Call of Juarez: Gunslinger

Μπότες, σπιρούνια και (πολύ) καυτά εξάσφαιρα!

Η ιστορική Άγρια Δύση είναι ένα από τα πιο διάσημα "εξαγώγιμα" προϊόντα της Αμερικανικής κουλτούρας. Θρυλικοί πιστολέρο, αδίστακτοι παράνομοι, badass τύποι που δεν "μασούσαν" -εκτός από καπνό-, τρένα, άλογα, ληστείες και ένα σωρό ακόμη γνωστά συστατικά μιας "άγριας" κοινωνίας που έκανε τότε τα πρώτα της βήματα προς τον πολιτισμό. Βέβαια, η εικόνα που έχουμε δημιουργήσει για την εποχή εκείνη μέσα από ταινίες, βιβλία ή κόμικς ίσως είναι αρκετά πιο "ποιητική" σε σχέση με την πραγματικότητα, αλλά η Western θεματολογία ποτέ δεν παύει να γοητεύει

και συνοψίζεται στα εξής "σοφά" λόγια: "O Θεός έφτιαξε τους ανθρώπους, ο Samuel Colt τους έκανε ίσους!" -όπου Samuel Colt φυσικά ο εφευρέτης του διάσημου revolver.

Η σειρά Call of Juarez της Πολωνικής Techland έκανε το ντεμπούτο της το 2006 και από το πρώτο κιόλας ομώνυμο game έγινε φανερό πως ήθελε να "υμνήσει" την Αμερικάνικη δύση. Το αυθεντικό Far West feeling έγινε σήμα-κατεθέν της σειράς, με μόνη εξαίρεση την προπέρσινη "παραφωνία" Call of Juarez: The Cartel, το οποίο όχι μόνο διαδραματιζόταν στη σύγχρονη εποχή χαλώντας έτσι τη συνταγή, αλλά ήταν και ένα μετριότατο παιχνίδι με οριακά προσβλητικό περιεχόμενο. Αναμενόμενα λοιπόν, δύο χρόνια μετά οι Πολωνοί αφήνουν τους ...μοντέρνους πειραματισμούς και επιστρέφουν στις "ρίζες" τους, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα. Υποδεχθείτε το Call of Juarez: Gunslinger, ένα FPS που υπόσχεται να σας ταξιδέψει στην καρδιά της Άγριας Δύσης ενάντια στους πιο θανάσιμους πιστολέρο όλων των εποχών!

Τι έκανες παππού στην Άγρια Δύση;
Το Call of Juarez: Gunslinger σας βάζει στο ρόλο του Silas Greaves, ενός θρυλικού κυνηγού επικηρυγμένων της εποχής. Το παιχνίδι αρχικά σας μεταφέρει στο 1910 σε ένα σαλούν στο Κάνσας, όπου ο γέρος πια Silas αρχίζει να αφηγείται τις φοβερές και τρομερές περιπέτειές του από τα παλιά σε κάποιους θαμώνες, με αντάλλαγμα την παρέα τους και τα απαραίτητα τζάμπα ποτά. Κάθε κεφάλαιο του story mode είναι ουσιαστικά μία από τις αναμνήσεις του πρωταγωνιστή, ένα "ζωντανό" flash back στο οποίο αναλαμβάνετε δράση ξεδιπλώνοντας την γενικότερη ιστορία του.

Τα κατορθώματα του γέρο - Greaves είναι εκπληκτικά ενώ όσο περνάει η ώρα (και το αλκοόλ ρέει) οι ιστορίες του ακροβατούν όλο και περισσότερο ανάμεσα στην αλήθεια και τον μύθο. Μέσα από τις περιπέτειές του παρελαύνουν όλοι οι διάσημοι πιστολέρο και οι ξακουστοί παράνομοι της παλιάς Άγριας Δύσης, όπως ο Billy the Kid, ο Jesse James, οι Daltons ή ο Butch Cassidy. Το σενάριο ουσιαστικά είναι μια συρραφή των αναμνήσεων του Silas, οι οποίες στην υπερβολή τους προσπαθούν να "χωρέσουν" θα λέγαμε όλους τους θρύλους της εποχής. Ενδιάμεσα δεν παρεμβάλλονται cutscenes αλλά κάποιες εικόνες σε στυλ κόμικς που είναι καλοφτιαγμένες και ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος και τον γενικότερο σχεδιασμό του τίτλου, που ακολουθεί μια εξαιρετικά όμορφη cel shaded τεχνοτροπία.

Όταν ήμουν στην ηλικία σου...
Ο αφηγηματικός χαρακτήρας του παιχνιδιού αντικατοπτρίζεται πολύ έξυπνα και στο gameplay. Πολλές φορές θα ακούτε να παρεμβάλλονται πάνω στη δράση οι συζητήσεις του Greaves με τους θαμώνες. Άλλοτε θα δείτε να εμφανίζονται ως δια μαγείας στο περιβάλλον αντικείμενα τα οποία θυμήθηκε ο ήρωάς μας εκείνη τι στιγμή, ή ο χρόνος θα γυρνάει λίγο πίσω ώστε να επαναληφθούν κάποια σημεία όπως πραγματικά συνέβησαν και όχι όπως τα περιέγραψε αρχικά ο "παραμυθάς" Silas.

Το στόρι συμπυκνώνει τη Western θεματολογία υποδειγματικά, είναι γεμάτο υπερβολική βία που δεν παίρνει τον εαυτό της και πολύ στα σοβαρά ενώ οι "χοντράδες" του Greaves δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα χαβαλέ που θα το διασκεδάσετε με τη ψυχή σας. Θα νιώσετε σαν να ακούτε τον παππού σας να σας λέει ιστορίες από τα παλιά (που τις έχει και λίγο μπερδέψει) δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό συνονθύλευμα όλων των μικρών και μεγάλων θρύλων της Άγριας Δύσης. Αυτή τη φορά η Techland γύρισε τον τόπο του "εγκλήματος" και πραγματικά έδωσε ρέστα, βάζοντάς μας πρωταγωνιστές στο απόλυτο Western που τα έχει όλα!

First Person Shootin'
To Call of Juarez: Gunslinger είναι ένα κλασικό κατά τα άλλα FPS το οποίο συμπεριλαμβάνει και κάποιους μηχανισμούς που γνωρίσαμε από τους προκατόχους του. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι ένα από τα πιο καταιγιστικά του είδους που παίξαμε τελευταίως, αφού η δράση είναι πραγματικά ασταμάτητη και οι ρυθμοί ταχύτατοι. Οι αντίπαλοι πολλές φορές εισβάλλουν κατά δεκάδες και τα όπλα σας ...παίρνουν φωτιά, ενώ παράλληλα διατηρείται μια πιο arcade-άδικη αίσθηση χαβαλέ που λείπει από πολλά μοντέρνα "σοβαρά" shooters.

Υπάρχουν στιγμές που θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα τεράστιο Λούνα Παρκ με θέμα την Άγρια Δύση. Οι αντίπαλοι ξεπροβάλλουν από κάθε γωνιά, ενώ το περιβάλλον είναι ο προφανής σύμμαχός σας καθώς θα χρησιμοποιείτε οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά σας για κάλυψη. Για όσους το έχετε παίξει, το Call of Juarez: Gunslinger θα σας θυμίσει κάπως το Payday: The Heist, υπό την έννοια ότι και εδώ "καθαρίζετε" δεκάδες εχθρούς σε ένα αγνό, καθαρό Shooter χωρίς stealth προσεγγίσεις ή εξεζητημένες στρατηγικές.

It's bullet time!
Όπως ίσως γνωρίζετε από τα προηγούμενα της σειράς υπάρχει και εδώ το Concentration. Όταν ενεργοποιείτε την υπεράνθρωπη αυτή "συγκέντρωση" του πρωταγωνιστή στη μάχη, εισέρχεστε σε bullet-time και όσοι εχθροί βρίσκονται τριγύρω σας "χρωματίζονται" με έντονο κόκκινο. Η χρήση του γίνεται με το πάτημα του ανάλογου κουμπιού και διαρκεί όσο υποδεικνύει η μπάρα πάνω αριστερά στην οθόνη. Το Concentration είναι η πιο χρήσιμη ικανότητα του Silas Greaves καθώς σας δίνει τα απαραίτητα δευτερόλεπτα για να εντοπίσετε την ακριβή θέση των εχθρών και να "καθαρίσετε" σχετικά εύκολα μερικούς από αυτούς. Ταυτόχρονα είναι άκρως εντυπωσιακό προσφέροντας ορισμένα θεαματικά στιγμιότυπα σε αργή κίνηση.

Στα "εφέ" της δράσης συγκαταλέγονται και ορισμένα quick time events, όπως αυτό της "δεύτερης ευκαιρίας". Όταν είστε κοντά στον ...θάνατο και φύγει από την κάννη ενός εχθρού η σφαίρα που μπορεί να γίνει η μοιραία, ο χρόνος επιβραδύνει και καλείστε να την αποφύγετε σε στυλ Matrix, πατώντας δεξιά ή αριστερά. Όλα τα παραπάνω σε γενικές γραμμές εμπλουτίζουν την δράση και δίνουν έναν κινηματογραφικό "αέρα" που δένει αρμονικά με την υπόλοιπη ροή του παιχνιδιού. Επίσης είναι από τις λίγες φορές τελευταίως που τα quick time events δεν γίνονται κουραστικά, αλλά μαζί με το Concentration σπάνε την (πολύ ευχάριστη κατά τα άλλα) μονοτονία από το ανελέητο πιστολίδι.

Γίνετε πιο γρήγοροι από τη σκιά σας
Όσο παίζετε και "καθαρίζετε" κόσμο κερδίζετε xp χάρις στο οποίο ξεκλειδώνετε σταδιακά ορισμένες νέες ικανότητες. Υπάρχουν συγκεκριμένα τρία διαθέσιμα skill trees που αντιστοιχούν ουσιαστικά σε μια εξειδίκευση στα τριών ειδών διαθέσιμα όπλα: Dual pistols, shotguns ή rifles. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επιλέξετε αποκλειστικά μία κατεύθυνση από την αρχή, αφού ο μόνος περιορισμός είναι να ξεκλειδώσετε κάποιο προηγούμενο skill για να προχωρήσετε στο επόμενο, ανεξαρτήτως tree.

To leveling system του Call of Juarez: Gunslinger αν και απλό θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο καθώς τα νέα skills αποτελούν ουσιαστικές προσθήκες στο ρεπερτόριό σας, ενώ οδηγούν και στο ξεκλείδωμα κάποιων συγκεκριμένων όπλων. Να πούμε πως στο δικό μας playthrough βρήκαμε πιο αποτελεσματικό να αφοσιωθούμε στα rifles, τα οποία αποδείχθηκαν πιο αξιόπιστα από τα άλλα όπλα, αν και όχι τόσο cult όσο τα διπλά πιστόλια. Βέβαια, δεν μας εμπόδισε τίποτα από το να ξεκλειδώσουμε και ορισμένα χρήσιμα skills από τις άλλες δύο κατηγορίες.

Όταν ντυνόμασταν μικροί καουμπόηδες και διαβάζαμε Lucky Luke, κάπως έτσι φανταζόμασταν την Άγρια Δύση!

Cowboys from Hell
Το gunplay του Call of Juarez: Gunslinger είναι απλά απολαυστικό και αποτελεί αναμφίβολα το δυνατό σημείο του τίτλου. Όπως ήδη σας αναφέραμε είναι καταιγιστικό και "καρτουνίστικα" βίαιο, με έντονες μάχες στις οποίες γίνεται πραγματικά χαμός. Τα όπλα έχουν πολύ καλή αίσθηση ενώ ο πολύ δυνατός ήχος των πυροβολισμών στο παιχνίδι γενικά αποδίδει μία τρομερή αίσθηση στιβαρότητας. Ειδικά όταν μπαίνετε σε Concentration mode τα πνιχτά και μπάσα "μπούμ" σε συνδυασμό με τα headshots σε αργή κίνηση και το πηχτό αίμα που πετάγεται σε ποσότητες "Quentin Tarantino" είναι όλα τα λεφτά!

Η Α.Ι. των αντιπάλων κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Από τη μία είναι πολύ επιθετικοί και αρκετά εύστοχοι, αλλά από την άλλη δεν χάνεται σχεδόν ποτέ η αίσθηση πως εσείς έχετε το πάνω χέρι και μπορείτε τους ξεπαστρέψετε με συνοπτικές διαδικασίες. Το αποτέλεσμα είναι ιδανικό αφού ναι μεν βρίσκεστε συνεχώς σε μια κατάσταση "μου την πέφτουν από παντού", αλλά από την άλλη είναι πάντα ξεκάθαρο ότι εσείς είστε ο μεγαλύτερος πιστολέρο εκεί γύρω! Να πούμε ότι το μακελειό που προκαλείτε αμείβεται με επιπλέον xp για "ευγενείς" πράξεις όπως headshots ή συνεχόμενα kills.

Το πιο γρήγορο πιστόλι
Τα όπλα είναι τριών γενικότερων κατηγοριών. Εάν θέλετε να γίνετε ο κλασικός, τυπικός cowboy, οπλιστείτε με το εξάσφαιρό σας, ή καλύτερα με δύο από αυτά (ένα σε κάθε χέρι) και εξορμήστε σε στυλ Spaghetti Western. Εάν είστε πιο ...hardcore τύπος θα προτιμήσετε το παλιό καλό shotgun που δεν συγχωρεί. Επειδή όμως το gameplay σας μεταφέρει κυρίως σε εξωτερικούς χώρους με σχετικά μεγάλες αποστάσεις από τους αντίπαλούς σας, κανένα από τα δύο προαναφερθέντα δεν θα σας βολέψει όσο ένα rifle.

Τα όπλα αυτού του είδους είναι ότι πρέπει για να σημαδέψετε σε iron sights και να πετύχετε ένα απολαυστικό headshot ακόμη και από μακριά, γεγονός που εμάς τουλάχιστον μας οδήγησε στο να τα "τιμήσουμε" περισσότερο. Ίσως τελικά να υπάρχει μια μικρή ανισσοροπία σε αυτόν το τομέα, αφού τα rifles είναι αρκετά πιο αποτελεσματικά σε πολλές περιπτώσεις. Τίποτα ωστόσο δε σας περιορίζει στο να αλλάζετε εξοπλισμό ανάλογα με τις περιστάσεις, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δυναμίτη αντικαθιστώντας ουσιαστικά τις κλασικές χειροβομβίδες.

Ένα ίσως μικρό πρόβλημα που θα πρέπει να επισημάνουμε στο κατά τα άλλα άψογο gunplay είναι ότι ενώ κάποιες φορές ήμασταν σίγουροι ότι σημαδέψαμε σωστά και πετύχαμε τον εχθρό, αυτός δεν έδειξε να παθαίνει τίποτα. Είναι ένα φαινόμενο που έχουμε ξαναδεί σε παρόμοια games, αλλά δεν θα επηρεάσει την εμπειρία σας σχεδόν καθόλου. Άντε να ξοδέψετε δυο-τρεις σφαίρες παραπάνω και να ρίξετε και ένα ελαφρύ "γαλλικό"!

Αυτή η οθόνη δε μας χωράει και τους δύο
Η κατάληξη κάθε περιπέτειά σας θα είναι είτε κάποιο boss fight το οποίο απλά θα θέλει υπομονή και λογική χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, είτε τα χαρακτηριστικά duels που γνωρίζετε από τα προηγούμενα games. Οι μονομαχίες αυτές σας φέρνουν αντιμέτωπους με κάποιον αντίπαλο σε κλασικό Western στυλ όπου νικάει ο πιο γρήγορος και με τους λιγότερους δισταγμούς. Εδώ οι μηχανισμοί είναι ελαφρώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς και οι μάχες αυτές παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον σαν διασκεδαστικά mini-games.

Από τη μία υπάρχει ένα πλαίσιο που ονομάζεται focus το οποίο ελέγχετε με το mouse. Αυτό θα πρέπει να ακολουθεί όσο γίνεται τον αντίπαλό σας και να εστιάζει πάνω του, ενώ όσο περισσότερο τον "κεντράρετε" τόσο μεγαλώνει το ποσοστό focus σας και μικραίνει το πλαίσιο, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ακρίβεια της βολής σας. Παράλληλα, με το πληκτρολόγιο πρέπει να μετακινείτε το χέρι του Silas Greaves ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή θέση για να τραβήξει γρήγορα το όπλο του.

Σε κάποια φάση, αφού "τσεκάρετε" ο ένας τον άλλον για μερικά δευτερόλεπτα, αρχίζει και ακούγεται ο χτύπος της καρδιάς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε σε ετοιμότητα. Όταν δείτε πως ο αντίπαλος πάει να κάνει κίνηση, πυροβολείτε εσείς πιο γρήγορα για να τον "φάτε" πρώτοι και ανάλογα με την προετοιμασία που κάνατε, τόσο πιο επιτυχημένα θα είναι τα αποτελέσματα. Μπορείτε να τραβήξετε το όπλο σας και νωρίτερα, αυξάνοντας κατά πολύ τις πιθανότητες νίκης, αλλά θεωρείται ατιμωτική πράξη και όπως λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα! Τα duels είναι μια ευχάριστη διακοπή (όχι τίποτα παραπάνω) από την δράση και υπάρχουν διαθέσιμα ως ξεχωριστό mode στο αρχικό μενού. Σαν να λέμε επιλογή μόνο για πέναλτι σε ποδοσφαιράκι ένα πράγμα!

Ακόμα μια επιλογή στο κεντρικό μενού είναι το Arcade mode. Εκεί ουσιαστικά παίζετε ξανά τις πίστες του παιχνιδιού χωρίς να ακολουθείτε το σενάριο, με μοναδικό σκοπό να σκοτώσετε όλους τους εχθρούς που εμφανίζονται προσπαθώντας να επιτύχετε το μεγαλύτερο δυνατό σκορ. Τα ρεκόρ σας τόσο στο Arcade όσο και στο Duel mode ανεβαίνουν σε leaderboards όπου μπορείτε να συγκρίνετε τις επιδόσεις σας διαδυκτιακά. Multiplayer όπως ίσως έχετε καταλάβει εδώ δεν υπάρχει, έτσι οι επιλογές αυτές μεγαλώνουν σίγουρα τη διάρκεια του Story mode το οποίο κυμαίνεται γύρω στις επτά (χορταστικές όμως) ώρες.

Το Far West ζωντανεύει
Το Call of Juarez: Gunslinger χρησιμοποιεί την Chrome Engine 5 και τα γραφικά είναι cel shaded τεχνοτροπίας, αν και οι γραμμές δεν είναι τόσο έντονες όσο πχ. στο Borderlands. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ όμορφο με πλούσια χρωματική παλέτα που εντυπωσιάζει. Τα τοπία είναι μαγευτικά και σας μεταφέρουν σε μια Άγρια Δύση βγαλμένη από σελίδες κόμικς, ενώ παρουσιάζουν μια αξιοθαύμαστη ποικιλία καθώς περιλαμβάνουν από βουνά και λαγκάδια, μέχρι ορυχεία, φάρμες και κλασικές πόλεις της εποχής.

Στον τομέα του ήχου έχει γίνει εκπληκτική δουλειά. Πρώτα και καλύτερα έρχονται τα voice-overs τα οποία είναι τρομερά και 100% εντός του κλίματος του παιχνιδιού. Η φωνή του ...μπαρουτοκαπνισμένου γέρο-Silas είναι αυτή ενός ζόρικου τύπου αλλά και ολίγον ...παραμυθά, ενώ κάθε επιμέρους ρόλος έχει αποδοθεί άψογα. Η μουσική είναι επίσης αυτή που θα περιμένατε σε ένα video game Western θεματολογίας και θυμίζει μια μίξη θεμάτων από ταινίες του Sergio Leone (του μεγάλου Ennio Morricone) και του Tarantino.

Είμαι ένα φτωχός και μόνος cowboy...
Η Techland αφήνει για τα καλά πίσω της το προβληματικό Call of Juarez: The Cartel και αξίζει συγχαρητήρια για το νέο της δημιούργημα, ένα καταιγιστικό arcade-άδικο FPS, από τα πιο διασκεδαστικά που έχουμε παίξει τελευταίως. Το gunplay είναι τόσο έντονο που σχεδόν θα μυρίζετε το μπαρούτι από τα όπλα ενώ η ιστορία του θα σας βάλει για τα καλά σε ένα Western lore με όλα τα απαραίτητα συστατικά.

Η μικρή του διάρκεια, το γραμμικό στυλ και το περιορισμένο κυρίως στο πιστολίδι gameplay είναι τα μειονεκτήματα που πρέπει να επισημάνουμε, αλλά μιλάμε για έναν αμιγώς downloadable τίτλο (μέσω Steam, PlayStation Network και Xbox Live Arcade) ανάλογων προδιαγραφών. Το καλύτερο το φυλάξαμε για το τέλος: Η τιμή του είναι μόλις 14,99 ευρώ. Κατά την ταπεινή μας άποψη, το Call of Juarez: Gunslinger είναι ένα από τα πιο αξιόλογα video games που μπορείτε να αγοράσετε με 15 ευρώ!

Θετικά:
- Καταιγιστικό, "σφιχτοδεμένο" gunplay
- Άψογα voice-overs
- Skill tree και bullet-time που προσδίδουν βάθος
- Ορισμός του value for money

Αρνητικά:
- Αρκετά γραμμικό
- Σχετικά σύντομο story mode

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 9
Gameplay: 8
Αντοχή: 6
Γενικά: 7.8

Το πιο διασκεδαστικό Shooter της χρονιάς είναι εδώ και σας ταξιδεύει στην Άγρια Δύση των θρύλων σε τιμή ευκαιρίας. Μην το χάσετε!

Γρηγόρης Βούλγαρης

Keywords
jesse james, quentin tarantino, playstation network, xbox live, revolver, game, west, fps, flash, δραση, james, στυλ, time, quick, matrix, dual, σημαίνει, tree, system, νέα, cult, lucky, tarantino, cowboy, iron, games, boss, fight, focus, chrome, engine, video, αμιγώς, steam, playstation, network, xbox, live, βιβλια, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, φωτια, τελος του κοσμου, ξανα, μακελειο, αποτελεσματα, αλογα, γωνια, δουλεια, εικονες, ηχος, θεμα, μουσικη, πλαισιο, σφαιρα, τα νεα, ταινιες, ωρα, boss, chrome, cult, flash, fps, games, game, james, lucky, playstation network, time, xbox live, αγνο, αιμα, αξιζει, αλκοολ, αμιγώς, αναμνησεις, απλα, βουνα, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, δυνατοτητα, δειτε, εγινε, ευκολα, ευρω, υπαρχει, εννοια, εποχη, επτα, ερχονται, εχθροι, ηλικια, υπομονη, υφος, η φωνη, θεος, θυμιζει, εικονα, κεφαλαιο, κινηση, κλιμα, λαγκαδια, λειπει, ληστειες, λογια, λουνα παρκ, μακρια, ματι, μιξη, μικρο, μπορειτε, παντα, οθονη, ομορφη, ορυχεια, ουσιαστικα, περιβαλλον, πιστολια, πιθανοτητες, πληκτρολογιο, ροη, ποτα, πρωταγωνιστες, ψυχη, ρεκορ, ρυθμοι, ρολο, σελιδες, σεναριο, σιγουρα, συγκεκριμενα, σειρα, συγχαρητηρια, συνταγη, στυλ, τιμη, τυπος, τοπια, τρενα, τρια, φυσικα, φτωχος, φωνη, φορα, χερι, χρονος, ωρες, βηματα, cowboy, dual, εξυπνα, engine, network, fight, focus, γινετε, ηρωας, ιδανικο, iron, jesse james, κομικς, καρδια, matrix, mini, μπροστα, παιχνιδι, quick, revolver, σημαίνει, σημα, system, steam, σωρο, tarantino, tree, west, voice
Τυχαία Θέματα