Mirror's Edge 2 απ' την EA Dice

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την EA DICE. Δείτε το πρώτο video. [UPDATE 3]

[Αρχική δημοσίευση: 21/11/12] Σε συνέντευξή του στο OXM, ο Patrick Soderlund, αντιπρόεδρος της EA Games, δήλωσε ότι "Οι 300 εργαζόμενοι που απαρτίζουν την EA DICE δεν δουλεύουν μόνο για το Battlefield και δεν είναι ο σκοπός τους να

γίνουν αποκλειστικά εργοστάσιο παραγωγής νέων Battlefield". Λίγες ώρες αργότερα, η "φωτιά" άρχισε να φουντώνει, καθώς ο Ben Cousins, γενικός διευθυντής της Σουηδικής προγραμματιστικής εταιρείας Ngmoco και πρώην διευθυντής παραγωγής της σειράς Battlefield, επιβεβαίωσε στο Twitter του ότι το Mirror's Edge 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την EA DICE.

"Είναι ευρέως γνωστό στην κοινότητα των developers στη Στοκχόλμη ότι το Mirror's Edge 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη απ' την DICE" δήλωσε. Για τους μη γνώστες, η DICE εδρεύει στην Στοκχόλμη της Σουηδίας επομένως έχουμε κάθε λόγο να πιστέψουμε τον Cousins, πόσο μάλλον όταν η φήμη αυτή πλανάται εδώ και πολύ καιρό. Η EA Dice είχε αναλάβει άλλωστε και το πρώτο Mirror's Edge.

Διαβάστε το review του Mirror's Edge από το GameWorld.

[UPDATE: 23/5/13] Το Amazon Γερμανίας έβαλε τιμή στο Mirror's Edge 2 στα 99 ευρώ και μάλιστα μόνο για Xbox 360.

Ας ελπίζουμε ότι πρόκειται για φάρσα. Εκτός κι αν ήθελαν να καταχωρήσουν κάποια Collector's Edition για την κονσόλα της Microsoft.

[UPDATE: 30/5/13] Πριν από μια εβδομάδα εμφανίστηκε μια φωτογραφία η οποία δείχνει το box του νέου Mirror’s Edge στο Γερμανικό Amazon ενώ το ίδιο συνέβη και χθες στο Ιταλικό παράρτημα του Amazon.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Amazon, το Mirror’s Edge 2 θα κυκλοφορήσει μόνο σε Xbox 360. Το Ιταλικό Amazon από την άλλη έλεγε ότι το Mirror’s Edge 2 θα είναι αποκλειστικό του Xbox One. Αν ψάξετε τώρα στα sites αυτά, δεν θα βρείτε ούτε ίχνος από το νέο παιχνίδι αλλά καταφέραμε να σας βρούμε φωτογραφίες τους λίγο πριν αποσυρθούν οι αναρτήσεις. Δείτε παρακάτω στην gallery τις φωτογραφίες.

Παρόλα αυτά, η EA διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες για ένα νέο Mirror’s Edge και δήλωσε ότι δεν πρόκειται για επίσημο προϊόν της εταιρίας. Μπορεί να εννοούσε ότι είναι ένα fanmade κουτί αλλά από την άλλη μπορεί να υπαινισσόταν ότι το Mirror’s Edge 2 θα έχει άλλη εταιρεία ανάπτυξης και άλλον εκδότη. Όπως και να 'χει, για ότι νεότερο θα ακολουθήσουν updates οπότε μείνετε συντονισμένοι.

[UPDATE: 11/6/2013] Η συνέντευξη τύπου της Electronic Arts στη φετινή E3 έκλεισε με μια πολύ ευχάριστη είδηση. Ανακοινώθηκε και επίσημα το sequel του Action/FPS Mirror's Edge, με την λιτή και ουσιαστική ονομασία Mirror’s Edge 2.

Το παιχνίδι αναπτύσσει η EA DICE με τη χρήση της μηχανής Frostbite Engine 3, με αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά όπως μπορείτε να δείτε στο πρώτο τρέιλερ που απολαύσαμε.

{youtube}9ZUO1IvDNcY|400|300{/youtube}

Ακόμα δε γνωρίζουμε περισσότερα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mirror’s Edge 2, ούτε και για πoια format αναμένεται. Περισσότερα στο Mirrorsedge.com.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα