανισμό (η C αντιδρώσα πρωτεΐνη).

The post Πώς θα περάσει πιο εύκολα η γρίπη και το κρυολόγημα; Το μυστικό έρχεται από την Κρήτη! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα