Έρχονται τα Amiibo

Δείτε τις 12 πρώτες φιγούρες.

Η Nintendo ανακοίνωσε την πρώτη σειρά φιγούρων Amiibo οι οποίες θα συνδέονται μέσω NFC σε συγκεκριμένα games σας και θα σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τους αντίστοιχους χαρακτήρες στα παιχνίδια αυτά.

Οι 12 φιγούρες περιλαμβάνουν τους Mario, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Link, Pikachu, Samus, Female Fit Trainer, Villager,

Fox, Kirby και Marth. Ο Luigi κι ο Toad μάλλον "έμειναν στην απ' έξω" αν και δεν χωράει αμφιβολία ότι θα τους δούμε πιθανότατα στη δεύτερη φουρνιά, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται οι Bowser και Pit.

Οι φιγούρες θα κυκλοφορήσουν πιθανότατα τέλη 2014 με αρχές 2015 και θα είναι συμβατές με το Super Smash Bros. στο Wii U. Χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις φιγούρες θα αποκτάτε έναν NPC που θα σας βοηθάει στο Single-Player mode. Αργότερα, οι φιγούρες θα γίνουν συμβατές με τα games Captain Toad: Treasure Tracker, Yoshi's Woolly World και Mario Party 10, ενώ αναμένουμε με ανυπομονησία ένα update στο Mario Kart 8, όπου θα πέσουν τρελά γκάζια με νέους ήρωες. Το update θα είναι διαθέσιμο εντός του έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα 3DS και 3DS XL που ανακοινώθηκαν σήμερα θα υποστηρίζουν NFC, συνεπώς θα είναι συμβατά με τις φιγούρες Amiibo. Θα είναι στο χέρι της Nintendo να τα αξιοποιήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα