Τί προβλέπουν τα άστρα από 20-26.3.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Μήπως κάποιος προσπαθεί να ελέγξει και να κυβερνήσει τη ζωή σας; Ο Ερμής στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργεί τεταμένες καταστάσεις με κάποιον που προσπαθεί να σας ασκήσει εξουσία, ίσως ανακαλύψετε ότι αυτό το πρόσωπο σκάβει κρυφά το λάκκο σας. Μπορεί ακόμα εσείς να αγωνίζεστε μέσα σας με τις δικές σας ενοχές ή προσπαθείτε να καταστείλετε τις δικές σας επιθυμίες, καθώς νιώθετε την ανάγκη να ευχαριστήσετε όλους

τους άλλους. Το σύμπαν όμως σας επισημαίνει ότι ήρθε η ώρα να εξελιχθείτε. Εάν τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονα σε σημείο να μη μπορείτε να τα ελέγξετε, μην επιτίθεστε στο πρόσωπο που θεωρείτε ότι σας έβλαψε και αφήστε αυτήν τη καθοριστική συνομιλία για την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να επέλθει συμβιβασμός, αλλά μόνο όταν είστε σε θέση να ακούσετε και τους άλλους.

Κάποιες συζητήσεις θα δοκιμάσουν την υπομονή σας! Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο ζώδιό σας, θα αντιμετωπίσετε αντιδραστικές καταστάσεις, ίσως η ιδιότροπη συμπεριφορά κάποιου κλονίσει τα όριά σας και σας είναι αδύνατο να μην ασχοληθείτε με το ζήτημα. Ίσως ακόμη ξεκινήσετε κατηγόριες και επίρριψη ευθυνών, δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Αυτή η στάση σας θα επιβαρύνει αυτήν τη σχέση; Ναι, αλλά δεν είναι το τέλος ακόμα. Δοκιμάστε πρώτα να είστε λίγο (ή πολύ) πιο σταθεροί σχετικά με τα όριά σας. Αυτό το άτομο μπορεί απλά να μην παίρνει από εσάς αυτά που θέλει και χρειάζεται να μιλήσει ή απλά να έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Αλλά έχετε κι εσείς το δικαίωμα να πείτε «όχι». Μιλήστε σε ήρεμους τόνους, κάνοντας μια αντιπροσφορά. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από το αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κανονικά, δε μασάτε τα λόγια σας, όταν μιλάτε στέλνετε το μήνυμά σας δυνατά και καθαρά. Αλλά τώρα ο Ερμής στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας κάνει πιο ασαφείς στην επικοινωνία, μιλάτε με υπονοούμενα, ακόμα και με δύσκολους γρίφους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρανοήσεις, ακόμα και συγκρούσεις. Κάποιοι μπορεί να σας θεωρήσουν ανέντιμους, επιθετικούς ή ακόμη ότι μιλάτε με υπεκφυγές, σαν να θέλετε να κρύψετε κάποιες λεπτομέρειες. Μετρήστε πολύ καλά τα λόγια σας, μέχρι να είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι για το τι θέλετε να πείτε. Θα είναι ακόμα καλύτερο αν κρατήσετε μυστικές τις σκέψεις σας ή χαλαρώσετε στη μοναξιά σας κάνοντας διαλογισμό ή μιλώντας με έναν αξιόπιστο φίλο σας.

Δε χρειάζεται καν να χάσετε την ενέργειά σας προσπαθώντας να ελέγξετε μια ακραία εξοργιστική κατάσταση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο θολό δωδέκατο οίκο σας, το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απέχετε από τις συγκρούσεις. Αντί να δημιουργείτε μόνοι σας χάος στη ζωή σας προσπαθώντας να αποσαφηνίσετε τη συμπεριφορά κάποιου, απλά παρατηρήστε. Θα δείτε ποια είναι τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης και πώς θα το χειριστείτε. Αυτό το άτομο θα μπορούσε να σας εκπλήξει ευχάριστα, πράγμα το οποίο θα οικοδομήσει περισσότερη εμπιστοσύνη σε αυτήν τη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρίση εμπιστοσύνης; Ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που νιώθετε με τους γύρω σας και τα οποία είναι βαθιά ριζωμένα στην ψυχή σας, σας απασχολούν έντονα τώρα, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Το μυαλό σας είναι κολλημένο στο να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους φίλους σας και το κοινωνικό σας δίκτυο, ένα σενάριο που σας δημιουργεί ηττοπάθεια. Ακόμη χειρότερα, νιώθετε ότι δε μετράτε ή προσπαθείτε (μάταια) να περάσετε τις ιδέες σας στους άλλους και έχετε την απαίτηση να συμμορφωθούν! Απλά αποδεχτείτε τον υπέροχο, ιδιόμορφο εαυτό σας! Και αν χρειάζεστε κάποιους να σας τονώσουν το ηθικό, περάστε το χρόνο σας με φίλους που σας λατρεύουν πραγματικά και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα.

Μην αφήνετε το ανεξάρτητο πνεύμα σας να σας παρασύρει σε ό,τι κάνετε. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, γίνεστε απρόβλεπτοι στις αντιδράσεις σας, διαφωνείτε ανοιχτά με όποιον δε συμφωνεί μαζί σας και κυρίως στο πλαίσιο μιας ομαδικής εργασίας. Αυτό θα μπορούσε να εντείνει την ένταση και τις συγκρούσεις σε μια ομάδα, ειδικά αν δεν επιθυμείτε να ακολουθήσετε το πρωτόκολλο και δε συμμορφώνεστε στους κανόνες. Ακόμα κι αν έχετε την καλύτερη ιδέα για το πώς πρέπει να διεκπεραιωθεί ένα ομαδικό έργο, ενημερώστε τους συνεργάτες σας για το όραμά σας και αφήστε τους να ζυγίσουν τις καταστάσεις. Εάν νιώθετε εδώ και καιρό ότι δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιον φίλο σας ή με μια ομάδα, το σύμπαν σάς δίνει το έναυσμα να φύγετε, για το καλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς ορίζετε τους κανόνες, εσείς είστε αυτοί που δεν τους τηρείτε! Αυτή η διάθεση γυρίζει μέσα στο κεφάλι σας, τώρα δεν μπορείτε να λέτε «ναι» σε οποιαδήποτε υποχρέωση αναλαμβάνετε και αντιδράτε με σκληρό, ακόμα και κακεντρεχή τρόπο, καθώς ο Ερμής στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Τι πραγματικά συμβαίνει εδώ; Λοιπόν, πιθανώς έχετε εγκλωβίσει τον εαυτό σας στα κοινωνικά πρέπει και τώρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε τις υποδείξεις των άλλων, ούτε καν των ανωτέρων σας στην εργασία σας! Θέλετε να σπάσετε τις αλυσίδες, να πετάξετε ελεύθεροι, να αποτινάξετε όλες τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις στη ζωή σας. Θέστε προτεραιότητες στη ζωή σας και μη φοβάστε να πείτε «όχι» σε όσους σας στερούν τον πολυπόθητο προσωπικό χρόνο σας.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, δημιουργεί τεταμένες καταστάσεις στην εργασία σας, με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός και το άγχος σας να αυξηθούν. Προσπαθήστε να έχετε αυτοέλεγχο καθώς κάποιες εργασιακές σας σχέσεις θα κλονιστούν ή ακόμα μπορεί και να σπάσουν οριστικά. Συμβουλευτείτε ένα συνάδελφο που σέβεστε ή καλέστε ένα ουδέτερο τρίτο μέρος, που μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Ένα ήρεμο, έμπειρο άτομο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και λογικά. Ανεξάρτητα του πόσο ανεξέλεγκτη φαίνεται να είναι αυτή η κατάσταση, κάποια άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε, υπενθυμίζοντάς σας να μην παίρνετε τα μικρά πράγματα με βαριά καρδιά.

ΛΕΩΝ

Κανείς δεν μπορεί να κλέψει τη χαρά σας χωρίς την άδειά σας. Αντί να διαμαρτύρεστε για αυτά τα «ενεργειακά βαμπίρ», διώξτε τα μακριά! Ο Ερμής στο χαρούμενο ένατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα τροφοδοτεί την επιθυμία σας για ελευθερία και περιπέτεια, θέλετε να περιπλανηθείτε χωρίς το συναισθηματικό βάρος των άλλων ανθρώπων. Ωστόσο, το τετράγωνο του Πλούτωνα δείχνει ότι μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να αποτινάξετε αυτά τα δεσμά. Επίσης, να είστε ειλικρινείς σχετικά με το τι είστε διαθέσιμοι να προσφέρετε, μη δίνετε στους ανθρώπους ψεύτικες ελπίδες ή τους αφήνετε να σας περιμένουν. Δε θέλετε να χάσετε αυτές τις πανέμορφες ανοιξιάτικες μέρες ακούγοντας παράπονα. Ένα απλό «Συγγνώμη, είμαι απασχολημένος/η σήμερα, μια άλλη φορά», είναι αρκετό.

Μακριά από τους κανόνες και όλα τα καλά μελετημένα σχέδιά σας. Τα αστέρια έχουν μια άλλη ιδέα για σας τώρα. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον επεκτατικό και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας, καλό θα ήταν να αυτοσχεδιάσετε και να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται. Είτε αυτό αφορά ένα ταξίδι ή μια νέα γνώση, θα αποκομίσετε σημαντική εμπειρία και μπορεί ακόμα να σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε τη δημιουργική πλευρά σας. Ποιος ξέρει; Ίσως ακόμη και να ανακαλύψετε μια καλύτερη τεχνική για να γίνει η δουλειά σας ή ακόμα να βρεθείτε στην αγκαλιά κάποιου, εκεί που δεν το περιμένετε. Μη φοβάστε τις αλλαγές, θα είναι απελευθερωτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λογοκρίνετε και κατηγορείτε τον αγαπημένο σας; Με τον Ερμή στο μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μπορεί να μετανιώσετε που κατηγορήσατε την αγάπη σας ή μιλήσατε για την ερωτική σας ζωή σε κάποιο φίλο σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι όχι μόνο δεν είναι έμπιστος, αλλά σκάβει το λάκκο σας υποχθόνια. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, δεν μπορείτε να έχετε φίλο κάποιον που είναι ασταθής και σας ζηλεύει. Το σύμπαν σάς δίνει ένα σημαντικό καρμικό μάθημα! Την επόμενη φορά θα πρέπει να επιλέγετε τους φίλους σας προσεκτικά. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια κρίση στη σχέση σας υπό την παρότρυνση κάποιου, που ρίχνει λάδι στη φωτιά και σας κάνει ακόμα περισσότερο αναστατωμένους και θυμωμένους από ό,τι ήδη είστε.

Αναπνεύστε βαθιά πριν αντιδράσετε! Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, θα μπορούσατε εντελώς ξαφνικά να βγάλετε στην επιφάνεια κάποια ακραία συναισθήματα, τα οποία κρύβατε μέσα σας εδώ και καιρό. Είτε προέρχονται από φόβο, οργή ή ζήλια, είναι σημαντικό να μην αντιδράσετε πάνω στη θερμότητα της στιγμής. Αυτή δεν είναι σίγουρα και η κατάλληλη εβδομάδα για βαθιές συζητήσεις, καθώς τα πράγματα θα παρεκτραπούν. Εάν χρειάζεστε μια διέξοδο, απευθυνθείτε σε έναν ευαίσθητο και προσγειωμένο φίλο σας για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Μιλήστε με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκατασταθεί η ψυχική σας αναστάτωση και φύγετε μακριά από όσους ενισχύουν την οργή και το θυμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε τόσο δυνατοί, που δε φοβάστε τίποτα! Κανείς δεν μπορεί να σας πιέσει τώρα κι αν το κάνει, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή σας. Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, διαταράσσει την αρμονία στις σχέσεις σας, θέλετε να επιβληθείτε και να έχετε το πάνω χέρι κι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει κατάχρηση εξουσίας. Αν έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει μια άνιση δυναμική σε μια σημαντική σχέση σας ή ότι κάποιος ξεσπάει συνεχώς το θυμό του επάνω σας, αλλάξτε τακτική. Αλλά να είστε διπλωματικοί και στρατηγικοί στις ενέργειές σας. Δείτε το ως ένα παιχνίδι σκάκι, όχι σαν ανοιχτό πόλεμο. Θυμηθείτε, οι φοβέρες και η κακεντρέχεια εκδηλώνονται όταν οι άλλοι αισθάνονται ότι δεν μπορούν να πάρουν τίποτα από σας.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον παρορμητικό Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ανοίγει βεντέτα με κάποιον, ο οποίος προσπαθεί να σας περιορίσει και να σας επιβάλει κανόνες. Εν ριπή οφθαλμού, αντιδράτε ξαφνικά, θυμώνετε και λέτε προσβλητικά λόγια χωρίς να υπολογίζετε τα αποτελέσματα των λόγων σας. Αλλά με αυτήν τη συμπεριφορά θα μπορούσατε εύκολα να κάψετε τις γέφυρες, κλονίζοντας τη σταθερότητα και την ασφάλεια αυτής της σχέσης. Προτού επιτεθείτε, σκάψτε βαθιά και δώστε και στην άλλη πλευρά την ευκαιρία να μιλήσει. Υπάρχει πιθανότητα να αγνοείτε το πόσο τα λόγια σας μπορεί να τον έχουν προσβάλει. Αντί να ρίχνετε κατηγόριες, προτείνετε μια εναλλακτική πορεία δράσης, που θα είναι επωφελής και για τους δυο σας. Ο τελικός σας στόχος; Φυσικά ο συμβιβασμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αμφισβητείτε τις πεποιθήσεις των άλλων και παράλληλα είστε νοσηρά προσκολλημένοι στις δικές αρχές, καθώς ο Ερμής στον αναλυτικό οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Σκέφτεστε πρακτικά και λογικά, πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη, αλλά ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας σάς προκαλεί να δείτε μια κατάσταση και από άλλη σκοπιά. Υιοθετήστε και κάποιες από τις απόψεις των άλλων, ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες προοπτικές πέρα από την τρέχουσα κοσμοθεωρία σας και μην απορρίπτετε τη γνώμη των άλλων. Συμβουλή: Αποφύγετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, αν προηγουμένως δεν έχετε κάνει ενδελεχή έρευνα!

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον καθημερινό έκτο οίκο σας, αυξάνει την τελειομανία σας και το άγχος σας για τα μικρά πράγματα, αναλώνεστε στις λεπτομέρειες και δεν μπορείτε (ή δε θέλετε) να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Η αλλαγή μπορεί να είναι αποσταθεροποιητική για το σταθερό ζώδιό σας, η ρουτίνα έχει τη δύναμη να σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά, ανεξάρτητα από το χάος που θα μπορούσε να προκαλέσει τώρα. Αλλά για να νιώθετε ήρεμοι και ισορροπημένοι, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη δημιουργία μιας πιο υγιούς καθημερινής ρουτίνας και να κάνετε τακτικά διαλείμματα αν το καθημερινό πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο. Ίσως αυτό σημαίνει να βάλετε στην άκρη κάποιες υποχρεώσεις που αναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι που σας κρύβει ο αγαπημένος σας; Τώρα η διαίσθησή σας θα αποδειχτεί ότι είναι σωστή. Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας βοηθά να αποκαλύψετε το μυστήριο. Κοιτάξτε πέρα από τα προφανή, δώστε σημασία στο μεγάλο «εγώ» και τις μεγάλες υποσχέσεις και λόγια. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός κι αυτό πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας. Από την άλλη πλευρά, εάν επιθυμείτε κάποιον, ο οποίος νιώθει φοβισμένος από τον παρορμητισμό σας, μην εγκαταλείπετε την μάχη αλλά λάβετε υπόψη σας ότι αυτό το πρόσωπο κινείται σε πιο αργούς ρυθμούς. Ακόμη καλύτερα, εκδηλώστε χαλαρά το ενδιαφέρον σας και μην είστε ανοιχτό βιβλίο, λίγο μυστήριο θα αυξήσει τα πάθη!

Μην παρασύρεστε από τα δράματα των άλλων ανθρώπων και κυρίως προσέξτε τι λέτε στους φίλους σας για τη σχέση σας. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αντιδράτε αν κάποιος φίλος σας αναμιχθεί στην ερωτική σας ζωή ή προσπαθεί να σας επιβάλει να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες. Ίσως νιώσετε ότι θίγεται το «εγώ» σας και η αξιοπρέπειά σας. Αντί να αφήνετε αυτά τα «ενεργειακά βαμπίρ» να σας αποστραγγίζουν συναισθηματικά, αφήνοντάς τα να σας κατευθύνουν στη σχέση σας, πάρτε τον έλεγχο. Και εάν κάποια άτομα δε θέλουν να συμμορφωθούν, ίσως είναι καλύτερα να τα απομακρύνετε και να προχωρήσετε μόνοι σας, στηριζόμενοι στις δικές σας απόψεις και ιδέες. Τουλάχιστον, αν κάνετε κάποιο λάθος, θα είστε εσείς υπεύθυνοι των ενεργειών σας και όχι οι άλλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήπως επαναλαμβάνεται κάποια παλιά αρνητική οικογενειακή δυναμική σε μια οικεία σχέση σας; Με τον Ερμή στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον σκιώδη Πλούτωνα, δημιουργούνται εύφλεκτες καταστάσεις με κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο, καθώς κάποιος από τους δυο σας μπορεί ασυνείδητα να θέλει να ελέγξει τον άλλον, συμπεριφερόμενος μητρικά ή πατρικά και δημιουργώντας δράμα, φτάνοντας στα άκρα. Είτε πρόκειται για ένα μέλος της οικογένειάς σας ή τον αγαπημένο σας που πατάει τα κουμπιά σας, κάντε ένα βήμα πίσω πριν αντιδράσετε. Υπάρχουν πιθανότητες αυτό το άτομο να προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σας, πιθανόν γιατί νιώθει παραγκωνισμένο. Αν πάλι επιδιώκετε περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο, πείτε το ευγενικά. Αν αντίθετα, έχετε καιρό να δείτε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, καλέστε τα για δείπνο στο σπίτι σας, θα αναζωπυρωθεί η θετική ενέργεια μεταξύ σας.

Το σπίτι σας δε θα το αισθάνεστε σαν το καταφύγιό σας τώρα, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Από εκεί που δεν το περιμένετε και εντελώς ξαφνικά, ανάβει μια δυνατή φωτιά με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγκάτοικο ή συγγενή ή στενό φίλο, ειδικά αν τον έχετε παραμελήσει λόγω των υποχρεώσεών σας ή λόγω των απαιτήσεων της εργασίας σας. Ίσως είστε εσείς αυτοί που νιώθετε ότι δεν έχετε εκτιμηθεί και αναγνωριστεί για τα όσα έχετε προσφέρει στους αγαπημένους σας. Μην αφήνετε τους άλλους να επωφεληθούν από τη δοτικότητά σας και τη γενναιοδωρία σας. Εάν αισθάνεστε ότι σας πιέζουν άδικα για περισσότερο χρόνο μαζί, υπενθυμίστε τους απλά ότι τώρα προέχει να καρπωθείτε τα οφέλη της σκληρής δουλειάς σας στο γραφείο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήπως οι σκέψεις σας έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχοσύνθεσή σας; Ο Ερμής στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργεί έμμονες σκέψεις και ιδέες που απορρέουν από παλιά ψυχικά τραύματα. Κάνετε μια βαθιά κατάδυση στα άδυτα του μυαλού σας και συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να αποβάλετε την αρνητικότητα, αν θέλετε να είναι ήρεμα το μυαλό και η ψυχή σας. Αν συνεχώς ανησυχείτε με καθημερινά μικροπράγματα, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τη συνολική φυσική σας κατάσταση. Εάν είστε συχνά άρρωστοι, μπορεί να υπάρχει ένας βαθύτερος συναισθηματικός λόγος. Ίσως έχετε καταπνίξει την οργή και το θυμό σας για ένα συγγενή ή αδελφό ή φίλο σας, αντί να μιλήσετε έξω από τα δόντια. Κάντε μια προσπάθεια να μιλήσετε, για να είναι σε αρμονία το μυαλό, το σώμα και η ψυχή σας.

Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, προσέξτε οποιεσδήποτε συμφωνίες κάνετε. Δεν θα μπορείτε να δείτε τι είναι νόμιμο και αν οι άνθρωποι έχουν καλές προθέσεις. Θέστε εγγράφως τους όρους για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις ή απευθυνθείτε σε ένα δικηγόρο για να συντάξει τη σύμβαση. Επίσης, τώρα δε θα μπορείτε να κάνετε κανέναν προγραμματισμό, κάποια απρόβλεπτα γεγονότα σάς κάνουν να αλλάξετε πορεία χωρίς προειδοποίηση. Μην αγχώνεστε με τις απρόβλεπτες καταστάσεις που θα συμβούν, μπορείτε να προσπεράσετε οποιαδήποτε πρόκληση έρχεται στο δρόμο σας με το καινοτόμο και πρωτοπόρο μυαλό σας. Ίσως ακόμη να μην έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση ή κάποια σχέδιά σας ματαιωθούν. Δείτε το ως ευκαιρία να κάνετε εκκαθάριση του κοινωνικού κύκλου σας.

ΙΧΘΥΣ

Είναι δύσκολο να βάλετε τάξη στο οικονομικό χάος και να αντισταθείτε στις πολυτελείς αγορές, καθώς ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Τα χρήματα θα μπορούσαν να σας βάλουν σε μπελάδες, ίσως γιατί δεν μπορείτε να δείτε τι κρύβεται πίσω από ένα δελεαστικό αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Προσέξτε τις κρυφές χρεώσεις πριν βγάλετε το πλαστικό χρήμα. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα για την επιστροφή ενός προϊόντος. Ίσως ακόμα να κάνετε διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία, η οποία κρύβει σκιώδεις καταστάσεις οι οποίες δεν είναι εμφανείς τώρα. Πριν συμφωνήσετε σε οποιεσδήποτε επιχειρηματικές συνεργασίες και συμφωνίες, βεβαιωθείτε ότι οι όροι είναι πεντακάθαροι. Να είστε επίσης συνετοί στις σπατάλες σας, δε χρειάζεται να ξοδεύετε τα χρήματά σας για τους άλλους.

Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, μπορεί να δημιουργηθούν απρόβλεπτες δαπάνες, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια από τα μετρητά σας για κάτι που προκύψει εντελώς ξαφνικά και δεν το υπολογίζατε. Ίσως ακόμα παρασυρθείτε από την παρόρμησή σας να κάνετε φιγούρα και αγοράζετε τα καλύτερα ή πηγαίνετε στα ακριβότερα εστιατόρια. Προτού όμως ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας, αναρωτηθείτε: Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε ή έχετε ανάγκη; Επίσης, θα μπορούσαν να δημιουργηθούν συγκρούσεις με κάποιον για λόγους οικονομικούς ή για τα αποκτήματά σας. Συμβουλή: Εάν πρόκειται να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία, να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όσον αφορά τα οικονομικά των άλλων μερών, ελέγξτε διεξοδικά αν είναι σε άριστη κατάσταση, δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες για την προστασία των χρημάτων σας.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 20-26.3.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, ηττοπάθεια, νέα, σημαίνει, μυστήριο, δραμα, πηγαίνετε, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, σκοπια, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, δυνατα, επιθυμιες, αδεια, βημα, γνωμη, γνωση, δουλεια, εργασια, ζηλια, ηττοπάθεια, ομορφα μυστικα, πλαισιο, προγραμμα, φυσικη, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αγχος, αξιοπρεπεια, απλα, αρμονια, αστερια, ατομο, πηγαίνετε, βιβλιο, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, δευτερο, δυναμη, δειτε, δειχνει, δοθει, δοντια, δικτυο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκκαθαριση, εκνευρισμος, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, επικοινωνια, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, εστιατορια, εναυσμα, ζωη, ζωδιο, ιδεα, ιδεες, ιδιο, υπομονη, ηρεμια, θετικη ενεργεια, θολο, ηθικο, εικονα, οικο, ηρεμα, λαδι, λαθος, λεπτομερειες, λογια, μακρια, μηκος, μηκος κυματος, μυστήριο, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ομαδα, ογδοο, ορια, οραμα, πιθανοτητες, πλουτωνας, ψυχη, ριπη, σεναριο, σιγουρα, σκεψεις, σωμα, σπιτι, στα ακρα, συμπαν, σχεδια, τετραγωνο, τι ειναι, τοις εκατο, φυσικα, φορα, χερι, χαος, χατζηβασιλειου, χειροτερα, χρημα, χαρα, ομορφα, αδυνατο, αγορες, ασφαλεια, βηματα, δικαιωμα, ειλικρινεις, καρδια, κρυφα, οργη, ουδετερο, παιχνιδι, ποδια, σημαίνει, ταξιδι, υπεροχο, βεντετα, χαλαρα
Τυχαία Θέματα