DayZ: Τελευταία νέα

Παλέψτε για την επιβίωσή σας.
To Survival Horror/Shooter DayΖ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία του όπως επιβεβαίωσε ο δημιουργός του, Dean Hall σε μια συνέντευξή του στο Gamasutra.
Ο Hall τόνισε ότι προς το παρόν οι άνθρωποι που έχουν συμμετάσχει στην ανάπτυξη του DayZ έχουν παραλάβει δωρεάν entry keys για το παιχνίδι και ότι ο αριθμός τους είναι 30 έως 100 άτομα. Επίσης δήλωσε ότι υπηρεσίες όπως το Early Access
του Steam επιτρέπουν στους παίκτες να αγοράσουν games που είναι ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης, επιβραβεύοντάς τους με αρκετά μειωμένες τιμές. Είναι ένα μοντέλο που θα χρησιμοποιεί και το επερχόμενo DayZ.

Το DayZ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του 2012 αλλά ο Hall έλαβε πρόσφατα δύο μήνες άδεια απουσίας για να αναρριχηθεί στο όρος Έβερεστ και έτσι το project καθυστέρησε.

Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2013 και μας ξεναγεί στην standalone έκδοση του DayZ: {youtube}x_SKBJaJBcI|400|300{/youtube}

Το DayZ Standalone θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 για PC. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις μέχρι τώρα γνωστές πληροφορίες από το GameWorld.
Keywords
Τυχαία Θέματα