5 μυστικά που θα βελτιώσουν τη σχέση σας

Αν τον τελευταίο καιρό νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά με εσάς τους δύο αναλάβετε δράση και φροντίστε να βελτιώσετε τη σχέση σας με αυτά τα 5 απλά μυστικά.

1 Μην εστιάζετε στα αρνητικά

Είναι εύκολο να εστιάζετε σε όσα κάνει ο σύντροφός σας και δεν σας αρέσουν. Φροντίστε όμως να μην πέσετε σε αυτή την παγίδα και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε. Σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να κάνετε εσείς κάτι με διαφορετικό τρόπο ώστε να φωτίσετε τις ζωές και των δυο σας. Εστιάστε μόνο στο πώς θα προσθέσετε περισσότερη αγάπη και εκτίμηση

στην σχέση. Αφιρέστε τα αρνητικά στοιχεία, όπως η κριτική, τα παράπονα και τις διαφωνίες.

2 Κοιτάτε μπροστά

Με το να εστιάζετε στο παρελθόν, κινδυνεύετε να αναμασάτε τις ίδιες απογοητεύσεις και κακίες. Αντί λοιπόν να παλεύετε με τα φαντάσματα του παρελθόντος, προσπαθήστε να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει σωστά στο παρόν και στο μέλλον. Δώστε την ενέργειά σας στο παρόν και θέστε μαζί στόχους για το μέλλον.

3 Μη βάζετε “αλλά”

Περιορίστε τη λέξη “αλλά” όταν μιλάτε στον σύντροφό σας. Χρησιμοποιώντας συνεχώς το “αλλά” φαίνεται σαν να διαγράφετε αυτό που μόλις ακούσατε κι έτσι ακυρώνετε και τον σύντροφό σας. Περιορίστε επίσης και το “δεν” – “δεν είμαι ευχαριστημένη”, “δεν μου αρέσει”, “δεν θέλω” – και πρόσθεσε περισσότερα “ναι”!

4 Πάντα υπάρχει χώρος για ακόμα καλύτερο σεξ

Ανακαλύψτε μαζί τι είναι αυτό που θα κάνει τη σεξουαλική σας ζωή ακόμα καλύτερη. Αυτό μπορεί να είναι ένα ερωτικό playlist, περισσότερα προκαταρκτικά ή ό,τι άλλο σας αρέσει – ακόμα και να διαβάσετε μερικά βιβλία με οδηγίες προς ναυτιλομένους.

5 Διασκεδάστε περισσότερο

Η διασκέδαση δεν χρειάζεται να είναι και ακριβή. Δυναώστε τη μουσική ενώ πλένετε μαζί τα πιάτα. Βγείτε έξω στη λιακάδα. Κάντε οτιδήποτε διαφορετικό. Οτιδήποτε νέο και με θετική στάση, είναι σίγουρα αναζωογονητικό.

Το μυστικό

Αποδεχτείτε πως πάντα θα υπάρχουν κάποιες διαφορές και διαφωνίες. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσετε στα πάντα, μπορείτε απλά να συμφωνήσετε πως διαφωνείτε και αυτό δεν είναι κάτι τρομερό. Αφήστε χώρο και χρόνο για προσωπικές επιλογές κι αποφάσεις, δεν χρειάζεται στα πάντα κοινή γραμμή.

The post 5 μυστικά που θα βελτιώσουν τη σχέση σας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα