Guns of Icarus Online

Νέο "Adventure Mode" expansion.

Στις 23 Δεκεμβρίου του 2011 η εταιρία ανάπτυξης Muse Games ξεκίνησε ένα Kickstarter project, με σκοπό να μαζέψει 10.000 δολάρια προκειμένου να αναπτύξει το κομμάτι ενός καινούριου multiplayer FPS. Στις 21 Φεβρουαρίου του 2012, η εταιρία ξεπέρασε το στόχο της λαμβάνοντας 35.238 δολάρια από δωρεές. Η δημιουργία του ήταν πλέον γεγονός και τελικά

το Guns of Icarus Version 1.0 βγήκε online στις 29 Οκτωβρίου.

Σήμερα η Muse Games, ξανά με την βοήθεια υποστηρικτών μέσω του Kickstarter.com, ξεπέρασε το στόχο των 100.000 δολαρίων που ζητούσε για ένα καινούριο expansion και έφτασε τα 198.000 δολάρια. Με 4.632 υποστηρικτές, το Guns of Icarus θα αποκτήσει το expansion “Adventure Mode”, αποδεικνύοντας τη δύναμη που έχουν οι gamers πάνω στην βιομηχανία των video games. Δείτε εδώ το site του Adventure Mode στο Kickstarter.

Το Guns of Icarus είναι ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας σε ένα κόσμο εμπνευσμένο από τη βιομηχανική επανάσταση, όπου τα κατασκευάσματα και οι μηχανές βασίζονται στη δύναμη του ατμού. Το παιχνίδι εστιάζει σε ομαδικές μάχες με αεροσκάφη, όπως αερόστατα και zeppelin. Κάθε αεροσκάφος αποτελείται από τέσσερα μέλη πληρώματος, το καθένα από τα οποία έχει το δικό του ρόλο και μπορείτε να διαλέξετε μία από τις τρείς classes: Πιλότος, Πυροβολητής και Μηχανικός. Ο αρχηγός της κάθε ομάδας έχει την δυνατότητα να εξοπλίζει το σκάφος όπως κρίνει.

Δείτε ένα gameplay trailer από το Guns of Icarus:

{youtube}k74igrE196c|400|300{/youtube}

Το"Adventure Mode", έχει στόχο να δώσει μεγαλύτερο βάθος στην ιστορία του Guns of Icarus προσθέτοντας ιστορία και factions (φατριές), στις οποίες θα μπορείτε να γίνετε μέλος. Τα factions θα επηρεάζουν το πολιτικό και οικονομικό σύστημα του παιχνιδιού. Ο γεωγραφικός χώρος που ελέγχει κάθε faction, θα δίνει αποστολές που θα μπορούν τα μέλη του πληρώματος να ολοκληρώσουν για διάφορα rewards. Ακόμα, προστίθενται πόλεις και εμπορικοί σταθμοί και τέλος ένα νέο deathmatch mode που θα μπορείτε να παίζετε και ενάντια σε στρατιώτες ελεγχόμενους απ' την A.I.

Δείτε το teaser trailer ενός χάρτη:

{youtube}gvwSwtTjGNM|400|300{/youtube}

Το Adventure Mode του Guns of Icarus Online δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ωστόσο, η Muse Games βγάζει μέρα με τη μέρα καινούργια patches που προετοιμάζουν τον κόσμο του Icarus για το expansion. Μέχρι τότε, όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού έχει έκπτωση 50% στο Steam!

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα