Games with Gold: Σεπτέμβριος 2014

Δωρεάν το Halo: Reach στο Xbox 360 και το Super Time Force στο Xbox One.

Η Microsoft ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα τους τίτλους που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία Games

with Gold τον προσεχή Σεπτέμβριο. Στο Xbox One τον επόμενο μήνα θα δοθούν δωρεάν τα Super Time Force και Crimson Dragon, αν και τελευταίο διατίθεται ήδη χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η Microsoft αναμένεται να ακολουθήσει αυτή την στρατηγική και στο προσεχές διάστημα, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και τον Ιούλιο. Κοινώς, ένα game του Xbox One θα διατίθεται δωρεάν για δύο συνολικά μήνες, όπως είχε συμβεί με το Max: The Curse of Brotherhood. Να θυμίσουμε ότι το Super Time Force είναι ένα Action/Platform Shooter με έντονη retro αισθητική και πραγματικά πρωτότυπους gameplay μηχανισμούς.

Στο Xbox 360 οι Gold συνδρομητές του Xbox Live θα έχουν την ευκαιρία από την 1η μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου να κατεβάσουν δωρεάν, το Monaco: What's Yours is Mine. Στην πορεία από τις 16 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε την ψηφιακή συλλογή σας με το Halo: Reach, το κύκνειο άσμα της Bungie στο Xbox 360.

Εσάς πως σας φαίνονται τα δωρεάν games της υπηρεσίας Games with Gold για τον μήνα Σεπτέμβριο; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα