6 μυστικά για να έχετε τα αθλητικά σας σαν καινούρια!

Τα φοράτε όλη την ημέρα γι’ αυτό και πρέπει να είναι καθαρά! Μάθετε, λοιπόν, πώς θα τα κάνειτε να φαίνονται πάλι σαν καινούργια με 6 απλά και πρακτικά μυστικά.

1. Τρίψτε με ένα μαλακό βρεγμενο πανί το εξωτερικό των παπουτσιών. Για το εσωτερικό τους πάρτε μία οδοντόβουρτσα, ρίξτε της λίγο αφρόλουτρο ή σαμπουάν για να απομακρύνετε τους λεκέδες από σκόνη, χώμα και ιδρώτα. Προσοχή, αν τα παπούτσια σας έχουν εσωτερικό πάτο μην ξεχάσετε να τον βγάλετε προτού αρχίσετε το καθάρισμα.

2. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε ισχυρά καθαριστικά και σόδα για το καθάρισμα των sneakers

σας. Μπορεί να δείχνουν ότι καθαρίζουν αρχικά αλλά σε δεύτερο επίπεδο ξεθωριάζει το χρώμα τους.

3. Τα κορδόνια αφαιρέστε τα και πλύντε τα με ένα κοινό απορρυπαντικό ρούχων στο χέρι. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

4. Αν θέλετε οπωσδήποτε να τα πλύνετε στο πλυντήριο κάντε το με κρύο νερό στο πρόγραμμα για τα μάλλινα και αφού τα έχετε τοποθετήσει μέσα σε μια παλιά μαξιλαροθήκη. Μην επιλέξετε το στύψιμο στο τέλος.

5. Μην τα αφήνετε να στεγνώσουν στο καλοριφέρ. Υπάρχει κίνδυνος να γίνουν πολύ σκληρά και να αλλοιωθεί το σχήμα τους και η φόρμα τους.

6 Για να μη χάσουν τη φόρμα τους γεμίστε τα παπούτσια σας με παλιά πανιά. Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιήσετε εφημερίδες! Το μελάνι τους θα λερώσει το εσωτερικό των παπουτσιών και αυτοί οι λεκέδες θα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Αφού γεμίσετε τα παπούτσια σας, αφήστε τα έξω να στεγνώσουν όχι όμως απευθείας στον ήλιο.

Το μυστικό

Επιλέξτε αθλητικά που σώζουν τον πλανήτη! Το Parley UltraBOOST X της adidas by Stella McCartne, είναι ένα παπούτσι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύει το τρέξιμο, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιωσιμότητα του πλανήτη. Αποτελεί μέρος της συνεργασίας της adidas με το Parley for the Oceans, η οποία βασίζεται στη μετατροπή των θαλάσσιων πλαστικών απορριμμάτων σε νήμα για την πλέξη των παπουτσιών. Εμπνευσμένο από την ανεξάντλητη ενέργεια των ωκεανών, το design του παπουτσιού συνδυάζει την προσέγγιση της Stella McCartney σχετικά με τη μόδα και τη βιωσιμότητα, με τις καινοτόμες τεχνολογίες της adidas.

Φίλια Μητρομάρα

The post 6 μυστικά για να έχετε τα αθλητικά σας σαν καινούρια! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα