Gamer Girlfriend: Hot or Not?

Τα θετικά και τα αρνητικά μιας κοπέλας gamer.

Δεν είναι λίγες οι φορές που φίλοι με ρωτάνε για το που θα βρουν μια κοπέλα που να παίζει games. Βέβαια δεν με ρωτάνε γιατί θέλουν να δουν πως παίζει μια κοπέλα, άλλωστε θα μπορούσαν να δουν από το Youtube! Κάνουν αυτή την ερώτηση γιατί θέλουν να πλησιάσουν μία gamer και να συνάψουν σχέση μαζί της. Φαίνεται ότι σε αρκετούς άντρες, η ιδέα και μόνο να μπορούν να μιλάνε για το αγαπημένο τους χόμπι με μια κοπέλα τους κάνει αρκετά χαρούμενους καθώς θα έχουν απέναντί τους ένα άτομο να τους καταλαβαίνει. Αφήστε που η συζήτηση δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ θα εξαφανιστεί επιτέλους αυτό το… awkward silence!

Παρόλα αυτά επειδή όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν δύο όψεις, όπως και τα νομίσματα, θα πρέπει να σκεφτείτε τα θετικά και τα αρνητικά του να συνάψετε σχέση οποιαδήποτε μορφής με μια κοπέλα που παίζει video games. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω τα pros and cons που σκέφτηκα σε αυτή την περίπτωση και με λίγο καλό ζύγισμα από την μεριά σας ίσως σας βοηθήσω στο να καταλάβετε αν μια «Gamer Girlfriend» είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

Hell yeah!
Ξεκινάμε αναλύοντας πρώτα τα θετικά του να βρίσκεστε σε σχέση με μια κοπέλα που μοιράζεται την αγάπη σας για το gaming.

- Θα περνάτε ώρες ατελείωτες μιλώντας για video games: Φανταστείτε ένα ραντεβού για καφέ στο οποίο με την κοπέλα σας αντί να μιλάτε για απλά θέματα, θα αρχίσετε μια σοβαρή κουβέντα για το ποια κονσόλα είναι καλύτερη τα τελευταία χρόνια ή για το αν το World of Warcraft έχει μέλλον. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το να ακούτε ότι η κολλητή της δεν της μιλάει ή πόσο μάλλον… να σας ρωτάει γιατί κοιτάτε αλλού ενώ εσείς απλώς κουνήσατε το κεφάλι σας προς μια άλλη κατεύθυνση.

- Θα μπορείτε να περηφανεύεστε στους φίλους σας: Ξέρουμε τι κάνετε εσείς οι άντρες. Όταν βρίσκετε νέα κοπέλα θέλετε να δουν οι φίλοι σας ότι είναι η πιο ωραία, με το καλύτερο σώμα, ότι σπουδάζει, είναι έξυπνη και όχι γκρινιάρα. Φανταστείτε πως θα είναι αν θα μπορείτε να τους πείτε ότι είναι και στο Gold 1 Division στο League of Legends και ότι παίζει ατελείωτες ώρες Skyrim στην Legendary δυσκολία! Σίγουρα θα είναι άλλος ένας λόγος για να μπορείτε να περηφανεύεστε και θα είστε στην παρέα αυτός που έχει την gamer κοπέλα.

- Είναι πιθανό να ασχολείται με cosplay: Ορισμένες κοπέλες που είναι gamers, εξαιτίας της αγάπη τους για το αντικείμενο αποφασίζουν να ντυθούν ως ηρωίδες από games. Συνήθως οι στολές αυτές είναι αρκετά αποκαλυπτικές και σέξυ και κερδισμένοι από αυτό το γεγονός είναι σίγουρα… οι θεατές! Αν η κοπέλα σας είναι gamer, υπάρχει μια πιθανότητα να της αρέσει και το cosplay, έτσι θα μπορέσετε να της ζητήσετε να ντυθεί με όποια στολή σας αρέσει και εκείνη θα κάνει ότι μπορεί για να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα.

- Τέρμα στην γκρίνια περί ποιοτικού χρόνου: Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα ζευγάρι τσακώνεται γιατί η μία πλευρά ασχολείται υπερβολικά πάρα πολύ με κάτι άλλο. Συνήθως τα κορίτσια παραπονιούνται ότι οι αγαπημένοι τους ξοδεύουν αμέτρητες ώρες παίζοντας κάποιο online game με την ομάδα τους, κάτι που τις κάνει να νιώθουν περιττές. Ε λοιπόν τέρμα τα παράπονα καθώς η κοπέλα gamer δεν θα παραπονεθεί ποτέ αν σας δει να παίζετε video games, ίσα ίσα που θα πάρει το δεύτερο controller και θα κάνει join session. Με λίγα λόγια… θα σας καταλαβαίνει!

- Ξεχάστε τα βαρετά ραντεβού: Τα ραντεβού με μια κοπέλα gamer θα είναι αρκετά διαφορετικά από ότι με όλες τις άλλες. Όταν θα βγαίνετε, δεν θα είναι ανάγκη να πηγαίνετε μόνο για cinema, για καφέ ή σε κλαμπ αλλά θα μπορείτε να κάνετε και άλλα πράγματα όπως το να παίξετε μαζί σε κάποιο Internet Café. Ναι, θα μπορείτε να παίζετε από κοντά το αγαπημένο σας παιχνίδι, να περνάτε καλά και όλο αυτό να είναι ραντεβού! Επίσης αν τυχαίνει η κοπέλα ή εσείς να έχετε σπίτι σας αρκετές κονσόλες και μια μέρα βαριέστε να βγείτε, no problem! Θα παίζετε μαζί co-op μέχρι...να κοκκινίσουν τα μάτια σας!

- Υπάρχει πιθανότητα να έχει πολύ ωραία εμφάνιση: Οι κοπέλες που παίζουν games από νωρίς μπορεί να αρχίσουν να θαυμάζουν ηρωίδες από τα αγαπημένα τους παιχνίδια όπως για παράδειγμα την Lara Croft,την Jill Valentine ή την BloodRayne. Αρχίζοντας να τις βλέπουν ως είδωλα, θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν το σώμα τους, τον δυνατό τους χαρακτήρα, να αντιγράψουν την εμφάνισή τους αλλά και την ικανότητα να προστατεύσουν τον εαυτό τους μέσα από τις πολεμικές τέχνες. Βέβαια η ενασχόληση με το gaming ίσως να επιδράσει άσχημα στην εμφάνισή τους, κάτι που θα αναλύσουμε και στα αρνητικά.

- Teamwork FTW!: Μέσα από το teamwork είναι πολύ πιθανό να δυναμώσετε τη σχέση σας. Αν παίζετε κάποιο co-op game μαζί και κυρίως MMO, θα μάθετε να προστατεύετε και να βοηθάτε ο ένας τον άλλον, κάτι που θα κάνει καλό και στην offline σχέση σας. Δείχνοντας μερικά σημάδια καλοσύνης και λαμβάνοντας αντίστοιχα, θα νιώσετε ότι είστε με ένα άτομο που νοιάζεται αλλά και θα μάθετε τον σύντροφό σας καλύτερα. Αν για παράδειγμα αρνηθεί να μοιραστεί το gold μαζί σας στο παιχνίδι, να είστε σίγουροι ότι θα αρνηθεί να μοιραστεί και τα χρήματα στην πραγματική ζωή!


Thanks, I’ll pass
Πάμε να δούμε όμως και τα αρνητικά του να έχετε μια gamer κοπέλα γιατί σας διαβεβαιώνω ότι όχι μόνο υπάρχουν αλλά είναι και αρκετά!

- Υπάρχει πιθανότητα να μην έχει προσεγμένη εμφάνιση: Θα ξεκινήσω με το προτελευταίο από τα θετικά καθώς μπορεί να καταταχθεί και στα αρνητικά. Όπως γνωρίζετε, για να αφοσιωθείτε σε κάποιο online game θα πρέπει να θυσιάσετε ώρες και να περάσετε αρκετό από τον χρόνο σας στον υπολογιστή ή στον καναπέ σας. Επειδή εμείς οι κοπέλες αν βάλουμε κάτι στόχο θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε, αν η gamer κοπέλα αποφασίσει να γίνει η top Paladin στον server της τότε θα παραμελήσει άλλα πράγματα για να το επιτύχει αυτό. Μπορεί να αποκτήσει πολλά παραπανήσια κιλά λόγω της ακινησίας και να σταματήσει να προσέχει την εμφάνισή της καθώς νόημα θα έχει μόνο ο στόχος που έχει θέσει.

- Θα μιλάει με πολλά αγόρια: Τα περισσότερα gaming communities απαρτίζονται από άντρες και οι γυναίκες αποτελούν μια μειοψηφία. Επίσης στα online games και τις Clans ή Guilds ο αριθμός των αντρών gamers είναι αρκετά μεγαλύτερος από αυτό των γυναικών. Έτσι οι πιθανότητες η κοπέλα σας να μιλάει με άντρες είναι… 100%! Είναι σίγουρο ότι έστω και ένα άτομο στην ομάδα της κοπέλα σας θα είναι άντρας έστω και αν βρίσκεται σε αποκλειστικά γυναικεία ομάδα (κάτι που δεν έχω δει μέχρι σήμερα). Εκτός από αυτό, θα δέχεται συνέχεια προτάσεις για εξόδους και adds σε διάφορα chats καθώς οι περισσότεροι singles θα θέλουν να της πιάσουν την κουβέντα.

- Μπορεί να παραμελεί την σχέση: Αν η κοπέλα σας είναι competitive gamer τότε ενδέχεται να χαλάει πολλές ώρες και να θυσιάζει ολόκληρα Σαββατοκύριακα για να επιτύχει τον in-game σκοπό της. Για παράδειγμα αν παίζει WoW, τότε οι Τετάρτες, οι Παρασκευές και οι Κυριακές θα είναι κατά πάσα πιθανότητα raid nights και όχι love nights! Κάτι τέτοιο θα μπορούσατε να το συγχωρέσετε μια και δύο φορές αλλά όταν αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση… θα αρχίσετε να το ξανασκέφτεστε για το αν θέλετε να είστε με ένα τέτοιο άτομο.

- Μπορεί να απαιτεί ειδική μεταχείριση: Αν τυχαίνει να είστε guild leader ή γενικά αρχηγός κάποιας ομάδας στην οποία βρίσκεται και η κοπέλα σας… είναι πολύ πιθανό να απαιτεί να έχει καλύτερη και πιο επιεικής μεταχείριση από όλους τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν πάρει αυτή το epic bow θα τσακωθείτε ενώ αν την τιμωρήσετε γιατί δεν βρισκόταν στο raid όπως θα κάνατε σε κάθε άλλο μέλος, μπορεί και να πλακωθείτε!

- Μπορεί να πληγώσει το εγωισμό σας: Σκέφτεστε ότι θα ήταν ωραίο η πρωταθλήτρια ομάδα σας στο Call of Duty να είχε μέσα και την κοπέλα σας; Και τι γίνεται στην περίπτωση που εκείνη παίζει καλύτερα από εσάς; Είναι πολύ πιθανό να σας κοροϊδέψουν για αυτό αλλά και η ίδια να το πάρει λίγο πάνω της βλέποντας την αντίδραση των υπολοίπων. Εκτός από αυτό, αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε κάποιο video game το οποίο η ίδια τυχαίνει να έχει ήδη παίξει, τότε θα σας λέει συνέχεια τι να κάνετε και πώς να περάσετε την παραμικρή αποστολή, κάτι το οποίο -πιστέψτε με- θα σας εκνευρίσει!

You choose!
Αυτό είναι ένα άρθρο προσωπικής άποψης πάνω στο θέμα «ζευγάρια και video games». Φυσικά ζήτησα και την γνώμη ορισμένων από εσάς έτσι ώστε να συμπληρώσω τα θετικά και τα αρνητικά καθώς το άρθρο απευθύνεται κυρίως σε αναγνώστες γένους αρσενικού. Τα θετικά και τα αρνητικά δεν ισχύουν 100% για κανέναν για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι είμαστε μοναδικοί.

Είναι ωραίο να έχετε έναν σύντροφο με τον οποίο θα μπορείτε να μοιράζεστε την αγάπη σας για οτιδήποτε, όχι μόνο το gaming! Άλλωστε τα κοινά ενδιαφέροντα είναι αυτά που ενώνουν δύο ανθρώπους. Εκτιμήστε την σχέση σας (όσοι έχετε) και όσοι δεν έχετε και επιθυμείτε να αποκτήσετε, να θυμάστε «Be careful what you wish for».

Αν έχετε σκεφτεί και άλλα θετικά και αρνητικά πάνω στο θέμα «Gamer Girlfriend» τα οποία δεν έγραψα σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να τα μοιραστείτε γράφοντάς τα σε comment.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld